Antall kommentarer: 4
Side 1
Forrige | Neste

Hobbyhjernekirurgen fra fra Kjøkkenbenken: 11.07.2010 00:50

Waggart er velkommen tilbake. Håper i Guds navn at de kjekke og pene menneskene Carola og pastor Runar kan finne tilbake til hverandre herlighet i Jesu navn.
Hjortedyret som pastor Runar skjøt fra kjøkkenvinduet var Satan selv! Media og andre hedninger har forvrengt virkeligheten. Fryseren var nemlig allerede full av fugl- og viltkjøtt. Stakkars pene og kjekke kristne mennesker som korsfestes i aviser, radio og på tv. Be sammen med meg for at Carola og pastor Runar igjen kan jobbe videre med misjonæestillingen. Gud er best!!!

Gud i egen perosn fra Himmelem: 22.02.2009 23:08

FUCK alle ikke troende . Alt so står i bibelen er sant

Henning Hansen fra Hellevåg: 06.08.2008 15:21

Jeg var der også, søster Signe, og det var en velsignet følelse jeg fikk da jeg gav bort alle pengene mine til menigheten, brant klærne mine som på usselt vis har blitt laget av underbetalte hedenske barn i Kantonesia, og solgte min datter til en rimelig penge som slave (jfr. 2. mosebok 21, 7).

Lovet være Herren i det opphøyde element!

Signe Strevet fra sakristiet.: 08.05.2008 01:16

Jeg var tilstede på møtet og takker min skaper for at jeg fikk oppleve dette og føle Guds nærhet. Jeg ga alt jeg hadde av penger, men får heldigvis litt mat hver dag på menighetens suppekjøkken. Jeg har allerede gått ned fem kilo og føler meg mye lettere. Ja, Gud hjelper og helbereder på underfulle måter.
Halleluja!

Side 1
Forrige | Neste