Antall kommentarer: 35
Side 1
Forrige | Neste
Gå til side:

Lek36 fra Hebbes Homsebar: 07.04.2016 10:12

Hei jesus jeg vill hjerne suge kukken til ørjan. Hjerne ta den i stumpen oxo. Har han svær kukk? Har du nommeret hans? Jeg liker det litt røft oxo. Oxo vill jeg hjerne hilse til ranja.

Mester Brun fra Hamar Bisperåd: 01.11.2015 17:17

Jesus elsker alle barna
Jesus for Norge

Halleluja broder og søster i sannhetens blod

Jesus er veien for deg min synder

Gaar Jamieson: 26.09.2015 19:51

Du er en skikkelig gluping Peter.

Peter fra Drammen: 24.09.2015 16:27

Det er skummelt å lese artiklene på denne siden. Til å være kristne er det mye hat mot alle som ikke er innenfor deres idealer. Hva skjedde med ”gjør mot andre som du vil andre skal gjøre mot deg?”. Hvor er kjærligheten Jesus snakker om? Alt jeg leser her på siden hat og hets mot teorier, oppførsler og ulike personer. Til å kalle dere kristne synes jeg det vises utrolig lite neste-kjærlighet. Synes det og er veldig stort fokus på dette med penger.. I alle år er det blitt gjort ugjerninger i bibelen og guds navn. Jeg anser denne siden, artiklenes budskap og oppfordringer, som noen av de.


Kvalmt å lese hvordan dagsbøtene i gjør noe. Dette er det bare å kreve av medlemmene. Burde ikke de pengene heller brukes til humanitært arbeid? Tviler på at Gud blir meget glad for at pengene brukes til å betale dagsbøter fordi kirken er sta. Man er ikke hevet over landets lover og regler

Egil fra Snåsa: 23.03.2009 18:25

Hei,

Syns dette virker som en fin plan og ønsker Flenevald alt det beste i sin misjon.

Bedrøvet Broder fra Menigheten: 04.11.2008 04:34

[quote=Byggmester Bob]Hvordan går det med murbyggingen?
Jeg har noen polakker som er ledige for jobbing nå i fellesferien.
De er rimelige og dyktige, og vi unngår masse unødvendig papirarbeid og ekstrautgifter, så kollektpengene rekker til mye ny mur.
PS hvis de kan få sove i sakristiet blir det enda rimeligere.[/quote]
Njaa,... Er det så lurt å bruke disse dego ehhh.. Polakkene, da?
Jeg mener, de er vel katolikker, ikke sant?
Vi kan da vel i Herrens navn ikke bruke katolikker til å sette opp vårt hellige, alminnelige gjerde? Og å la en katoliker sove, enn si bare slippe inn i Sakristiet, ville jo være Helligbrøde og Blasfemi. Det ville jo nærmest være som å slippe negre og andre homofile inn i kirken. Nei, jeg setter min lit til at den gode Pastor Åten velger sine oppbyggelige medarbeidere med større omhu.

Byggmester Bob fra betongblanderen: 02.10.2008 15:44

Hei takk for oppdraget med muren i sommer.
Nå har jeg kommet over et større parti murstein i konkursboet etter Lindås Mursten & Sønn AS.
Vi inviterer derfor til forhandlinger om en fortsettelse av murarbeidet. Våre polske murere står naturligvis til tjeneste også i høst.
Bare ring - dere har fortsatt nummeret.

Byggmester Bob fra betongblanderen: 12.06.2008 22:44

Hvordan går det med murbyggingen?
Jeg har noen polakker som er ledige for jobbing nå i fellesferien.
De er rimelige og dyktige, og vi unngår masse unødvendig papirarbeid og ekstrautgifter, så kollektpengene rekker til mye ny mur.
PS hvis de kan få sove i sakristiet blir det enda rimeligere.
Bare ring - dere har nummeret.

Hora fra oslo: 29.03.2008 14:17

Jeg skal faen meg få folk til å jobbe for meg daah!!! Men før jeg brenner kirken skal jeg ha sex ved alteret!!!!
jeg får lov til å gjøre hva jeg vil din lesbe/homse

Alfhild fra Kinsarvik: 28.03.2008 20:54

Hora fra Oslo:
Skal si du skal få det travelt lille venn!
Vet mora di hva du holder på med?
Får du lov til leke med fyrstikker?

Hora fra oslo: 28.03.2008 20:16

Alle kirker bør ødlegges! Fy faen ass! Jeg skal selv sørge for å brenne alle kirker i hele norge! Og de som vil være inni kirken og passe på kirken, for faen meg få den derre jævla martyrdøden. Jeg vil brenne alle verdens hellige hus, alt fra temple til moskeer til kirker!

OG JEG DRITER I AT FOLK DØR!!!

Haugenen fra Toten: 04.03.2008 18:29

AEHA HAHHA HAHAHEAHEHE

Mads Og Jenny, Guds barn: 02.01.2005 04:08

Vi måtte selv sette opp en sikkerhets mur snarest vi! Min gode venn Mads sin mormor har entret bygda og skal bli en mnd...! Men vår Herre hjelper oss med å sette pp muren, halleluja!!

Mads Og Jenny, Guds barn: 26.12.2004 18:11

Vi har også satt opp en sikkerhetsmur rundt vår kirke.. Naboene klager så fælt på at vi synger salmene for høyt! Hva er det for noe tull! Prise herren dere!

jesus: 18.10.2004 10:31

er dere helt tullete i skallen???
altså,dere tror dere er guds utvalgte folk?
dere kommer til å råtne på en ekkel måte på en gravplas fult av ateister!!! haha! vi andre mennesker HATER DERE!!! sug kukken til ørjan

Noah: 25.07.2004 16:55

Sannelig på tide at noe ble gjort overfor denne bilselgeren.

Jeg vet dere har gjort det dere kunne før vi måtte gå til det skritt å gjerde ham inne. At det ikke går an å diskutere med fanatiske bilselgere bør nå være klart for alle.

Jeg har faktisk ikke tall på hvor mange ganger våre vitner har vært utsatt for verbal trakasering og trusler fra denne bilselgeren og hans parkeringsterrorister. "Dere kan ikke parkere her. Denne plassen er vår, og forbeholdt våre kunder" ... noe tull og tøys selvfølelig. Plassen er vår. Gitt oss av Gud for å kunne spre hans glade budskap.

Det jeg ikke skjønner er hvorfor disse "kundene" ikke kan parkere i områdene rundt bilselgeren. Det er da nok av parkeringsplasser hos likesinnede bedrifter i området.

Det jeg ber alle om er å kalle det et sikkerhetsgjerde...ikke sikkerhetsmur. Ordet mur gir de vantro assosiasjoner om den hedenske, kommunistiske muren bygget i Berlin. Vi trenger forsatt litt velvilje fra hedningene i rådhuset så unngå ordet mur. Dessuten er bare 5% mur...foreløpig.

Dette er tingene dere skal bruke hvis dere absolutt må argumentere med de vantro.

- Det er egentlig vår plass gitt av Gud. Finn et bibelvers som kan brukes.

- Det er ikke en mur, det er et lite gjerde. Det gir de vantro assosiasjoner om et lite hvitt hagegjerde.

-"Gjerde" blir ikke bygget for å ta bilselgerens parkeringsplasser, men for å beskytte våre vitner mot verbal bannskap og trusler.

-Hvis ikke dette er nok, begynn å tale i tunger.

Etter mine beregninger vil konflikter mellom vitner og bilselgeren gå ned med 90%, noe som helt klart viser at vi gjorde det eneste rette.

Pris herren, og husk ekstra penger til dagbøtene på neste møte.

sandra=): 25.06.2004 20:24

kanskje "ulykken" bomma og skulle egentlig treffe dere!!!!!! hahahhahahahhaha dumt dt ikk skjedde ass............

Laden: 20.05.2004 14:52

Gjenom rykter fra en organisasjon som jeg har startet, men ikke er medlem i, sies det "alle bilforhandlere utlover full sympati til menigheten og vist ikke skal General Motors sørge for att de konker". PS har hørt om et par butikker til i nabolaget med parkerings muligheter, det er bare å si at dere mistenker dem for å selge arabiske biler, så vips har man mere parkering.(Mur skal tuftes på grunnfjell)

per i hålå: 03.05.2004 17:23

Håper at murenblir stor og fin, slik at plestinarene kan sulte ihel... alle muslimer må dø... Det er avgudsdyrkere hele gjengen

P Astor Thomas: 08.03.2004 09:03

Jeg forstaar godt at dere maa bygge denne sikkerhetsmuren eeee sikkerhetsGJERDET!

Mvh

Helt Uenig: 28.02.2004 12:05

Når ble det riktig at folk bare kan ta seg til rette på andres eiendom? jeg trodde dere var rettferdige og gode mennesker? Selv syns jeg måten dere fremlegger denne saken på er helt latterlig.Et spørsmål? Hva tror dere skaper krig og konflikter i verden?!at folk oppfører seg slik som dere gjør i denne saken!

right: 26.02.2004 11:53

Kommentat til "navn 2" sitt innlegg:
DRA LANGT TIL HELVETE!!!!
KOMMER HER OG BESKYLDER JØDENE; OG SIER AT HVER ENESTE USKYLDIGE SIVILE MENNESKE SOM BLIR SPRENGT I FILLER, OG FAMILIEN LATT IGJEN FORTJENER DET!! DU ER IKKE SATANS UTSENDTE.. FORDI DU ER EN LITEN DRITT!!!

kommentar til saken:
går det ann "!!!??
"vi er Hans utvalgte, så vi kan okkupere hele verden" U WISH!!!!
"vi er best, alle andre er satans utsendte ateister" DET ER DERE SOM ER SATANS SEKT!!!

"åh gudameg hva skal vi gjøre med alle de onde folka i verden?" STAR MED MASSE SELVMORD I MENIGHETEN!!

thanks!

m: 20.02.2004 23:05

Dette er min favoritt så langt siden dette innlegget ble skrevet! (sjekk dato)

Mr Creosothe: 22.01.2004 11:25

Når vi kristne så lenge har støttet Israel i tykt og tynt, fortjener vi litt støtte tilbake i nettopp denne saken. Flenevalds tiltak er utmerkede. Men er de ikke litt beskjedne? Hva med noen bulldozere mot bilforhandleren? Så kan han lete etter hjulmuttere og forgassere i ruinene, mens moralsk høyverdige kristne verden over, og spesielt i USA, priser Herrens rettferdige straff over den som står Hans folk imot. Kamphelikoptre bør heller ikke være uprøvd. Er det ikke Høyre-styre i Bergen nå? Jan Petersen vil sikkert ikke ha noe imot at vi lærer av hans venner i Midtøsten.

MR.X: 20.01.2004 19:39

GÅ Å HENG DER ALLE SAMMEN! JEH HATER DEN DERRE JÆVLA KRISTENPAKTEN DERES! DERE SUGER HARDT!!!

Side 1
Forrige | Neste
Gå til side: