Antall kommentarer: 7
Side 1
Forrige | Neste

Infosenteret: 16.06.2010 20:58

Kjære broder i troen. Gratulerer med ny automobil. Det er store muligheter for at den er skrudd sammen av japanske buddister eller andre vantroende. Derfor vil vi ikke anbefale å fjerne det sikkerhetsutstyret du nevner. Dette vil også sterkt redusere salgsverdien når den dagen kommer. Ta gjerne med bilen hit, så skal vi så langt mulig velsigne denne hedenske jernhaugen. Vi har dessverre ikke funnet et eneste Pauli ord om kvinner og bilkjøring. Heller ikke Jesus har ytret noe i den retning. Likevel skal jo kvinnen lyde sin mann i ett og alt, så i din visdom og med kjærlige tukt får du holde henne unna bilen og si henne som sant er at det er til hennes eget beste.
Måtte dette bli til velsignelse for dere alle tre - deg, henne og bilen.
Amen

Josef Lambrechts fra 5023 Bjørgvin: 16.06.2010 20:33

Da jeg nettopp har anskaffet meg en ny automobil, lurer jeg på om senteret kan være behjelpelig med et par små ting.

1) Jeg vil gjerne ha hjelp til å fjerne endel utstyr; så som sikkerhetsbelter, ABS-bremser og airbags.
2) Instruksjonsboken er full av formaninger om forsiktighet og sikkerhet, betyr dette at kjøretøyet er skrudd sammen av ateister?
3) Det nærmer seg tid for første service. Er det et utslag av sviktende tro å ta den med på verksted? Kan i såfall menigheten være behjelpelig med en eksorsisme?
4) Min hustru vil gjerne kjøre denne bilen, en tanke jeg ikke er udelt positiv til. Har Paulus noe passende å si om kvinner og bilkjøring?

Med hilsen i Ånden: Josef.

Infosenteret: 15.06.2010 18:35

For å vise at vi stoler på Herren og Hans ord har vi demontert alle lynavledere på kirken og bibelsenteret. Vi har også fjernet alle brann og innbruddsalarmer. Herren sier at vi som tror på Ham skal vederfares intet ondt. Å ha alarmer og lynavledere er å vise mistro til Guds ord og hans kraft.
Velsignet være oss alle i Hans navn!
Amen.

?!: 06.05.2008 20:33

Det er nok mange som lurer på hva som får en fullstendig normal person til å kaste seg ut fra et tak...

Normal? nei...

Fredsfyrsten: 14.03.2002 16:22

Dog jeg har meldt meg ut av statskirken, mener jeg aa huske noe fra kristendomstimene.
"Du skal prise livet for alt det er verdt", er en kommentar som til stadighet gjentas i kirke og bibelsammenheng. Selvom du gutser bra, viser du til en stroeken skivebom i forhold til troen din, Jonas. Staa paa, du faar vel din loenn i himmelen snart.

Ajkon: 12.12.2001 21:51

JEG HATER DERE, PATETISKE, IDIOTISKE, STYGGE, TEITE, LIVSHATENDE AMØBEHORER. DERE SNAKKER BARE BULLSHIT HELE GJENGEN. JÆVLA LØGNHALSER

666-Belzebub-666: 10.12.2001 15:19

Tja, jonas...Hva med å prøve et lite samarbeid med meg? Jeg garanterer at du slipper unna ulykker uten vridninger av ryggsøylen og div. andre skader(alt det koster deg er sjelen din;9 ). Gud er bare humbug(men han har en djevelsk god markedsfører)! stol heller på meg, alle små lam...MOHA HAHA HAH!

mvh. Belzebub/Gamle-Erik/Djevelen/Satan

Side 1
Forrige | Neste