Hvorfor?
Gud pulveriserte Palins dør!

Sarah Palin har sagt at hun vil la Gud bestemme om hun skal stille som presidentkandidat i 2012. Gud takker for tilliten, men avviser bestemt at han har tenkt å holde noen dører åpen for Palin.


Det var i et intervju med Fox News at Palin uttalte: – «Du vet, tro er en stor del av mitt liv. Og jeg legger alltid mitt liv i skaperens hender. Jeg er liksom, OK, Gud, om det er en åpen dør for meg et sted, det er slik jeg alltid ber. Jeg er liksom, ikke gå glipp av den åpne døra, liksom. Vis meg hvor den åpne døra er».

Gud på sin side sendte umiddelbart ut invitasjon til pressekonferanse på Svevende Ord Bibelsenter.

- Kjære alle sammen, sa Gud da han åpnet pressekonferansen. – Jeg håper dere alle har fått noe godt å spise og drikke, men nå går vi videre til den praktiske delen av denne pressekonferansen. Så ga han tegn til at vi alle skulle følge Ham ut på baksiden av Bibelsenteret.

Der sto Jesus klar med en solid kompostkvern, som Bibelsenteret normalt bruker til å destruere Harry Potter-bøker og plater av band som ikke er Jonas Brothers.

Grammatiske grunnregler
Samtidig som Jesus gjorde seg klar med kompostkvernen, løftet Gud pekefingeren.
- Jeg vil minne om det jeg skrev i 2. Samuels bok kapitel 13, vers: «Få denne kvinnen ut av huset og steng døren etter henne!»

- Jeg regner med at dere alle skjønner at dette profetiske bibelverset var tiltenkt spesielt denne situasjonen her, sa en meget tydelig Gud til journalistene.

- Jeg skapte nemlig grammatikk for at folk som er eldre enn 3 år skal kunne klare å bygge opp setninger, og når man er eldre enn 17, så skal man til og med kunne lage setninger som inneholder subjekt, verbal og objekt. S-V-O, hvor vanskelig kan det være? Og ordet ”LIKSOM” er heller ikke magisk trylleord som kan erstatte alle andre ord i usammenhengende setninger, tornet Gud mens han samtidig slo til jorden noen hedninger som tilfeldigvis gikk forbi i samme øyeblikk. Og med det var det Jesus sin tur å overta showet.

Jesus dro makuleringstrikset
- Jeg vil også takke for at så mange kunne komme i dag, takket Jesus. – Dette er en spesiell dag for meg. Jeg har jo ikke gjort en ærlig dags arbeid siden jeg fikset trappen opp til taket på synagogen i Kapernaum, blunket Jesus og smilte. – Men nå skal vi se sa Jesus og startet den store kompostkvernen.

- Dette er døren som Sarah Palin snakket om, ropte Gud over støyen fra kompostkvernen, mens Jesus strevde med å skubbe den omtalte døren inn i kvernen.

- HØRER DU MEG SARAH PALIN, DETTE ER LIKSOM, OK, EH DEN ÅPNE DØREN DU LIKSOM, BA OM!, brølte Gud med en stemme som tordnet over søndre bydel i Bergen, og som også ble sendt direkte inn i hodet til Sarah Palin.

- Trekk litt unna, jeg vil ikke at dere skal få flis eller bjelker i øyet, spøkte Jesus, liksom for å glatte over surmulingen til gamlingen. Like etter var hele døren forvandlet til en haug med sagmugg. For å videre understreke hvor forbannet Han var, satte Gud fyr på både sagmuggen og de hedningene som tidligere hadde gått tilfeldig forbi, før han spredte asken til alle verdens hjørner. Til slutt helbredet Gud et vondt kne, delte ut kulepenner, slapwrap-reflekser og andre artige profileringsartikler før både Han og Jesus vendte tilbake til Himmelen i stråleglans.

Delte meninger
Etter dette var det blandete følelser blant journalistene. En redaktør i det kristne magasinet Norge i dag, var ikke helt sikker på om han var helt enig med Gud.

- Kudos til Gud. Han ruler! Men det er ikke til å komme forbi at Palin er den eneste politikeren som virker å ha mye av de samme kvalitetene som George W Bush i dagens USA, sa redaktøren som ville være anonym. - Så med mindre det kommer noen bedre alternativer, vil vi nok også støtte Palins eventuelle kandidatur i 2012.

Herregud.com er enig med den anonyme redaktøren, og vi håper Gud innser at Han ikke nødvendigvis har med seg alle kristne når Han avviser Palin. Vi oppfordrer alle å be Gud ta til vettet i akkurat denne saken.


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 34222


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Gud pulveriserte Palins dør!:

Kategori: politikk
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com