Antall kommentarer: 12
Side 1
Forrige | Neste

Broder Børre fra Strandebarm: 26.09.2012 19:17

Jeg tror Marius har forlest seg på von Daniken, Nyhetsspeilet og annen sekunda litteratur. Vi kan ihvertfall trøste oss med at han tydligvis ikke bryr seg det døyt om såkalt "seriøs vitenskap" og annet av Satans forlokkende krimskrams. Hans innlegg vitner om en kritisk sans, og evne til kildekritikk, som er svært etterspurt i menigheter som vår.

Husk det Marius, at du trenger bare Bibelen!
Skulle du mot formodning søke opp annen lektyre vil jeg anbefale artikkelen om Svevende Ord på det norske Wikipedia. Mange har funnet veien til sannheten og frelse der!

Gå i lyset Marius.
Amen & Halleluja!

Hilmar Ågerøy fra Ytre Haldvik: 26.09.2012 11:11

Du er så blendet av dårers fantasi, Marius.
Hvorfor skulle Gud lage liv på flere planeter??

Dette er nok Djevelen som skriver gjennom din hånd!

Marius fra Vår oppfatning av en realitet: 14.09.2012 00:49

Jeg må virkelig le litt når jeg leser dette her... For det første; Bibelen er omskrevet opptil flere ganger, jeg tror du bør lese deg litt mer opp om HVEM som har skrevet de om, og av hvilke årsaker. For det andre, så er det for lengst funnet de savnede kapitlene fra bibelen, de kan du tilogmed søke opp på nettet. Ikke på norske sider selvfølgelig.
For det tredje er sammenligningen av både jesus, moses, elohim, krishna, og uttalige andre hellige som blir forklart som å være "Guds budbringere" på jorda, mistenkelig lik b.la. Horus som er et gudebarn fra Egyptisk "mytologi", som er en av de tidligste religioner på jorda, hvor de tilba såkalte "solguden".

Når vi snakker om lys-fotoner, så må du også lese deg opp om kvantefysikken, som beviser at alt i universet, mennesker, stolen du sitter på, luft, jord, planter, planeter og alt annet du kan se, er pulserende energi/bølgefrekvenser av LYS. Disse lys-partiklene, uansett hvor dypt vi ser inn på partiklene, så er de uendelige, og de fremstår som fraktaler. Fraktaler er i seg selv et geometrisk mønster av energi som gjentar seg i det uendelige.

Enkelt forklart er farger, materie, dybde og alt som vi ser (informasjon), bestemt av hvordan hjernen vår tar imot sanseinntrykkene og gjør det om til vår oppfatning via våre 5 sanser.

Kvantefysikken beviser at alle partikler i Universet, er en og samme partikkel, som forandrer seg etter hvordan vi sanser dem.

Når vi observerer en partikkel, forandrer partikkelen seg i samme øyeblikk vi observerer den, men nøyaktig samme partikkel kan også være på et annet sted i universet, millioner av lysår fra jorden, i nøyaktig samme øyeblikk som her, og den forandrer seg i nøyaktig samme øyeblikk som noen observerer den.

Se for deg at alt du ser er det samme, en partikkel er alle partikler. Og de kan være på alle steder, samtidig.

De fleste religioner du kjenner til, er omskrevet via egobaserte menneskebehov, av mennesker.

Selvom det ikke er bevist, så er det ganske opplagt at det har vært liv på Mars for veldig lenge siden, og vi har funnet mange planeter utenfor vår galakse som har planeter med samme forutsetninger for liv som på jorden, og ikke bedre forutsetninger.

Det er funnet gamle skrifter som snakker om en rød-aktig planet i vårt solsystem som var fullt av intelligent liv, for veldig veldig lenge siden. Ikke vanskelig å fatte at det er snakk om mars.

Da Armstrong var på vei rundt månen, idet han kom til den mørke siden av månen, påstår han at han var vitne til en gigantisk "UFO"-base.

Hvis du søker på youtube, finner du også mange tilfeller av mennesker som har spekulert i liv på Mars, pga. unaturlige konstruksjoner som er funnet via Google Earth, som tilsier at vi ikke vil være de første som ankommer mars, derimot finner du tilogmed samme type monumenter på mars, som du finner på jorden, fra våre urgamle Maya-sivilisasjoner.

Maya og inka-stammene er enda eldre sivilisasjoner på jorda vår, som refererer til Guder som kom ned fra himmelen og var menneskers stamfedre fra andre steder i universet.

Pyramidene i Giza er heller ikke veldig logisk at vi mennesker har lagd helt alene, med tanke på deres posisjon i forhold til soloppgangen på himmelen, og mange andre eksempler på forutsetninger som tilsier at de som har bygget dem, må ha visst ganske mye mer enn hva historiebøkene sier..

Forskere har også datert himmelbildet tilbake til 10 500 år før kristus, hvorav pyramidene i Giza stod parallelt med Orion-beltet på himmelen, et stjernebelte som ofte har blitt sammenlignet med hvor Gudene har deres opphav fra, i gamle urskrifter..

Dette var bare en kortfattet oppsummering av noe som bekrefter både Guder, og at ALT i universet, er, og forblir LYS.

Les deg opp om nye kvantefysikken!! :)

Infodesken fra Bibelsenteret: 25.10.2009 19:22

Illiminati fra Oslo.

Hyggelig å se at det fortsatt finnes mennesker som er i stand til å uttrykke seg i fullstendige setninger med god tegnsetting og riktig bruk av store bokstaver. At slenger noen stavefeil er helt uvesentlig i denne sammenhengen. Vi savner likevel din forståelse av begrepet ironi, og oppfordrer deg derfor til å oppsøke wikipedia.no og søke oss opp der. Ler artikkelen nøye, gjerne to ganger.
Deretter er du velkommen tilbake med flere velformulerte innlegg.
Ha en velsignet aften.
Amen!

Illuminati fra Oslo: 25.10.2009 13:57

Det er trist å les at religionen har ført dere bak "lyset". Vitenskap er å utforske og finne svar - Mosebøkene kan ikke gi svar. Det er lenge siden vi oppdaget og erkjente det heliosentriske solsystemet, selv om kirken dømmte, torturerte og drepte flere vitenskapsmenn for å hindre sanneheten å komme frem. De kristne har gjennom historien kjempet mot vitenskapen for å holde på makten over menneskenes viten med sine dogmer om at de rette svar finnes i bibelen og alle som forsker og prøver å motsi kirken er kjettere og må drepes. Dette viser kirkens sanne ansikt, manglende medmenneskelighet og maktbegjær. Nå forstår jeg det slik at kirken igjen prøver seg med å si at svart på lyset finnes i Mosebøkene og at fotoner ikke kan bevege seg og at lys ikke har farge. Hva får dere ut av denne kampen mot vitenskapen ? hvorfor ikke være med, vise nyskjerrighet og lære nye ting - Bibelen har bare et begrenset antall sider og kan ikke gi svar på alt. Men dette føyer seg inn i rekken av utvikling hvor kirken taper mot vitenskap, humanisme intellekt og sunn fornuft etter mye bråk og unødfig kamp mot fornuften:
- Heliosentriske system (jorden går faktisk runbdt solen)
- Kvinnelige prester (dere forsøkte lenge men måtte gi tapt for sunn fornuft)
- Homofili (stikkordet er medmenneskelighet)

Vis åpenhet - toleranse - og øk ditt vitebegjær

mvh
Filosof

Omnilumens fra Oslo: 09.09.2008 09:42

Dette virker uendelig logisk. Fotonet er en djevelsk teori! Hvis fotonet virkelig hadde eksistert, hvordan ville det gått med øynene når de ble bombardert med disse "partiklene" i 300000 km/sek? Det ville blitt et søl uten like, ville det! Selv en så liten partikkel ville ha en enorm energi ved denne hastigheten. Nei, vitenskapen er i sannhet fordummende... Dårer vil bedras!
Gud vil bare få oss til å undres over hans storhet ved å få det til å se ut som om vi lever i et enormt univers. Det er i virkeligheten bare et skall over jorden med små huller i hvor engler titter ned på oss. Tenk så koselig :)

haha: 28.05.2008 11:28

burn in chell

Fornuftens beskytter fra Trondheim: 19.05.2008 00:55

Hva er dette basert på? Jo tro. Desverre er troen i dette tilfellet helt blind. Forskere som vier livene sine til å observere fenomener som forfatteren i denne artikkel kun har lest under enorm tvil, blir kritisert som om de skulle være dårlige mennesker. Jeg beklager, men hvis dette er måten å argumentere for sin egen religion på jeg skuffet over dere. Hvis man tenker seg om er det spekulativt å slå ned på andres overbevisning på denne måten. Som tjenere av vår fader er jeg skuffet over dere.

Quam Benigna...

Jesus fra Betlehem: 05.04.2008 05:05

Min Far har lagd Jorden perfekt, uten noe "ulendt terreng"! Det er takket være latskap fra dere syndige mennesker som ikke klarer å holde orden på omgivelsene! Skamme dere burde dere. Ikke tving meg til å komme tebake...

Tvileren: 24.03.2008 12:31

Skapte Gud virkelig verden i stummende mørke?
Hadde han ikke en liten arbeidslampe engang.
Det er jammen ikke rart at vi har så mye ulendt terreng.

StoreHviteFar fra Sodvin: 03.03.2008 00:19

Endelig noen som klarer å gi en vitenskapelig korrekt forklaring på mysteriene som har holdt brødre og søstre våkne i århundreder.
Måtte forfatteren få en fremtredende plass i de himmelske saler når Gud i sin allmakt velger å kalle ham tilbake.
Amen!

Håkon: 15.01.2005 04:12

Du er jo riv ruskende gal

Side 1
Forrige | Neste