Antall kommentarer: 120
Side 1
Forrige | Neste
Gå til side:

Jesus Kornelius Ristus fra Pappas lysthus: 06.04.2016 22:06

Du Lek-fyren nå må du rulle inn nepa.
Hvis du absolutt må vite det var apostlenes fremste oppgave å dokumentere alle mine mirakler og skrive historien på en sånn måte at det gagnet meg.

Du har sikkert hørt om den gangen jeg mettet fem tusen mennesker med 5 brød og to bokser makrell i tomat?
Som om det ikke var nok dukket Dolly Parton opp også for å gi de melk, og det kunne jeg ikke ha noe av uten å foreta en liten "kvalitetskontroll".
Som du sikkert skjønner var en av apostlenes viktigste oppgaver å sørge for mine eskapader med frk Parton i buskene forble en godt bevoktet hemmelighet.

Jeg lå da aldri med noen av disse nissene, din dott!

Lek36 fra Hebbes Homsebar: 05.04.2016 10:44

Men jesus var jo homse han. Hørte dere noengang at jesus fikk seg kjerring å unger å rekkehus å volvo stasjonsvogn sånn som normale folk?

Neida han reka rundt med 12 mannfolk på slep han å grunnen til at han derre sant peter å han judas blei tatt var jo fordeatte jesus ikke tørte å komme ut av skapet å innrømme at han var homo.

Oxo vill jeg hjerne hilse til ranja.

Gap fra Skratt: 22.03.2013 18:10

Dauer!!! :D
Innlegget (siden) lurte meg ikke et sekund, men kommentarfeltet skremmer vettet av meg, siden jeg pokker ikke klarer å skille mellom de rablende gale kommentarene og de som bare bøller... :P

Svenn: 02.03.2013 23:46

hehe, eg må bare spørre... dette her er vel ikke seriøst? er det virkelig folk her i landet som går rundt med sånne tanker som dette??

Lupus Lupus Maximus: 01.06.2011 23:58

Kjell tuller fælt. Har et etternavn med liten forbokstav, og det er uvanlig. At han er mindre enn 3 forstår vi godt. Vi tror heller ikke han kommer fra Helvetet siden han ikke kan skrive det riktig engang. Resten av innlegget hans er gjennomsyret av den samme intelligens som innledningen. La oss alle be for ham.
Amen.

Kjell kjellen <3 :) fra helvette: 31.05.2011 13:46

Hei hei, TEIT at de ikke kan hjelpe med psykiatri :( Sitter her å gråter av LYKKE (3 (3 (3 glad i dere folkens :) spess Broder Børre

Hilmar Ågerøy fra Ytre Haldvik: 01.02.2011 13:21

Det skrevne ord skal tas bokstavelig uavhengig av hva noen påstår! Står det her at kirurgiske inngrep på homofile fungerer så stemmer det! Står det at Gud sender bjørner på deg om du kaller noen "fleinskallet" så stemmer det!

Det er JEG, Hilmar Ågerøy, som har talt! Halleluja!

Stein Atle Tan fra Nedenunder: 31.01.2011 18:53

Vi ber for at våre søstre Lille Laila og Kristine skal gjenvinne fatning og gjenfinne sine hardt savnede lesebriller.

Vi oppfordrer alle andre til å be for disse våre søstre, samt å gi søndagens kollekt til nye lesebriller til damene.

Broder Børre fra Strandebarm: 31.10.2010 16:02

Kjære Lille Laila og Kristine.

