Antall kommentarer: 187
Side 1
Forrige | Neste
Gå til side:

Reidar Kristiansen fra Toledo City, Cebu, Philippines: 28.02.2015 15:21

Homoene kommer helt klart til himmelen. Gud er som kjent katolikk og vil nok gjerne ha litt rumpe inne i mellom.

Gaar Jamieson fra Shalabaisvika: 16.02.2015 22:55

MAMMA og Pappa kjem til å havne i HELVETE!! HOMOENE også!! HERREGUD!! sykt! var på HENNES og maurits og kjøpte SMINKE og da JEG skulle hjem og satt på BUSSEN så kom det ei gammel DAME og satt ved sida av MEG!! HO spurte om JEG trodde på GUD!!?? HÆÆÆ?? Klart det lizzom.... Hvem som ikke tror på GUD lizzom!!?? Det var GUD som skape jorda og alle menneskene!

Så spurte ho om MEG og familien og SÅNN og da sa HO at MAMMA og PAPPA kom til Helvete fordi dem var skilt og at det VAR synd at dem hadde brutt ekteskapet!! JEG ble helt SJOKKSKADA!! trodde helvete ikke fantes jeg men ho sa at det FANTES!! HELT sant! Mange var ikke klar over at HELVETE fantes men ho var helt sikker og HADDE bevis sa ho!! Ho SKREMT meg skikkelig for det virka som HO hadde rett!!

Så sa ho at han onkelen min som vi kalla TANTE Robert også kom til HELVETE fordi han var HOMO!! HOMOENE kom til å BRENNE i HELVETE! mens det var ikke så ille for Mamma og Pappa da! HELDIGVIS!!

hun inviterte meg på sånn samling og dit må jeg BARE gå fordi det var fare FOR at JEG også HAVNA i HELVETE hvis jeg ikke tok IMOT Jesus!!! Vet ikke hva DET vil si å TA imot JESUS så må nok dra på samlinga for å SE hva DET er!! HAR ikke lyst til Å HAVNE i HELVETE!! fordi ho dama sa at DER hadde dem HORN!!!

HERREGUD!! snakka ho sant eller ??? HO var så overbevisende!! HO sa at ho visste om mange HOMOER som var i HELVETE!!! ble skikkelig redd! SA det til MAMMA men ho bare FLIRA og ho DAMA advarte meg om at FOLK som havner i HELVETE flira kom til å flire fordi DEM var satt eller hva ho sa av han SATAN lizzom.... Uff... HELE helga ØDLAGT! kjem til å TENKE på det hele HELGA!

bola fra morendin: 13.11.2014 08:54

yulu

Broder Børre fra Strandebarm: 09.12.2011 02:48

Vell ble det noen skrivefeil og stygge logiske brister i Karolines innlegg, men for å være mindre enn tre synes jeg hun klarte seg ganske bra.

Husk at Jesus elsker alle barna.
Halleluja!

Pastor Per: 08.12.2011 21:12

Kjære Karoline.
I selveste Bibelen står det med Guds egne ord at du skal IKKE bedrive trolldom, og at en trollkvinne skal du ikke la leve. Derfor skal både du og alle vi andre ta avstand fra trolldom som underholdning,
Amen, halleluja!
Jesus ar snart fødselsdag igjen!

Karoline<3 fra Oslo: 05.12.2011 15:43

Hva er det som feiler dere???!!! Jeg besøker herregud.com vær en er eneste dag, og er alltid eni med dere !! Men dette er jeg IKKE litt enig med !!!

Anonym: 15.08.2011 16:48

wops, hele sida er jo full av ironi, lol xD

Anonym!! fra Narvik: 15.08.2011 16:33

Hei, hei, hei! Nå får vi roe oss litt ned her. Jeg er kristen jeg og, men herlighet, kan ikke ungene få lov til å drive med noe fantasi nå også? Tenk hvordan det hadde vært der ute i verden, om alle sammen hadde tenkt realistisk og BARE realistisk hele tiden. Verden hadde vært det kjedeligste som fantes. Dessuten følger det med barneårene å leke heks og trollmann, de trenger slett ikke å ha lest Harry Potter for å ha fått den inspirasjonen. Dessuten: Hvorfor angriper du bare Harry Potter? Hva med Twilight, som det faktisk er VAMPYRER i også? Saken er, at dere er så innmari sjalu for at noen i det hele tatt har fantasi i hjernen mens dere ikke har det, at dere lar det gå utover samfunnet.BOKBÅL!! HVA I HIMMELENS NAVN!!!!! Er dere en form for Ku-Klux Klan eller?????? Herregud, nå får det jammen bli nok! At dere kan nyte dette!!Kristine fra Rogaland: er ekstremt enig med deg.

EllenWTF fra Rennesøy: 26.04.2011 22:12

Hahahahhaahahahahha! Forferdelige bøker liksom, dere er helt razistiske mot alt og alle! Og vet dere, vi er Protestanter, ikke katolikker -.- stikk å pul en IRE! Gå å brenn....!

Kateketen: 05.07.2010 18:58

Kjære BOB. Vi må innstendig be deg om å gå på wikipedia.no (Norsk wikipedia) der kan du søke opp vår velsignede menighet eller herregud.com. Når du har lest artikkelen kan du få noen til å forklare deg hva ironi betyr.
Deretter er du hjertelig velkommen tilbake hit med flere bra skrevne innlegg.
Måtte Jesus velsigne sykkelen din.
Amen

BOB fra Norge: 05.07.2010 16:46

Dette blir for dumt... det dere sier her er da at alle fantasi bøker bør stoppes, hva er det ungdommen leser? jo fantasi bøker.. alle vet at harry potter bare er harry potter, det er en bok ikke noe annet. hvis flere og flere barn som leser harry potter vil bli hekser og trollmenn, vil da alle som leser bibelen gå på vannet, helbrede syke osv.? det går ikke! og alle med hode på rette plass vet da også at det ikke går ann å bli hekser eller trollmenn like mye som folk kan gå på vannet. for å bevege seg på vannet har vi båter folkens =)

dette er da min mening =) takk for meg :)

Kristine fra Rogaland: 24.04.2010 09:39

Jeg lurer på hva Jesus hadde sagt om folk som dømmer andre pga. en jævla bok?

At de bruker energien sin på det, istedet for å hjelpe fattige, foreldreløse og sultne mennesker overalt i verden.

De bøkene dere brenner, kunne sikkert skaffet 50 personer i Afrika mat for resten av livet.

Jeg tror han ville skammet seg over dere, det gjør hvertfall jeg!

Infosenteret: 23.04.2010 22:46

Vi minner om vårt ukentlige bokbål lørdag ettermiddag kl. 15oo ved menighetssenteret vårt.
Velkommen i Guds navn
Amen

Vaffelmannen fra Huttiheiti: 23.04.2010 22:40

Takk for den, trengte en god latter i dag! :D

Ingrid fra Herøy: 22.12.2009 16:50

Dere!
Nå får dere gi dere, dere tror ikke på dette her?
Sjekk kommentaren min på "Kristne Kaprer Tokio Hotel-konsert", så kanskje dere får et lite innblikk i hva dette egentlig handler om.

Harald Guttormsen fra Oppi lia et sted: 18.11.2009 08:05

Har du noengang sett sidene til Levende Ord???
Ikke kom å påstå at en kristen side IKKE ville sette seg selv i dårlig lys!

Logisk tankegang fra Stavanger: 17.11.2009 23:40

Jeg håper virkelig dere som kommenterer på denne siden forstår at hele dette nettstedet er en spøk? Alt som står her er sarkasme og ironi. En kristen side ville aldri lagt et så dårlig lys på seg selv. Kos dere heller med siden, og innse at det faktisk går an å lage humor ut av en useriøs og tankeløs religion som kristendommen.

gard ways fra hælden: 29.09.2009 15:55

Dette er sykt!!!!! Jeg har lest disse bøkene siden jeg var 4 år!!!!!!!
Og er jeg dum og ond bare fordi jeg er ateist???

Tor fra Asgard: 06.06.2009 00:57

Alle vet at midgard er heim for treller og krigere. Treller drar til Hel og de tapre får komme til Asgard hvor etargilde startar igjen på Odins dag. Jesus er ikke her, for alle vet han var pasifist og Asgard er forbeholdt tapre krigere.
Tor
Med hammaren

jesus fra jerusalem: 05.06.2009 22:34

Gud finnes ikke, dere er lurt hele gjengen. Jeg jesus Kristus fra jerusalem sier på veiene av meg selv: IKKE TRO PÅ DENNE JÆVLA RELIGIONEN!!dere er jævla gale hus... fuck gud, og morradi, hører du!? morradi!

Johannes fra Begen: 05.06.2009 12:18

Enig med Isabella, dere er syke i hodet hele gjengen. Dere har ingen kontakt med virkeliheten

Isabella fra Oslo: 05.05.2009 14:14

Pastor Bernt ove: Du er syk i huet ditt. Gå for faen og legg deg.

Anonym fra Hedmark: 05.05.2009 12:25

Grunnen til at det ikke blir gitt ut noen flere bøker i serien er at den er ferdig, ondskapen i bøkene ble bekjempet.

Og det er vel ingen grunn til å lage flere filmer enn det er bøker, så jeg tror nok at tilhengerene ser seg fornøyde når de siste to bøkene også blir filmatisert.

Kjære medmennesker, dere skal få slippe å lide stort lenger, i og med at det er det dere synes å gjøre.

Infosenteret: 04.05.2009 22:39

Halleluja brødre! Våre bønner er hørt!

Vår bønner har forhindret utgivelsen av flere Potter, blasfemiske filmer i lang tid.
Fortsett bønnekampanjen.
De klarer neppe å få laget mer enn to-tre filmer til før Jesus setter en endelig stopper for svineriet.
Amen!

IKKE KRISTEN fra IKKE KIRKEN: 03.05.2009 15:18

Det eneste som må stoppes her er denne dritt siden...!!

Side 1
Forrige | Neste
Gå til side: