Antall kommentarer: 83
Side 1
Forrige | Neste
Gå til side:

Lek36 fra sånnca: 04.04.2016 12:02

Mmmmmmm kuu uuuk oxo vill jeg hjerne hilse til ranja

Kvinnefronten fra Lesbos: 20.11.2012 09:16

Et feministisk ståsted tilsier et klart NEI til enhver deling av barn.

Broder Børre fra Strandebarm: 02.06.2012 01:06


Kjære theriverisdry.

Takk for ditt litt aparte innlegg. Jeg tror kanskje du har sendt den til feil adresse da det her ved Senteret ikke er noen ved navn "Dokke". Skulle han/hun komme innom vil vi selvfølgelig overbringe hilsenen.

Det var trist å høre at Dokke er syk. Vi vet nok ikke hva som feiler ham/henne - men slik du beskriver symptomene, med jævler, faen, satan og stadige henvisninger til det seksuelle, er det nok her snakk om enten besettelse eller kjønnssykdom.
Din opphengthet i de samme begreper får meg til å tro at du nok kan være i samme båt.

Her ser du hvor flott Herren jobber og fører deg og Dokke til oss her hvor frelse kan finnes! Din feilsendte melding er Guds måte å fortelle deg og Dokke at det finnes en annen vei. Halleluja og priset være Ham!

Mot en mindre egenandel kan både eksorsime og amputasjoner av organer som leder dere i fristelse og synd utføres her på Senteret. De lemmer vi fjerner lover Jesus å erstatte når dere møter, uskyldsrene og med betalt kontigent, på dommens dag!

Hvis du skynder deg er det også plass på kurset "Norsk for nybegynnere" som starter til høsten.

Velkommen i Jesu navn.
Amen og Halleluja!

theriverisdry fra Dry river: 01.06.2012 23:54

Jo, det mother fuckings eneste eg vill sei te dokke er at dokke er satan meg syke i det jævla håve dokkers. Ka faen er det med dokke ? Og om den forpulte nettsiå er seriøs eller ei ? -.- For viss den er det så... så.. så er dokke faen meg syke. Amputere kroppsdeler for å hindre folk i å onanere? KA FAEN.

kjell fra lyngdal: 30.03.2012 20:49

galskapen lenge leve. alle frelste menesker er en del av kristi kropp .og kristi kropp er hellig det og amputere noe på kroppen frivilig er synd ,så vis man synder i tankene skal man kappe av sitt hode


Kåre H fra Oslo: 11.01.2012 13:12

Viser ikke fortelling om Adam og Eva at roten til ondet når det gjelder fristelsen mellom mann og kvinne, er kvinnen? På nettet kom jeg over, på engelsk, "breast ironing", som innebærer at når jenter begynner å utvikle bryster forsøkes dette hindret ved å hamre/massere/svi dem bort. Blir ikke da, med utgangspunkt i Bibelen, ansvaret for fristelsen i større grad plassert der den hører hjemme, hos kvinnen? Syre i ansiktet vil vel også gjøre dem mindre fristende?

Stein Atle Tan fra Nedenunder: 31.01.2011 18:38

Kjære Caroline.

Historien og media er full av dekkhistorier. Hver gang du leser noe i avisene eller hører noe på TV eller radio så må du ikke tro på det før du har konsultert Sannheten i Bibelen Guds ord.
Samuel Knausdal (Erlings far) er et langvarig og dypt troende medlem av Svevende Ords Bibelgruppe. Tror du, Caroline, at denne yndmyke og Sannhetssøkende kristne klippen av en mann ville funnet på å si noe om Def Leppards trommeslager uten å ha spurt Gud til råds først? Selvsagt ikke. Ingen kristne kan få seg til å lyve om noe. -Heller ikke om dette.

Caroline: 31.01.2011 05:03

Trommisen fra Def Leppard kutta ikka av seg armen for å ikke onanere...han mista den i en bilulykke! Så han gutten ble lurt av foreldrene sine. Stakkar!

Stein Atle Tan fra Nedenunder: 30.01.2011 17:25

Dette er gledelig!
Vi møter til stadighet såkalt kristne i alle aldre som synes å tro at Bibelen er en meny man kan velge fritt fra, og samtidig velge bort retter man ikke liker. Intet kan være mer uriktig og blasfemisk, ettersom Bibelen i sin helhet er Guds hellige ord og vilje.
Når Gud befaler amputering i stedet for synd, så er ikke dette noe vi mennesker har rett til å velge bort. Man er vel passelig dum om man ikke skjønner forskjellen på en befaling og en anbefaling.

Her hos oss har vi dog stusset over hvorfor ikke menighetens unge menn heller velger å amputere sine kjønnsdeler. Dét vil jo være å ta ondet ved roten, så og si. Samtidig vil de unge menn beholde to førlige hender som de kan bruke til å utføre Herrens gjerning. Dessuten er bortjusterte hender ingen garanti for at de unge menn opphører å tenke syndige tanker. Vi er jo ikke så innesnødd (her nede smelter snøen dessuten svært hurtig) at vi ikke har fått med oss at det produseres vederstyggelige apparater som gjør masturbering mulig uten bruk av ens hender.

Noen vil kanskje hevde at de fromme unge menns kjønnsdeler er nødvendige for å avle nye generasjoner av tjenere for Gud, men skaperverket er gudskjelov så viselig innrettet at det trengs kun et lite antall menn for å befrukte all verdens fruktbare kvinner. (Her er Guds matematikk helt klar: Kvinner har i hovedsak én mulighet per måned til å avle en Guds tjener, mens menn kan avle hundrevis av barn for Jesus på samme tiden.)

Enhver vil kunne se fordelene med færre peniser i verden: Først av alt så er det en misforståelse at det trengs én penis per livmor for å spre Guds folk til hele verden (se over). Peniser er i rikt overskudd og vi skulle gjerne visst hva Guds plan er med å utruste sterke arbeidsdyktige menn med en slik syndig distraksjon. Videre vil flere menn kunne egne sin tid til Herrens gjerning i stedet for å hengi seg til meningsløs nytelse, samt at menn uten peniser vil ikke begå voldtekter. (I de tilfeller mennene trenger sine peniser for å begå rituelle voldtekter i hellig strid mot syndende folkeslag så vil selvsagt Gud la disse menns peniser vokse ut igjen som verktøy for Hans gjerning, ferdig omskåret)

Misforstå oss rett. Vi støtter fullt ut disse ungdommenes troskap til Bibelen, men de har kanskje ikke utforsket alle muligheter som ligger i å tjene Herren bedre gjennom mer målrettet kroppsjustering.
Igjen: Erling Knausdal har jo også et uomtvitelig poeng når han minner om at Gud selvsagt lar vokse ut de lemmer Han i sin visdom betrakter som nødvendige.
Det skuffer oss dog usigelig at ungdommen er nødt til å ty til kirurgi for sin kroppsjustering. Har de mistet all tro på bønnens kraft?

Lumi Lumus Magnus: 30.01.2011 00:13

Hei Silje.
Ja, vi ler ofte av de dumme innleggene her vi også. Håper du får en velsignet tid på jorden.
Amen.

Silje: 27.01.2011 18:19

HA HAH!

Pinse johannes fra Bedehuset i berlevåg: 07.01.2011 17:59

Vidar, amputering er jo et lite offer for evig liv med jesus og lammene.
Din tåpe ,du får smake helvetes ild på dommens dag ,hvis du ikke vender om snarest.

Halleluja hellige spire pinse johannes har talt til dere vantro..

Vidar fra Skien: 01.01.2011 19:12

Er det virkelig mulig å bli så hjernevasket?

Amutere frivillig.. HALLO... Trenger vel ikke armer for andre ting her i livet!
Beklager å si dette til dere, men dette er jo rett og slett galskap, og hvis gud ikke mente vi trengte armene, så hadde vi vel ikke hatt noen...
Hva med egen viljestyrke da?
Eier dere ikke selvrespekt?

Onanist fra Østlandet: 21.02.2010 19:03

Hvorfor har de kappet av seg tommelfingrene sine?

Det er da bedre å gjøre som Herrens Utvalgte Folk. De kapper av seg forhuden sin. Da blir onani særdeles vrient.

Halleluja

Matteus Evangeliussen fra Oslo: 15.02.2010 22:29

For de som praktiserer ekte kristendom, er onani ganske smertefullt, (har jeg hørt).

For øvrig kjenner jeg flere ungdommer som har amputert sine tommelfingre for å unngå å kunne gripe rundt sin egen penis.

Olla fra Norrman: 11.02.2010 12:34

jaaa..selv har jeg amputert samtlige fingrer på hendene og selvfølgelig ampurtærtte jeg da også hendene slik at jeg kan komme nærmere jessuss. selv om det førte til problemer bed bønner så kan jeg bare si eder at gud jobber på mistenskome måter. nå lurer du sikkert på hvordan jeg kan skrive uten hender men, gud er jo så almindelig mandig og tøff at det fikset jeg med en bønne og to.

prisa hærran.

Mag fra HAR IKKE DU NOE MED!!!: 31.01.2010 12:59

IKKE GJØR DET! DU VILL ANGRE!!!

Mannsgris fra Her: 22.01.2010 18:55

Jeg vurderer også amputasjon av høyrelabben, fordi jeg er fanget i onaniens helvete!

Ofte surfer jeg inn på syndige nettsider som pornhub og youporn samt slutload, og der er fristelsene mange.

Ved å følge frelserens forslag vil jeg unngå mer onani ut livet.

Shalom

MaG fra ???: 26.11.2009 19:03

stakkars ungdommer!!

Hilmar Ågerøy fra Ytre Haldvik: 06.10.2009 06:24

Du er altså klar over hvilke kriterier vi setter, og LIKEVEL velger du å skrive innlegg der du sier du synes det er tull...

Hvem er det som ikke bør tas på alvor?

Nomnomnom fra En plass?: 05.10.2009 18:10

ummm... Def Leppard amputerte ikke armen sin frivillig, han måtte amputereden fordi han var med i en bil ulykke som skadet armen hans sånn at han MÅTTE amputere! han gjore det IKKE frivillig.

Foresten, tar ikke denne siden seriøst xD dette er jo bare tull, bare les på vilkårene, Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer??? what???

Astri fra Nesodden: 27.06.2009 11:52

HAha jeg tok dere først på alvor.... Jeg har nå vært inne på så mange syke blogger at jeg gikk fem på.... Det er faktisk enkelte som ikke vil se dette som satire...

Det finnes ganske mange uvirkelige ideer og tanker...

Det er det jeg har lært etter en runde her på nettet..

Påskelilje fra Tønsberg: 05.04.2009 23:27

Fantastisk! Dere gjør en kjempejobb! Trenger folk som tør å lage debatt rundt kristendommen og de ekstreme menighetene. Dette er underholdning på høyt nivå:)

Hilmar Ågerøy fra Ytre Haldvik: 02.04.2009 07:56

Barn bør ha ører, for hvis ikke kan man jo ikke lære dem om Jesus!

Men man kan godt sy igjen munnen på dem til de er voksne.

Konrad fra Lillestrøm: 01.04.2009 13:09

Barn bør ikke ha ører, av med dem.

Side 1
Forrige | Neste
Gå til side: