Antall kommentarer: 24
Side 1
Forrige | Neste

Audun fra Trøndelag: 15.02.2009 14:43

Dere må da forstå at myndighetene ikke reagerer på denne boken, når forfatteren, som alle andre mennesker i Norge, har ytringfrihet.

Og det med at dere påstår at fri sex er et sykdomssymptom er feil (Laugh out loud). Dette er som vi alle vet bevist at er ikke-usunt.
Dere må snart innse at det er vitenskapen som etterhvert kommer til å bli det som vi "må" tro på.
Takk for meg (og forresten... jeg godtar f**n meg ikke at jesus døde "for min skyld". Han døde på grunn av at folket hatet han)

Joakim fra Europa: 05.03.2008 19:22

Dette er bare kødd. Hvis du ikke har oppdaget det,trykk på jesus-leverposteien som selges på inri-butikken.
-Men det er jo UTROLIG vitti!!

Terminator: 08.06.2003 18:43

Interresant bruk av snik-reklame på slutten der..

JAJAJA: 20.02.2003 12:59

Hvem bryr seg om punk da.. det suger jo :P hehe nejda.. men black metal forever!"!"!€€ dere lever i NORGE!! det er jo ett av verdens største black metal land... har ett av de største banda noen sinne innen den kategorien....

hei: 02.12.2002 09:24

Man hører mye sprøtt JESUS kom for frelse
SYNDERE. Og si meg er det grader på synd
jeg vet at horkaller å baktalere står det
sterkt om og JESUS gjør ikke forskjell på
noen.vet dere ikke at JESUS har løsemakt
leste om onani, han kan løse deg for alt om
DU VIL! så gå til JESUS å bli LØST fra hva det enn måtte være . Takk for meg

Puttios Pulatis: 01.10.2002 16:23

Om hundre år er allting glemt!

Bruisegirl: 10.06.2002 10:35

Selv om det var ment som en vits,må jeg likevel si det:Punken oppstod ikke i Amerika på 1990 tallet,selvom det stemmer at den oppstod på et vis i Amerika.se NewYorks bakgater i 1976 og du vil finne Ramones.Iggy Pop kalles punkens gudfar,hvorvidt han er det er det definitivt delte meninger om.Komersielt sett sørget Sex Pistols for punkens gjennombrudd i 1977 etter å ha sett Ramones opptre.Men det var kortvarig fordiopprør dør hvis de varer for lenge.etter det dukket det opp mange punkband på begge sider av atlanteren utover 80-tallet,nevnes i fleng:black Flag,Sham69.90-talls punken er irriterende poppa.det kommer helt an på artisten hvorvidt det funker og det er noe orginalt i det.Punken idag dreier seg om å finne tilbake til noe av det gamle,og hva punk egentlig dreier seg om og unngå de unødvendige overfladiske tullegreiene det ikke er noe opprør i lenger.

Carpe Penis: 08.05.2002 14:32

Nyah, nyah, nyah! Alltid (nesten) like morsomt. Spesielt med alle de som tror at artikkelforfatteren ikke vet at pønken kom LITT tidligere enn med "the Green Day". Eller med "Rage against Machines", som i en tidligere artikkel. Surrehuene går fem(ten) på hver j...a gang. =)

CronoMan: 07.05.2002 10:47

Hehe, jeg lo godt av denne her...
keep goin'
The Green Day og Offspring ja,
jeg vil si meg enig i at dette er pionerer i fronten, men Punk Rock har eksistert lenger enn 10 år, la meg si nærmere 20-25.
Men det er vel ikke poenget :)
Nei, duådu.
Hehehehe... Så Punk-Rock betyr ja til rus, nei til kristus? hehehehe... bare ateister prostituerte og rusmisbrukere ja...
Jeg holder på å le meg ihjel her, så jeg får avslutte nu.

Profeten Rectuz Montanuz: 06.05.2002 10:51

Jeg fikk en visjon i natt, gjennom vekkerklokken som ringte o hellige gral for tidlig. Når jeg trykket den av, skjedde det store at jeg fikk en visjon fra Gud. Jeg så i glimt denne messias som vandret ut fra lørenskog.
Jeg så at han var ond, svært ord, faktisk så ond at han var sendt fra djevelen, for å bedrive taktisk balaclava på overflaten, skape missnøye og tvil til hva våre kristne verdier står og faller på. Med den mål og mening om å rekrutere flere til det store fallet, det svarte hull, nazareths skjøgers brukte truser osv. Nemlig til djevelens høgborg.
Det gleder meg at en forening er opprettet for å rette opp på de sjeler som har latt seg kue av denne falske gudsskikkelsen. Vi alle vet jo at jesus slettes ikke ville hatt omgang med protistuerte homofile og rusmisbrukre slik det her blir beskrevet.

Trykk min ord til deres bryst, spre det glade budskap rundt om i verdens krik og krok, frels oss fra dette oppspinn fra djevelen.
O vorde var!

Stjernelys: 01.05.2002 19:58

Dette er den beste humoren jeg har sett på lenge. Og selvfølgelig er det noen som ikke forstår den... c",)

pilspiss høvding: 23.04.2002 12:18

Typisk! Når amn endelig har bestselgeren "Bibelen", så kommer de og lager en 2-er!! De skal bare suge ut mer av ei 2000 år gammal ku.. Makan tir samfuns-onani! Hvorfor ikke heller prøve en ny vri, hvor alle halleluja-glade-smilekristne må ut av helvete fordi Guds eneste døde sønn får livet i gavet, og trekker tilbake alt han har sagt? Og der hele historien ender med at gud smeller alt i stykker?? Her snakker vi Bestseller!! Djevelen blir snill igjen, og alt er godt. Hmm... hvorfor gir jeg vekk slike idéer gratis?!?

Bibelen 2 er et fint samfunnskritisk suplemang til våre likegyldige holdninger. Provoserte mennesker/kristne avslører fariseeren i seg, og graver sin egen grav i og med at de mener boken utfordrer kristendommen!!
Latterilg! *ler*

Blåmann: 19.04.2002 15:53

Det er faktiske feil på siden. Å si at punken oppstod på begynnelsen av 90-tallet, og å gi Green Day og Offspring æren for det, blir for sløvt. Spol ennå 15 år tilbake og let i England.
For øvrig finner jeg sidene ustyrtelig gode, og synes det er latterlig at enkelte, såkalte "moderne kristne" ikke kan akseptere at andre troende holder seg til det som står i Boken uten å la seg påvirke av alskens nymotens strømninger. Stø kurs!

Frodo: 15.04.2002 21:01

Først litt ros:
Hjemmesida deres er teknisk bra.
og dere har sikkert også peiling på annet datarelatert software/hardware.

MEN:
Kutt ut med denne spottingen av Jesus og Gud,
og ta dere heller isammen for å lage en bra og oppriktig hjemmeside

Hekate: 15.04.2002 08:35

Så fint.

modin: 13.04.2002 23:51

Ja jeg har gått og går på skolen. Grunne til at jeg ikke er så veldig god til rettskrivning er vel det at jeg er mer en realfagstype. Det går mer i matte og biologi for mitt vedkommene!!!!

Hekate: 12.04.2002 12:37

Kjære modin. Har du i det hele tatt gått på skolen? Skulket norsktimene, kanskje? *riste på hodet*

modin: 11.04.2002 14:17

Har derre som har laget denne siden i det hele tatt noen venner. Dere var sansynligvis de to største dustene i klasse når dere gikk på skolen. Det går i hvertfall an og vis respekt for de som er kristne. Dere har vel hatt en opplevelse engang som gjør at dere har fått kristendommen i vranstrupen. Jeg håper at dette er ment som kritikk mot mensker som har sterke fordommer og bruker Jesus som argument for sine fordommer. Husk at ikke alle som utgir seg for å være kristne er det. Er dere ikke redd for å dø det er jo noe alle mennsker er, regner med at det tar ut den angsten og frustrasjonen dere inne i dere har mot Jesus. Kanskje dere skulle gi Jesus en kjansje. Husk på at det som stå i det gamle testamentet ikke har noe med kristendommen å gjøre. Det er jo foresten mange ateister som ikke har behov for snakke dritt om Jesus dere trenger virkelig hjelp. Jeg tror nok dere er litt interesert i og lære noe om Jesus, og at dette er en måte å prøve å få kontakt med noe kristene. Tro meg det er ikke den rette måten å gjøre det på prøv heller å snakke sammen med noen kristene om hva det vil si å være kristen. Jeg brukte selv mye av min energi på å finne gode argumter mot kristendommen for å prøve å provosere mine kristene venner til å komme med noe saklig tilbake igjen som kunne hjelpe meg. Fant nok etterhvert ut at det ikke var rette måten å gå fram. En siste opfordring snakk med dem i det minste for å bli kvitt noen av fordommene deres, men selvfølgelig er det aller beste om dere bynner å tro!! Dette gjelder også alle dere ungdommer som leser på denne siden daglig når dere tenker dere om er dere nok alle religiøst søkende!!

Modin

Ola Nordmann: 10.04.2002 17:35

Jeg skjønner ikke at denne bibelen 2 ikke er kommet før, de lar seg jammen vente på de som gav ut den forrige.

Bin Laden & Arafat: 09.04.2002 21:33

Akdri er propaganda fra USA (Unionen Som Analpuler) Vi som er ledet av Allah kunne aldri ha skrevet en skrivefeil. Det korrekte ordet er aldri:

Bin Laden & Arafat: 09.04.2002 21:30

Når kommer Koranen 2? Svar: Akdri fordi Koranen er best og ingen oppfølger vil kunne måle seg med orginalen. Derfor er Allah så smart at han ikke gir ut en ny versjon. NED MED KRISTENDOMMEN OG JØDEDOMMEN! JA TIL ISLAM OG ALLAH!!!

Jørn Kristen Samuelsen: 09.04.2002 11:14

Bibelen 2? Jeg tenker vi sier Satanbibelen 2!

Hednong echelon: 08.04.2002 19:28

Endelig Irjan, men stå på.

Og må synderne tas knuse skallen på og brenne i helvete.

Herre Jemini: 08.04.2002 14:46

Nok en fulltreffer :D

Side 1
Forrige | Neste