Jeg skal prøve å være litt alvorlig for en gangs skyld.
Disse sidene fyller flere funksjoner. De harselerer med religiøs fundamentalisme, i tillegg prøver vi å oppmuntre/utfordre til en språklig utvikling og evne til kritisk tenkning. Her benyttes ironi, humor, sarkasme og overdrivelser.
Når Kristine finner det utrolig at noen skulle bruke det hellige internett til å ironisere er dette selvsagt bare et surmavet oppstøt for å dekke inn at hun ikke tok poenget. Skriftlig ironi kan, som Laila nevner, være vanskelig å oppfatte, men her burde det være umulig å unngå. Bare navnene herregud.com og Svevende Ord burde få varsellampene til å lyse. En logo med Jesus iført papphatt og ballong får deg ikke engang til å lure?
Når noen skriver at homofile bør stenes, onanister må amputere hendene sine, Obama er antikrist, AIDS-syke fortjener å dø eller at bibler er viktigere enn mat under en hungersnød så er dette skremmende nær hva enkelte kristne kan få seg til å si. Enkelte små undersøkelser bør en allikevel gjøre før man tar alt for god fisk. Hvis det skal finnes en fremtid som journalist bør dette være første bud.
På det menneskelige plan vil jeg legge til at Kristine bør lære seg å trekke litt på skuldrene og smile litt av dette. Greit, du tok ikke poenget. Livet går videre! Slik du nå turer på fremstår du bare som humørløs og "dårlig taper". Dette er absolutt ikke stedet til å lufte problemer en har hatt før eller nå heller.
Jeg diskuterer gjerne dette videre, men isåfall benytt forumet. Her vil jeg gå tilbake til å bli svovelpredikanten Børre.
"Gå med Gud!"

Lille Laila: 31.10.2010 09:16

Kristine har rett i det hun sier om skriftlig ironi - det KAN være vanskelig å gjennomskue.
men når vi ta for oss artiklene som ligger under temamenyen oppe til venstre på hovedsiden så går det jo opp for de fleste at dette slett ikke kan være sant selv om religiøse fanatikere sier og gjør mye rart!
Les, le og rist på hodet. Jeg synes parodiene på dum fundamentalisme er moro.
PS jeg synes Kristine er flink til å skrive og uttrykke seg, og burde kanskje ha en fremtid som journalist eller skribent.
For ordens skyld; Dette er ikke ironisk eller sarkastisk ment.
Ha en fin vinter Kristine, ikke la dem knekke deg.

Kristine.: 30.10.2010 16:39

Jeg er ikke sur. Jeg er bare jævlig forbanna. Uansett hvordan dere ser på verden, så er det faen helt utrolig at dere driver med ironi over nettet! Faktisk, så kan man som sagt ikke lese hva som er ironi og hva som ikke er det, med mindre der er skrevet med store bokstaver. Dere bør tenke at det er mennesker som har akkuratt disse meningene, og om de rette personene leser det, kan det få alvorlige konsekvenser. Og jeg bare sier det: Lupus er i sin dårlige periode, ikke jeg. Hadde jeg hatt en dårlig periode, ville selvsagt navnet mitt vært "bipolar" eller "schisofren". Nettopp, tenkt å sende meg til Satan for det også? Greit, jeg gleder meg til å komme dit hvor jeg slipper å lese provoserende ting om noe sludder kalt kristendommen. Og om dere vil le av meg, så gjør det meg ikke noe. Jeg har blitt pekt på og ledd av hele barneskolen og ungdomskolen, hvorfor skulle folk med dårlig kristenhumor utgjøre noen forskjell for meg?

Jeg mener, når jeg har blitt mobba alle skoleårene, og når jeg først er fri, jeg vet jo at noen har lyst til å ødelegge liv litt mer, så jeg får vel leve med det, helt til jeg finner ut at jeg er så homo og at livet mitt er så lite verdt ettersom jeg ikke er kristen, at jeg tar overdose på Earl Grey og English Breakfast.

Dere skal ikke forbli velsignet så veldig lenge, Jane Brooks, min personlige fe, kommer til å kaste en troldom over dere begge, slik at dere brenner i Helvete til evig tid, mens noen flerrer av dere huden og hvisker dere i ørene, hvor dumme dere var som kødda med folk på nettet. Gleder meg til å sitte i stolen ved Satans siden og peke på og le! :) (Se jeg er Satanist (3) (3(3(3(3Ojojojojoj.

Broder Børre fra Strandebarm: 29.10.2010 23:32

Her må jeg bare unnskylde til Lupus Lupus.
Satan stakk sine sure sokker i mine ting, og her var det livet på
alvor. For meg ble det litt overhengende at oss stolte krigere i Jesu kamp ikke kom til kort.
Saken må nok være at man ikke kødder med Jesu favoritter!
Velsignet være oss.oss.

