Hvorfor?
Hvorfor støtte Herregud.com?

For å ikke være dårligere enn andre menigheter har Svevende Ord nå begynt med kollekt.

Denne siden drives utelukkende etter dugnadsprinsippet. Den har siden starten i 1999 vært driftet, utviklet og vedlikeholdt av én person. Det koster ikke mye penger å drive Herregud.com hvert år, kun noen hundrelapper i domenekostnader og en tusenlapp eller to for leie av serverplass. Det er ikke meningen å samle inn mye penger, men det hadde vært kjekt å slippe å ha "røde tall" i regnskapet.

Hva med bannerannonser eller tekstannonser fra Google?
Nei takk! Det hadde jeg på denne siden før, og jeg likte det ikke. Jeg taper heller penger, enn å besudle nettsiden med slikt. Et besøk på Herregud.com skal være en stilren opplevelse. Om du digger bannerannonser, kan du heller ta et besøk på Dagbladet sin nettside.

Hvor mye?
Hvis du liker denne nettsiden, hvorfor ikke spandere en øl på meg? Jeg drikker egentlig ikke øl, men hvis du ønsker å støtte Herregud.com, kan du jo bidra med omtrent det man må betale for en halvliter et eller annet sted.

Hvis du ønsker å donere 10% av lønnen din, anbefaler jeg en innmelding i en kristen frimenighet. De liker sånne som deg.

Hvordan?
Klikk på PayPal-knappen under menyen til venstre. Du kommer da til en side, hvor du enten kan betale ved hjelp av Paypal eller med betalingskort. Skriv inn summen du vil donere, og klikk på "Update total". Så kan du velge om du vil betale med Paypal eller med Visa / Mastercard.

Nesten som under et besøk i en skikkelig frikirkemenighet, med andre ord. Men her slipper du i det minste lyvingen til en eller annen tungebablende pastor.


mvh
Webmaster - www.herregud.com

PS! Det er helt sant at du får 10 år mindre i Helvete om du støtter Herregud.com. Vi har fått Jesus sine garantier for det.


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 18226


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Hvorfor støtte Herregud.com?:

På forsiden nå:
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com