Hvorfor?
Motstand mot guttemisbruk gir høyere aborttall

Den katolske kirke får mye kritikk på grunn av håndteringen en 9 år gammel jente som utførte abort i Brasil. Men igjen er media kun ute etter å sverte religion.

Helt korrekt har den katolske kirke bannlyst moren til en ni år gammel jente, og sykehuspersonalet som hjalp til utføre en abort, etter at niåringen ble gravid etter å angivelig ha blitt voldtatt av sin stefar. Som vanlig stiller media seg på barnemordernes side.

Abort er verre enn det meste
Kasper Jensen i den katolske kirke i Danmark mener at hendelser som dette kunne vært unngått, om det ikke hadde vært for den utidige innblandingen i prestenes stilltiende rett til å sodomisere altergutter.

Men til tross for media sitt råkjør, erkjenner Jensen at den katolske kirke ikke kunne fortsette å være verdens ledende pederastliga.
- Jeg ser jo at såkallt "seksuelt misbruk" av gutter er uheldig. Men sammenlignet med abort så er jo dette naturlig bare for peanøtter å regne, smiler den katolske talsmannen.

Kritisk til media
Jensen mener at vi nå ser fruktene av media sin svertekampanje mot den katolske kirke.
- I mange generasjoner var dette et ikke-problem. Men det sier seg selv at når nå vi lar småguttene være i fred, så vil man kunne risikere at jenter blir gravide. Nå var jo ikke stefaren prest, men han har jo åpenbart blitt påvirket av det presset som har kommet mot katolske prester de siste årene.

Den katolske kirke stiller seg også kritisk til de som mener at graviditeten kunne vært unngått om stefaren hadde brukt kondom.
- Jeg undestreker at jeg er den første til å beklage at dette skjedde. Men jeg vil også ta sterk avstand til de som vil benytte anledningen til å reklamere for såkalte prevensjonsmidler. Den katolske kirke kan ikke differensiere mellom abort og kondombruk. Gud blir nemlig like rasende av det ene som det andre, påpeker talsmannen.

Jensen innrømmer at dette er en tung sak for de involverte og han håper at niåringens familie tar lærdom og viser vilje til å bli bedre mennesker, selv om de nå er bannlyst.
- En ting er forakten som niåringens familie har vist overfor både Gud og for det ufødte liv, men jeg håper de også lærer å ta hensyn til andre enn bare seg selv.

- Jeg lurer på om denne moren nå kan forestille seg sorgen og frustrasjonen som den såkalte "overgriperen" må føle i sin erkjennelse av at hans ufødte barn ble myrdet. Vi håper at han tar i mot den støtten og trøsten han kan få i kirken. Vi er klar med en utstrakt hånd. Ved å si "Ave maria" 4 ganger, så sier vi at det hele er ok. Vi vil jo ikke være vanskelig, avslutter Jensen.


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 34222


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Motstand mot guttemisbruk gir høyere aborttall:

Kategori: kristenliv
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com