Broder Børre fra Strandebarm: 29.10.2010 13:49

Sinnasmurfen Kristine liker ikke å bli tøyset med.
Verden var så lett og vakker da hun kunne kalle andre idioter. Ikke morsomt når det går opp for henne at andre ler av hennes dumhet. Etter å ha sullet rundt på disse sidene i en uke uten å fatte bæret må vi nok fastslå at du er litt mer enn gjennomsnittlig tett i nøtten. Selv 5-åringer er i stand til å ta ironi.
Det spiller ingen rolle for Kristine at vi skulle være enig, Kristine er sint!
Hvem var det som var inne i hvilken periode sa du?du?

Kristine.: 29.10.2010 11:50

Jeg gir faktisk faen i om dette er ironi eller ikke. Jeg ler ikke. Vet du hvorfor? I skrift ser man ikke uttrykk. Det vi kan gjøre, er å overdrive med skrivemåten. F.eks. Skrivefeil, overdrevent bruk av tegn, dra ut ordene. Jeg håper faktisk virkelig at dette bare er noe dere skriver for å lage opprør, men det er faen ikke noe dere skal kødde med. Tull eller sant, det provoserer meg like mye!
Forresten, Lupus? Med denne diagnosen, må du være i en dårlig periode, eller hva?

Broder Børre fra Strandebarm: 28.10.2010 23:11

Velsignede Lupus.
Vi får gjøre som vi har gjort og antyde hvor sannheten og frelsens kilde er å finne. Så får det bli opp til Den Hellige Ånd å fylle deres hjerter. Alt vi kan gjøre er å folde våre hender i bønn til Ham som ser alt. Personlig er jeg ikke optimistisk med tanke på hvilke forherdede hedninger vi her har med å gjøre.
Gå i lyset her i Herrens vingård Lupus.
Amen!

Lupus Lupus: 28.10.2010 22:43

Caroline og Kristine.
Velskrevne innlegg fortjener seriøse svar.
Vær snille å gå inn på wikipedia.no
Der søker dere opp herregud.com og leser artikkelen om oss, gjerne to ganger.
Finn også ut betydningen av begrepene ironi og sarkasme. Når dere er ferdige med å le kan dere komme tilbake med flere velskrevne innlegg.
Hallejula & sånn!

Caroline: 28.10.2010 21:24

Jeg vet det står i bibelen at homofili er en synd. Det står og at man skal la alt hår og skjegg vokse.Det var en alvorlig synd før i tiden. En synd er en synd, ifølge han der oppe. Er folk mindre kristne om de bryter Guds ord fordi de er homofile, enn om de bryter Guds ord fordi de klipper håret/skjegget? Dere er vell også for at alle sykehus/sykehjem skal være stengt på søndager, bare fordi søndagen er hviledag(ifølge boken med korset på). Er homofili en større synd enn andre synder? Og hvem skal rangere syndene etter hvem som er verst? Dere er nok like store syndere som resten av verden.

Kristine.: 28.10.2010 21:02

Lupus Lupus.
Du skal ikke fortelle meg hva jeg skal gjøre med livet mitt. Jeg skal holde på med tullprat så lenge du holder på med tullprat. Jeg er imot Gulesider, 1881, 180 osv. Sannheten ligger i kjærligheten, noe som jeg har nok av. Men det er ikke alle som er like heldige, ser jeg...

Lupus Lupus: 28.10.2010 17:28

Broder Børre.
Synes du vi skal fortelle Kristine og Caroline hvor de kan gå for å finne sannheten, Gule sider og sånn, eller skal vi la dem holde på med tullpratet sitt en stund til?
Halleluja & sånn!

Kristine,: 27.10.2010 23:54

Tusen takk, Even. : )
Lupus Lupus, snille deg, ikke be for meg, det vil bruke opp tiden din. Den tiden du burde bruke på å lære deg å respektere andre mennesker. "(3" er aldeles ikke satanistisk, men et hjerte, men denne siden er så iskald, at hjertet ikke kunne være et hjerte mer. Og noe du burde vite: tallet 3 er et lykketall, brukt i bibelen gjentatte ganger, så Caroline med C har rett. Veldig rett. Du leser tomme ord, og omformulerer dem til noe skittent, som sitter innestengt i din forfrosne mentalitet. Men så kommer det viktigste av alt, noe jeg glemte å nevne: Psykiatrien hjelper ikke mot kristendommen heller! Tro det eller ei, men kristendommen kan faktisk bli kurert, ettersom den blir styrt av en bok, og ikke følelser. Hvis det ikke hadde eksistert en bibel, hadde ikke du fått den lærdom som sier at homofili er galt. Men følger du virkelig bibelen til punkt og prikke? Det står at du kan slå ihjel barna dine, om de ikke adlyder deg (mens i de ti bud, er det aldeles galt å slå ihjel). Hadde det også vært noe for deg, Lupus Lupus?

Caroline med C faktisk og ikkje K: 27.10.2010 23:31

Lupus Lupus.
Dette er jo bare et bevis på at dere leser det dere vil lese. Hadde du lest innlegget godt, hadde du sett at jeg faktisk ikke begynner med K. Ganske enkelt å se at du leser det du vil lese, og ikke bryr deg om det som faktisk står skrevet. Tipper du har gjort det samme da du leste bibelen.

Lupus Lupus: 27.10.2010 19:31

Kristine skriver ganske bra med hele setninger og tegnsetting. Det er noe (3 som ser meningsløst ut, men dt er sikkert noe satanistisk vås. Selv om formen er god, så er innholdet meningsløst. Heldigvis har Jesus vist oss hvem sine ord som egentlig kommer fra henne. Derfor skal vi hver kveld be for dere slik at jesus kan få komme inn i hjertene til Even, Kristine og Karoline.
Husk, han vinner bestandig selv om det kan ta litt tid.
Amen!

Even:): 27.10.2010 18:56

Kanonbra skreve Kristine :)

Kristine.: 27.10.2010 18:36

LENGE LEVE EVEN OG CAROLINE! Dere har så meget rett. Hvordan vet dere kristne at boken er skrevet av Gud? De bøkene dere tar den skitne lærdommen deres fra, er bare en kopi av hva som en gang ble skrevet. Noen som er erfarne med hviskeleken? Første mann sier "romkammerat", men siste mann sier "elefant". Og det er etter 18 småunger har spytta i ørene på hverandre. Tenk dere hvor mye det ordet hadde forandret seg, gjennom hundrede generasjoner. TENK! "Romkammerat" kunne blitt til "brennende hat". Den eneste grunnen til at dere er kristne, er fordi dere klarer ikke å leve etter egne meninger. Dere må ha noe "større" som dere kan få ordre fra. Og ordrene skal bli gitt av en bok? Hvor gamle er dere egentlig? 7? Jeg skal gi ut en bok som skal hete Bibelen, jeg. Jeg skal ha vers og alt mulig, slik at alle skal tro at det er Bibelen, så skal jeg sktive det stikk motsatte av hva som står i deres foraktelige "homofile" bok. Og vet dere hva? Dere er såpass dumme at dere hadde trodd på det som stod, for så lenge bokens utside har et kors på og heter "bibelen" SÅ ER DEN FAEN MEG SKREVET AV GUD. Noe som også refererer til at jeg er Gud, som igjen refererer til at Alle er Gud. Skaff dere et liv som faktisk er verdt å leve. Ha troen på dere selv. VEND OM DU KRISTNE SATAN. P.S. Caroline: Du er en herlig storesøster, takk for at du viste meg denne siden, slik at jeg kunne få lese hvor vrangsynt verden er. ( 3

Even og Caroline:D: 27.10.2010 18:30

Haha:P Leer meg igjeeel:) stortrives med den jeg er:) Hvis jeg kommer til helvete for dette får jeg bare gjør det:)

Side 1
Forrige | Neste
Gå til side: