Hvorfor?
Kristenliv

Stor suksess for kaffepyramiden
Svevende Ord har kollektivt meldt alle medlemmer inn i Ørjan Sæle sitt nye kaffekonsept. Det er nemlig mer kick i kaffe som er velsignet av Gud.
Les mer

Motstand mot guttemisbruk gir høyere aborttall
Den katolske kirke får mye kritikk på grunn av håndteringen en 9 år gammel jente som utførte abort i Brasil. Men igjen er media kun ute etter å sverte religion.
Les mer

Kristendommen får på pukkelen av ungdommen
Mange ungdommer har reagert på artikkelen om Tokio Hotel, og kommer med tilbakemeldinger som ryster fundamentet vårt. Det er ikke bare Bibelsenteret som nå står i fare for å gå under. Hele kristendommens eksistens står nå på spill!
Les mer

KRISTNE RASER MOT SCHAU-SENSUR
Mange kristne mener at det er dypt urettferdig at annonsører nå trekker seg fra TV 2 og programmet ”De syv dødssyndene”. Vi har gjort det samme som Schau i åresvis uten å få like mye oppmerksomhet, påstår en kjent pastor.
Les mer

Knallsuksess for kristen solkrem
Denne sommeren deler Svevende Ord Bibelsenter ut godkjente solprodukter til alle våre medlemmer. Det står nemlig ingenting i Bibelen om at kristne kan bruke vanlig solkrem.
Les mer

Jesus arrestert etter villmannskjøring
Med den profilerte NRK-medarbeideren Jan Erik Larsen i passasjersetet, ble Jesus nylig stoppet og arrestert etter å ha kjørt i 140 km/t i en åttisone. Før politiet klarte å stoppe villmannskjøringen skal både Jesus og Larssen ha hoiet med hodet ut av vinduene på bilen.
Les mer

Barna må sette fokus på Jesus i julen!
Hundretusenvis av barn i Norge gleder seg til jul. Om de samme barna hadde vært klar over at de er på vei som leder rake veien ned i Helvetes flammer, hadde de nok ikke gått rundt med blånisseluer og åpnet julekalendere som spotter det budskapet vi finner i Bibelen.
Les mer

Dagen avviser naken Jesus
Fra informerte kilder kan vi nå bekrefte ryktene om at den kristne avisen Dagen likevel ikke ønsker å intervjue Jesus i forbindelse med Hans snarlige tilbakekomst. Grunnen er at Jesus stillte som betingelser at Han måtte få lov å stille naken på Dagens forside. – Dette er et angrep på redaktørplakaten, uttaler Odd Sverre Hove til Herregud.com
Les mer

Bibelen endelig oversatt til røverspråket
I skrivende stund er Skriften oversatt til nesten 3000 språk. Det Nye Testamentet finnes på 2467, og hele Bibelen finnes på 384 ulike språk. Den 384. oversettelsen av de 77 bøkene (inkludert de 11 apokryfene) ble fullført onsdag i forige uke, og det er Magnor Rotgnoten som har dedikert nesten 11 år til å oversette Herrens Hellige Ord til røverspråket.
Les mer

Jeg kan lukte Satan her i kveld!
Dette ropte pastor Paulus Pedersen fra prekestolen på Bibelsenteret i går kveld. Han skapte engstelse og bekymring i salen, da han stirret ut over forsamlingen og fortalte at selveste djevelen var tilstede i menigheten denne kvelden. Men heldigvis var det hele basert på en stygg misforståelse.
Les mer

Kategori: kristenliv
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com