Antall kommentarer: 114
Side 1
Forrige | Neste
Gå til side:

Gaar Jamieson: 26.09.2015 19:49

Det eneste som er skummlt her, er at du virkelig ikke skjønner ironi.............

Peter fra Drammen: 24.09.2015 16:23

Det er skummelt å lese artiklene på denne siden. Til å være kristne er det mye hat mot alle som ikke er innenfor deres idealer. Hva skjedde med ”gjør mot andre som du vil andre skal gjøre mot deg?”. Hvor er kjærligheten Jesus snakker om? Alt jeg leser her på siden hat og hets mot teorier, oppførsler og ulike personer. Til å kalle dere kristne synes jeg det vises utrolig lite neste-kjærlighet. Synes det og er veldig stort fokus på dette med penger.. I alle år er det blitt gjort ugjerninger i bibelen og guds navn. Jeg anser denne siden, artiklenes budskap og oppfordringer, som noen av de.

Forresten. Er ikke "SPØR GUD" litt feil? De som svarer skriver i JEG person som om det er gud selv som svarer. Ved å skrive JEG så tar du på deg rollen som Gud, noe jeg tviler på står i bibelen at er greit...

Gaar Jamieson: 23.04.2013 19:19

:facepalm:

fock fra bejr: 23.04.2013 15:12

FOCK OF! dokkar e noen jævlig, brenn i helvete! GO OBAMA!

Lukas den VIII fra Jerusalem: 06.04.2013 20:08

OBAMA OBAMA SYNGER VI I GODT VIGØR!! Obama har gitt meg støtte til å tilføre notater i Lukasevangeliet i Bibelen! Det er han som støtter oss og verden. Uten han hadde vi gått under, rett og slett. Han har også noen "imot" Gud sider, men det er greit, han er jo utstyrt med Gud's frie vilje!

Sir fra Ender: 19.11.2012 15:38

STN (Satan) betyr opposisjonen. 'Vik fra meg Satan' *fra* Krist *til* Peter gjør Peter (altså kirken) til Anti-Krist. Tilfeldigvis også den eneste kjente av alle korsfestede som ikke var verdig..? ..og korsfestet opp/ned - et symbol for ...! :-)

Lupu Lupus fra Krattskogen: 29.10.2011 01:23

Jeg håper at dronning Elisabeth inndrar selvstendigheten til USA. De har nå bevist at de selv etter drøyt 200 år fortsatt ikke er i stand til å styre seg selv.

Broder Børre fra Strandebarm: 27.10.2011 22:13

La oss alle, i felles bønn til Ham som styrer alt, be om at hedninger og sterkt pigmenterte denne gang skal nektes embedet som leder for den frie verden.

Halleluja, og priset være Ham!


Profeten fra Bible Nation!: 27.10.2011 14:32

Alle kristne mennesker må krysse fingrene. Om et år er det igjen presidentvalg i USA. Alle som mener at Jesus er denne verdens konge, må stemme mot Barack Hussein Obama. Hans ateistiske / muslimske agenda har vært en katastrofe for USA.

Torhild Marie Hansen fra Spikkestad, Røyken Kommune: 08.09.2011 09:37

Jeg hadde dene "følelsen: ikke gi din stemme til Obama"! jeg advarte min tremenning som lever og bor i St. Anderson i South Carolina, USA, om det å velge! "Velg med hjerte likemye som med hode: ikke stem på Obama"! Den samme Obama har erklært USA som en "ikke " kristen nasjon". "Bare det kan få meg til å tro: han er imot kristendommen"

Hobbyhjernekirurgen fra Kjøkkenbenken: 09.02.2010 14:04

Halleluleja
De brennende bokstavene slukket da jeg, priset være Herren, fikk rettet opp etternavet til sjarmparet fra Hordaland.
Nå står bokstavene Sæle brent inn i taket.
Det er egentlig svært stilig.
Gud har alltid en hensikt med alt.
Dersom leiligheten skulle gå over takstsummen, vil selvfølgelig overskuddet gå til misjonsvirksomhet i Negerland.
Herren min Gud er virkelig uransakelig. Halleluleja.

Hobbyhjernekirurgen fra Kjøkkenbenken: 09.02.2010 13:53

Belzebub prøvde å forvirre meg!
De sjarmerende menneskene fra Hordaland heter naturligvis Sæle...
Belzsbub er en slu jævel, men en engel kom til meg og skrev med brennende bokstaver i kjøkkentaket: Sæle
Herrens veier er uransakelige. Hallejuleja.

Hobbyhjernekirurgen fra Kjøkkenbenken: 09.02.2010 13:12

Priset være Herren.
Dommedag synes nærmere nå som de ugudelige amerikanerne var valgt seg en president med Hussain som mellomnavn. Hva tenkte de på..?
Ikke er han hvit.
Ikke er han helt svart heller.
Tragisk at den ytterst gudfryktige og snille pastor Pat Robertson ikke ble valgt.
Det ville være meget betryggende: Da ville det hellige landet Israel hatt ihvertfall en støttespiller å stole på.
De rabiate, norske, gudløse ateistene er aldri til å stole på.
Jeg ber hver kveld om at solide, gode, nestekjærlige kristne som Anita Appeltun Mæle, hennes ytterst sjarmerende mann Finn Jarle og pastor Enevald Flåten snart kan bekle viktige funksjoner i landet vårt.
Norge, Israel, USA og resten av verden burde da være oss takknemmelige for at vi viser vei i denne syndefulle verden slik at demokratiet kan få virke i Guds hellige navn.
Amen og priset være Herren, min ledestjerne og fyrtårn.

Meg fra Distriktet: 18.01.2010 07:27

Halleluja!

IT-avdelingen: 10.12.2009 22:03

Du som kaller deg Navn fra Sted.
Vi vet allerede hva du heter og hvor du bor samt hvem andre som bor på samme adresse.
Å finne dine kontoopplysninger på Facebook tok oss litt over fire minutter, men profilen din er fullstendig uinteressant å bruke for å spre Guds hellige ord.
Siden du neppe har 10000 kroner å unnvære vil vi ikke sette deg i forlegenhet ved å kreve deg for dette. Vi får snart refundert alle bilettpengene fra TH-konserten som Jesus vil sørge for blir avlyst. Dessuten vil de fleste i menigheten donere betydelige beløp i forbindelse med julen.
Ha en velsignet julehelg lille venn.
Amen

Navn. fra Sted.: 10.12.2009 20:09

HA HA, morsomme dere, skal donere 10000kr til dere om dere får funnet ut passord og brukernavnet mitt på facebook :) ønsker lykke til, håper dere fortsetter lenge med tullingen deres :)

Mag fra I FYLLA!!: 26.11.2009 19:51

Kom ikke her å si at Obama er fæl pga. at han har 18 bokstaver i navnet!!!
han er faktisk en av de beste mennene jeg vet om!!! tror ikke at du er så mye bedre!
dette er tulleside ikke sant?

Store Hvite Far: 31.10.2009 10:12

Jeg er så glad for pastor Pedersens utdeling av Vievann til oss i menigheten. Når satans yngel nå står ved døren vår og truer oss frelste med djevelskapen sin og forlanger honorar for å gå videre, ja da får de som fortjent.
Jeg har fylt det Hellige Vievannet på en sprayflaske, og når krapylene kommer skal de få en velrettet dose.
Ja, jeg skal rope høyt halleluja når brennende byller bryter ut og jager dem skrikende bort!

Lovet være den Heldige ånd.

Kristian Faldsæth fra Europeisk Ungdoms Ytremisjon: 26.10.2009 22:03

Hei Josef, du som er velsignet med slik ett flott navn av Bibelsk karakter!

Nei, dette er nok ikke en tulle side, slik du ser ut til å tro. Denne siden er faktisk seriøs i sitt budskap. Akkurat hva det budskapet er, kan du for eksempel finne ut på wikipedia.

Kanskje ser du lyset og vil være med i Menigheten vår. Måtte du ha en opplyst kveld. Halleluja!

josef: 26.10.2009 16:08

Dette er en tulleside, ikke sant?

Nightwalker fra Universet: 18.10.2009 02:30

Kjære Ludvig Holberg,
vet dette er litt sent å kommentere ditt glupe innlegg. Jeg håper jo at du var ironisk men om du skulle snakke fra ditt sanne hjerte så vil jeg anbefale at du gjør litt research om hvordan ditt kjære Norge ble et kristent sted på jord!
Så om du finner ut om dette så kan du vel være enig med at kristningen av Norge var en urett og at vi no går sammen om å avkristne vårt kjære fedreland!!??

Gjør mot andre som du vil andre skal gjøre mot deg.
Noen må starte det hele!

Sigurd Slembe: 15.10.2009 23:29

Du uinge mann fra Nøtterøy.

Vi forstår at du er troende, til og med nokså godtroende. Du er antakelig troende til litt av hvert. Karismatiske menigheter elsker slike som tror mer enn de tenker. Ja, i noen religioner tror man til og med at man kan komme til himmelen med et smell! Derav uttrykket: "Å sprenge seg selv til himmels!"
Istedet for å sjekke hodet ditt, kan du begynne med å søke oss opp på wikipedia.no og deretter sjekke betydningen av ordet ironi.
Delta gjerne i alle aktiviteter i den kommende "Tenk selv uken"

Amen og sånn!

Kristen ung mann fra Nøtterøy: 09.10.2009 03:08

Det er INGEN LEVENDE MENNESKER på jorda i dag som er NOEN SOM HELST MAKT til å kalle noen andre for antikrist. De som gjør slik DØMMER! Dette er en synd. Dessuten er det en ganske alvorlig ting å beskylde noen for . Iingen har "faglig tyngde" nok til å gjøre dette. Jeg er helt sikker på at menneskene med slike innstillinger og mistolkninger av kjærlighetens bok Bibelen selv kommer til å komme til kort på dommens dag. Makan til tullpreik. Jeg synes nesten det er vanskelig å ta denne saken på alvor. Det er helt tydelig at forfatteren og tilhengerne av saken bør få sjekket huet sitt. Dette har ingenting med kristne verdier å gjøre. Herregud.no er definitivt den største idiotsida jeg noensinne har kommet over på internett! Jeg skulle gjerne ha sett på ting som folkene som styrer denne sida, men jeg synes det er så utrolig vanskelig å få huet opp i rumpa.

Hilmar Ågerøy fra Ytre Haldvik: 06.10.2009 18:35

Å diskutere min dumskap bør du prøve å unngå. Du forstår tydeligvis ikke ironi, noe menneskehjernen for fullt begynner å fatte i en alder av 5.

Jeg vet MEGET godt at det ikke er Djevelen selv. Men når man tar på seg hans kappe og begir seg ut i hans navn, da får man også tåle å få kritikk.

HellMor Ågerøy fra ytre hellvik: 06.10.2009 18:15

Hilmar Ågerøy, det er vannerkelig for meg å faktisk akseptere at du er så dum at du Virkerlig tror "Lucifer" virkerlig er djevelen... jeg tror han bare gjorde det som en provokasjon for denne internett siden av kristene ekstreminister.

Side 1
Forrige | Neste
Gå til side: