Antall kommentarer: 65
Side 1
Forrige | Neste
Gå til side:

Gaar Jamieson fra Oslo: 04.07.2016 01:37

I dag fyller jeg 11 år hurra!!

Lupus Lupus fra skogen bak huset ditt.: 28.06.2012 21:26

Velsignet være Broder Børre som har en tålmodighet gitt fra Gud og en pedagogisk innsikt som ingen lærerskole kunne gitt ham. Her ser vi hva Gud og guttungen kan gjøre når bønn og tro arbeider sammen.
Hallejula. Priset være Herrens låver og hans buskap.
Amen!

Hilmar Ågerøy fra Ytre Haldvik: 27.06.2012 12:27

Broder Børre har et viktig poeng her. Når man ser innleggene til dem som kritiserer oss ligger intelligensnivået godt under skostørrelsen til Johannes Døperen (og han hadde små føtter).

Selv Tokyo Hotell yngelet har skjønt hvorfor VI har rett og DEM tar feil! Selv om de gikk under pseudonym klarte de i alle fall å skrive nogenlunde forståelig... med gode unntak, selvfølgelig.

Jeg oppfordrer alle til å ta en tur i helgen på Temasamlingen vi skal ha på Ulriken. "Kan hedninger fly" seminaret trenger frivillige.

Broder Børre fra Strandebarm: 25.06.2012 01:01


Her var det vel strengt tatt fire spørsmål som jeg skal prøve å svare på;

#1. Er dere stygge eller?
Selv om dette sto der resten av menneskeheten ville satt inn navnet sitt, antar jeg det er et spørsmål. Jeg tror ikke en prest ville gått med på å døpe deg slik.
Svaret er greit nok; Nei vi er stort sett ganske vakre. Du skal bare se hvor flotte og glatte vi er i huden!

#2. Okei, hva faen?
Her har du glemt påde subjekt, objekt og predikat. Spørsmålet kan derfor ikke tydes, langt mindre besvares.

#3. Unnskyld?
Bare hyggelig.

#4. Kan dere kunnskap?
Nok et eksempel på hjelpeløs norsk, og betegnende for kunnskapsnivået til avsender. Selv om jeg ikke aner hva du spør om, drister jeg meg til å omformulere spørsmålet til: Har dere kunnskap?
Svaret blir i såfall et rungende JA. Her finnes kunnskap om livets dypeste spørsmål, som kunnskaper om Jesus Kristus og pappaen hans. De gutta kan fikse det meste bare du kobler ut slemme ting som tvil og kritiske tanker.

Resten av teksten er avslørende for hvor trengende du er for å høre frelsens ord. Det er også åpenbart at Satan har jobbet ikke bare med ditt ateistiske sinn, men også har fått rote fritt med språksenteret i hjernen.

Den eneste setningen som gir noenlunde melding er oppfordringen til å sjekke fakta, selv om du strengt tatt burde ha avsluttet med et utropstegn.
Det samme kan jeg si til deg: Googl gjerne vår herlige menighet før du klasker håndflaten mot tastaturet. Det ville ha ledet deg til en artikkel om oss på det norske wikipedia som muligens kunne vært oppklarende.
Jeg skrev muligens siden dine leseferdigheter antagelig står i stil med dine skriveferdigheter.

Ha en opplysende aften i Herren.
Amen.

Er dere stygge eller? fra Fuck off: 21.06.2012 16:10

Okei, hva faen? Unnskyld? Kan dere kunnskap? Kviser komme rikke ga sex, onani, eller sex. Kviser kommer fra enten uren hud, eller gener. Har en av dine foreldre mye kviser når de var unge, så får du det mest sannsynligvis. Skjekk fakta. Og musikk er musikk. Liker dere ikke musikken, kan dere like gjerne forsvinne fra jorden. Folk er forskjellig uansett, fra gener til utseende. Det er mennesker som dere som ødelegger samfunnet. Uansett hvor det er.

Veiviseren (Kateketen): 26.03.2011 09:28

Kjære bror i troen.
Vi ble så glade for å få et innlegg fra en bekjennende, kristen ungdom at en i det Høyeste Råd brøt ut i spontan tungetale og vitnet sterkt om Guds storhet. For at du skal vite litt mer om vår menighet ber vi deg gå på wikipedia.no og søk opp herregud.com eller Svevende Ord. Les den artikkelen nøye, og et slør vil bli tatt bort fra dine øyne.
Halleluja!

En kristen gutt på 15 fra Oslo regionen: 24.03.2011 19:22

Jeg er kristen (helt særiøst) og jeg har merket at denne siden stort sett blir brukt til blasfemiske og spottende komentarer mot kristne.

Jeg skjønner ikke poenget med å skrive mye søppel og dritt om kristne.
Hviste dere at 33% (1/3 av verden) er kristne

Jeg er helt uenig i at de som har kviser skal bli straffet.
Jeg tror heller ikke at det er synder som gir oss kviser (selvom det kan ha litt sannhet i seg).

Gud straffet jo tross alt moses sin søster med spedalskhet fordi hun hadde vendt seg bort fra gud.

Men ikke ta det dere hører på denne siden for sannheten, det gjør hværtfall ikke jeg.

Den som har skrevet denne artikkelen er nok noen som bare skriver fordi han/hun kjedet seg.

Jeg tror ikke at vanlig utbrudd av kviser er fordi man synder, men ekstreme utbrudd KAN være en slags straff fra Satan

Broder Børre fra Strandebarm: 08.12.2010 01:29

Kjære Kristine fra Norge.
Det er intet som løfter vår herre Jesus Kristi stemning så høyt som når noen av hans fortapte lam ser lyset og tar var herre Jesu Kristi ord til sine.
Vår store herre i tykt og tynt er stolt over at noen ser igjennom de sløve ord vår Herre utrustet oss med for å finne fred og balanse i våre liv. Heia deg....!

Kristine fra Norge: 07.12.2010 10:19

Hahaha, dette er jo bare en parodi:)
"Henrik, Sophie og Marianne fikk tre K.U.K hver"? ;)

Kristian Faldsæth fra Europeisk Ungdoms Ytremisjon: 04.09.2010 21:01

Kviser er ett tydelig tegn på synd. Har du sett en prest med kviser råder jeg deg til å ta kontakt med Kristent Samlingsparti sporenstreks!
Da er sikkert presten du har sett, en slik tulle-prest som vil tillate homofile prester å praktisere osv..

Selv liker jeg og holde med unna leger. Flesteparten av de er nemlig kvakksalvere som støtter big-bang teorien og den slags tull og tøys. Nei, da stoler jeg heller blindt på min Gud og satser på helbredelse gjennom bønn og håndspåleggelse - kanskje litt hellig vann hvis det virkelig skulle være ille.

Hallelujah osv..!

th-fan fra pubertetsdalen: 04.09.2010 11:56

Til og med prester får kviser.Kviser er helt normalt i alle aldre. Spesielt i pubrteten er det mange som sliter med kviser og uren hud. Spør legen din.
Da kommer du kansje til å forstå hva jeg mener.

Olla Norrman fra til høyre for jesuss!: 04.09.2010 11:43

Umoralskheter skal og måh bli slått brutalt ned på! teeenke seg til disse..små..uskyldige..børn...mmmmhhhh...små uskyldige bøøøøørn... jesuss elsker alle børn, utenom dem som haver syndet unt tafset på sine nederlige organer! de kan forsåhvit brenne i helvedde.

Lupus Lupus: 02.09.2010 20:49

Sondre S. må lære seg at det heter Helvetet ikke Hælvette.
Sondre fra Dalselv må utdype litt nærmere. Norge er et av de aller beste land å leve i, så samfunnet kan vel ikke være så ødelagt - eller vet Sondre noe som resten av verden ikke vet? Fortell fortell!
I Guds navn, amen!

sondre fra Dalselv: 02.09.2010 19:13

Kristne folk e grunnen til at det norske samfunnet e ødelagt.

Sondre S fra Mo i Rana: 02.09.2010 19:10

Hælvettes idiota.

Broder Børre fra Strandebarm: 05.05.2010 04:45

Kjære enfoldige Hallvard.

Hvilken snill og sosialdemokratisk gud du holder deg med vet jeg ikke. Det er i allefall ikke den herlige vredens Gud den hellige skrift beretter om.
For dette er ikke en gud som elsker alle, men en som vet hvem som er venn og hvem som er fiende.
Les om hvordan vår flotte gud sørger for sine i 5. Mosebok 12:29

Herren din Gud vil utrydde for deg de folkeslag som du nå skal gå og drive bort.

Er det ikke flott?
Selvfølgelig må Han da kunne forlange at kvisebefengte ungdommer holder seg vekke fra synd til gjengjeld.

Hallvard fra Bærum: 04.05.2010 17:37

Dere er tragiske, Gud er god og han elsker alle. og kviser kommer ikke av at man synder. Kviser kommer fordi man spiser sjokolade eller spiser mye fet mat. Kviser er og svæært normalt i tenårene fordi at hormonene har ''fest''
Jeg må si at jeg trur at gud er svært skuffet over dere som tror at han er sånn!


Linda fra O-town: 23.01.2010 01:48

Fy faen, syke jævel. Sånne folk som deg er faen meg verdens undergang.

Sigurd Slembe: 22.11.2009 23:12

Ja Eirill jeg ser at du er troende. Ikke bare det, du er faktisk ganske godtroende. Menigheter bruker like slike som tror mer enn de tenker.
Ta deg en tur på wikipedia.no og søk opp herregud.com. Les artikkelen, og be en voksen Gjerne en lærer, om å forklare deg hva ironi betyr.
Ha en velsignet aften.

Eirill: 22.11.2009 22:15

Jeg er kristen og går på en kristenskole, men dette blir helt feil for meg. Gud har skapt menneskene, og da han skapte dem gjorde han det jo sånn at man går inn i puberteten etterhvert. Kviser er helt naturlig, og sånn ca. alle får det. Og jeg tipper at også den som skrev denne artiklen har jatt/har kviser. Folk kan be hvis de vil ha vekk kvisene sine, men det er vell ingen grunn til å straffe dem?
Gud være med dere, Eirill :)

VigridBloggen.com fra Et svorsk sted: 28.06.2009 20:42

Til .. fra ..:

Du må da forstå at dette er ikke mer enn gjennomsnittlig sant med et par større sannheter som ikke er så store sannheter som du hevder at de er. Satire er heldigvis et vidunderlig middel for samfunnskritikk.

.. fra ..: 28.06.2009 19:10

faen så tette dere er! kviser kommer ikke av at man onaneres osv. Det kommer i puperteten, under mensen og av fet mat. sikkert andre ting også! trodde dere kristne var snille jeg da. men der tok jeg visst ille feil. Kan jo ikke straffe folk fordi de har kviser. det er helt normalt under puperteten.. "Vi vil advare våre unge lesere mot å prøve å fjerne kviser med Clerasilprodukter eller lignende produkter for "rensing" av hud. Dere klarer ikke å lure Gud med slike skitne tricks. Han ser dere og kommer til å slå ned på alle forsøk på å skjule de okkulte kvisene deres. Kviser kan kun fjernes med Bibelens ord og handling!" det er det dummeste jeg har hørt noen gang!

Ole Kultus fra skjult: 05.05.2009 20:00

Uren hud er en styggedom for herren i Allers
og har alltid vært det.
Husker mine egne hudnære samtaler med Satanas
foran speilet hver morgen,de små byllene
hadde da små munner som hver for seg spottet herren med usigelige sataniske vers på hebraisk,et språk som vår herre Yesui forstår
å ta seg nær av.
Husker min mor pleide å ta fram bibelen når jeg kom ned til frokost etter mine okkultiske samtaler med mørkets prins,og hun ba mot meg,mens jeg tydelig kjente huden brenne.
Nå ber jeg selv hver dag,og er nå så å si
helt kvise fri.
Men for sikkerhets skyld ber jeg natt bønnen
ekstra godt,for jeg har lest at herren kommer som en tyv om natten for å ta tilbake alt han nettop har gitt i gave.
På knærne høres bønnen godt hos herre Yosahaias. Såre kne er en glede hos ham som er ånden.

GERDA fra GUDSDATTER: 01.05.2009 13:04

jeg haaber for guds skyld at disse unge perverterte onanister faar sine hender grundig undersøget!Det er et uomtvistelig faktum at onani fører til svette,klamme hender.finner man ut at dette er tilfelle,foreslaar jeg en terapi som har vist seg effektiv hos unge fordervede i min menighet:sy hendene sammen som om foldet i bønn.Dette hindrer de unge i å udføre selvbesmittelsen.DET ER MAKT I DE FOLDEDE HENDER!! HALLELUJA!!!!!

Jeg er guds barn ikke dere! fra himmelen<33: 20.03.2009 15:35

Stakkars barn! Dere er jo gale! Dere vil branne i helvette.
Åja,bare slik at dere vet det,så skriver noen folk med capslock på fordi at de vil bli sett bedre

Side 1
Forrige | Neste
Gå til side: