Antall kommentarer: 27
Side 1
Forrige | Neste
Gå til side:

Electro Maximus fra sikringsboksen: 07.07.2012 14:16

Igjen kommer vår fyldige kollektkonto til nytte. Denne gangen vil vi ikke bruke penger på biletter som kommer denne onde artisten og hans medløpere tilgode. Derimot vil nok noen korrekt plasserte tusenlapper nok påvirke leveransen av elektrisk strøm sånn like før neste konsertstart. Å skifte høyspentkabelen eller transformatoren vil ta hele kvelden og vel så det. Da kan han derre Jostein Beibi stå der og gaule seg hås i mørket.
Jesus har allerede velsignet planen vår og sagt at om vi trenger hans hjelp, så må vi bare sende ham en bønn som øyeblikkelig skal bli bønnhørt. Dere så hvordan det gikk med satanistene i Hokyo Hotellet, og den veien skal Jostein Beibi også.
Halleluja, Gud er god.

saur fra dino: 22.06.2012 17:45

noe så dumt! anmelde GUD!! ja, lykke til, selvrettferdige mennesker!!!!! :PPPP haha

kongebarn fra himmelen: 24.08.2011 22:27

En dag skal Gud dømme menneskene...
Dere tror dere kødder med den virkelige Gud, men nei, dere kjenner Ham ikke! Dette er skrevet utifra deres subjektive oppfatning av Ham, blandet med masse vrenging av skriften og tull! Jeg kan le av dette, men ikke pga Gud, men pga dere som tror at dere vet alt om hvordan Gud er, når dere egentlig ikke vet noen ting. Det er så FAIL! Mennesker har blitt vekket opp fra døden og jeg har sett helbredelser, det er masse man ikke vet, fordi man nekter å se sannheten i øynene :)

Vid fra Grid: 28.03.2011 12:18

Som representant for importøren av dekk til rullestoler i Norge, vil jeg bare få si at det er meget effektivt å punktere hjulene hennes, så skal vi på vår side sørge for at hun nektes både adgang til service og dekkbytte hos alle våre forhandlere som leverer dekk til den type som hun besitter.
PS: Jeg betaler allerede tienede av netto vi tar inn fra våre forhandlere.

Al-MoghAl-Baba fra mekka: 21.05.2010 02:00

Hei, Jeg er en ærlig muslim misjoner. på forhånd ber jeg dere å omstille knappen nede slik at når jeg trykker den, min tro mot Allah stadfestes enda mer og Allah sparer en 80 meter lang, pen "HURI" til meg i himmelen. dernest skulle jeg be om Dere gode kristne kunne tenke Dere å lede Solveig til vår muslimske menighet. Vi har faktisk tilbud i hele sommeren. Alle nye kvinnelige medlemmer kan gå med halv hijab men til høsten skjer det en del forandringer. Hun kan fra nå av betale, kva var det? "En tiende"?, Nei, det der er kristent. Hun betaler en femtedel som en god nybegynner muslim og vi får håpe at Allah fratar henne rullestolen om noen få 10 år.

Hilmar Ågerøy fra Ytre Haldvik: 11.11.2009 07:42

Jeg grøsser ved tanken over at dette skal være Norges fjortiser. Jeg håper i mitt stille sinn det er 1. og 2. klassinger som øver seg på rettskriving. Hvis det er slike mennesker som skal overta verden om noen år, tror jeg dommedag vil komme for sent...

Norsklæreren fra Bibelskolen: 10.11.2009 21:22

Jeg ser at de unge, opprørske fjortisfjottene ikke kan navnet på det varme stedet engang. De skriver helvette.
Følg nøye med nå; Jeg sier det bare én gang:
Et helvete, helvetet, helveter, alle helvetene.
Nå finnes dette stedet heldigvis ikke i flertall. Det er ille nok med det ene.
Gud fri oss fra dette stedet.
Amen!

Fridtjof von hælvette fra himmelen han og: 10.11.2009 17:34

Synd den margen ikke dukket opp da... Møkka nettside :P

Hilmar Ågerøy fra Ytre Haldvik: 09.11.2009 07:50

Jeg glemte å svare Daniel i samme slengen...

Man kan skrive himlen så vel som himmelen. Du må bare skaffe deg en annen ordbok enn pek-og-lær pensum i 1. klasse.

Det er helt riktig at Satan var en av erke-englene(eller vil du at jeg skal skrive engelene?), men mener du at han fortsatt finnes der oppe? Jeg ble født i Moss, men betyr det at jeg er fra Moss? Hele min oppvekst og min voksne liv er tilbragt(eller vil du jeg skal skrive tilbringet?) i Ytre Haldvik. Jeg vil våge å påstå at det er her jeg kommer fra?

Du er så opphengt i analåpninger(eller vil du jeg skal skrive rompehøl/rævhøl/tunnelen/søplesjakta?). Det lyser lang vei at du er en homofil, forvirret og seksuelt frustrert guttunge.

Kan jeg også spørre hvorfor du gidder å bruke tiden din her inne når du er så fundamentalt uenig i det vi mener? Vi må tydeligvis nå frem til noe inni deg som søker. Prøv da å søke litt mer(eller vil du jeg skal skrive mere?), så finner du nok svar til slutt.

Hilmar Ågerøy fra Ytre Haldvik: 09.11.2009 07:43

Der fikk vi første leksjon i hvordan stjele andres identitet. Kan man synke lavere?

Fridtjof von hælvette fra himmelen han og: 09.11.2009 02:37

jaja det forklarer jo det hele...

ikke no vits å komme ut av skapet og lage ufin
stemning her forde da!

kjæft

Hilmar Ågerøy fra Ytre Haldvik: 09.11.2009 02:34

Ok, jeg skrev det bare fordi at jeg er homse, og homser kommer ikke til Gud :/

Jeg er en liten homo som tar smågutter i rumpa :/

Daniel Von Helvette fra Himmelen: 09.11.2009 02:16

Hei, kjære hilmar ;)
Det eneste du bryr deg om med tanke på mitt innlegg er mine skrivefeil:P Hvem stakkar er du som av alle ting måtte kommentere det? Bare for å legge til noe din stakkars kristne jævel, så skrives himlen slik HIMMELEN ;)

Jeg vil vel ikke akkurat si at du har vunnet noen detbatt her ved å se på skrivefeil, kjære deg. Men når din tur kommer, skal jeg passe på at du blir rævkjørt på riktig, og da tror jeg ikke kommareglene dine er så aktuelle lenger ;)

Når det gjelder himmelen, så er jeg derfra ja ;) Satan kommer også fra gud. Blir litt overasket over din uvitenhet? Men poenget er uansett at det ikke lenger finnes noen himmel. For det som en gang var, er min kjære trone nå ;)

Ser frem til å brennemerke rævhølet ditt ;)

Daniel Von Helvette

Kristian Faldsæth fra Europeisk Ungdoms Ytremisjon: 06.11.2009 09:42

På neste Menighetsamling synes jeg vi burde diskutere om ikke vi burde opprette en utrykkningsenhet for lobotomering.

Da kan vi bruke IP adressen til å spore de som legger igjen idiotiske, homofilvennlige, TH propaganda og andre ukristelige kommentarer. Med utrykkningsenheten kan vi da sende noen kirurger til vedkommendes adresse å lobotomere alle som befinner der.

Gud vil nok straks velsigne dette tiltaket hvis det blir godkjent av lederne i Menigheten. Siden vi da har støtte fra Gud vil jo heller ikke det norske lovverket og rettsvesenet ha noe de skulle ha sagt, siden vi bare utføre Guds gode gjerninger for folket.

Infodesken kan kanskje svare på om Menigheten har midler til dette ?


Jesus vinner alltid! Amen.

Hilmar Ågerøy fra Ytre Haldvik: 06.11.2009 08:17

Du er det perfekte eksempel på en person som bør lobotomeres og gjemmes bort på anstalt.

Hvorfor?

1. Du kaller deg Satans høyre hånd, men påstår du er fra himlen.

2. Du kaller oss "egoistiske kristne psykopater". Du burde nok hatt et komma etter egoistiske siden du ramser opp flere beskrivelser av psykopater. Ellers var det (utrolig nok) riktig bruk av og/å i den setningen.

3. Du klarer ikke å forstå at hver setning skal startes med stor forbokstav...bortsett fra siste setning.

4. Har du lært om punktum?

Du er sikkert dyktig til å tilfredstille Satan både oralt og analt, men som seriøs aktør i en diskusjon kommer du til kort.

Daniel Von Helvette fra Himmelen: 06.11.2009 01:03

Jævla fitter, oi uhuhuhuhu kommer jeg til helvette nå? så synd at jeg er satans høyre hånd og skal hjelpe han å pine alle dere egoistiske kristne psykopater ;) dere kommer alle til helvette, og jeg skal fan meg rævkjøre dere med en kjepp som bare er 50cm tykk ;) Ha en fin tur til helvette, jævla fuckers ;)

Infodesken: 13.09.2009 14:42

Som vanlig var Jesus til stede under Gudstjenesten i dag. Pastor Olsen benyttet anledningen til å be Jesus helberede og gi sin guddommelige vaksine til alle på Bibelsenteret.
Jesus løftet sin hånd og sa:"La det skje!"

Hallelujah!

Siv Helga Tobiassen fra Svevende Ord Bibelsenter, 9.kl: 06.02.2009 07:53

Jo, det er du! Vi har lært på skolen at innlegg med caps lock og fordømmelse er fra Helvete, så ikke vri deg unna!

LENA fra JHSHAM: 06.02.2009 01:13

DERE ER GANSKE SYKE,BARE FOLK SOM ER GANSKE HANDIKAPPET ,ELLER FOLK SOM ER LANGT NEDE OG DA MENER JEG NEDE TAR DERE TIL FORTAPELSEN.PS. JEG ER IKKE ANTIKRIST

Espen Lie (torpedo) fra Oslo: 03.12.2008 00:28

Hei Solveig: Jeg forstår deg utmerket godt at du er skuffet på Gud. For å få dine ønsker oppfylt, kan jeg reise opp til himmelen og true til det du har krav på. Jeg kan begynne å knekke noen fingre på Gud og Jesus. Om de ikke gir seg på det, kan jeg borre opp kneskålene og fylle igjen med araldit-lim, da tror jeg de blir mere samarbeidsvillige. Jeg er dyktig på å få hvem som helst til å lystre. No problem, Solveig, det fikser jeg !

Dino fra Saur: 18.11.2008 20:58

Hallelujah!!!
La de vanntro knuses under vekten av deres egen uvitenhet! "The end is nigh!" Vend om og bekjenn eder uvitenhet og synder. For riket er hans i all æve!

mann fra bergen: 16.06.2008 14:19

Ta en kikk på kommentarfeltet i "Kristendommen får på pukkelen av ungdommen". Kanskje ikke helt det du håpte på, men muligens enda dummere.

dan fra bergen: 07.05.2008 13:16

jo mer jg leser på denne siden og ler og koser meg, forstår jeg att den er falsk.. det er litt trist for jeg hadde virkelig håpet att det fantes så dumme mennesker

Napa: 02.03.2008 14:17

gud er ein latpeis!

Frank: 15.01.2002 15:34

Er ikke dette en sak for Forbrukerrådet?

Side 1
Forrige | Neste
Gå til side: