Hvorfor?
Produkter
Tempelplassen Fundamentalist-shop
Svevende Ord tilbyr en rekke flotte produkter, som vil være til nytte for alle kristne mennesker. Disse selges foreløpig bare i butikken som ligger i vårt menighetssenteret i Bergen, men vi vil snart også kunne tilby disse produktene over Internettet.
Fornuft-O-Filter(tm) - Kr. 199,-
Meget hendige elektroniske øreplugger som ved hjelp av det siste innen EDB-teknologi, detekterer og stopper alle uønskede utsagn. Når pluggene oppdager "sunn fornuft", stenges dette ute. og Fornuft-O-Filteret begynner å avspille salmer eller sitater fra Bibelen(tm).

Tilbehør: Programmerbar dekoderboks (trådløs), to øreplugger, salme- og bibelversmeny og 42 siders bruksanvisning.
Jehova Kid(tm) - Kr. 499,-
Et glimrende tilbud til lærere som ønsker en mer variert elevgruppe i klassen sin. Jehova Kid(tm) er alltid underholdende for sine medelever. Denne modellen er programmert til å bare kunne si, "Det kan jeg ikke være med på, for vi er Jehovas Vitner". Jehova Kid(tm) blir det naturlige mobbeofferet i klassen! Rundt juletider kan alle være med å le av Jehova Kid(tm) når han ikke får lov å åpne julepresanger, synge julesanger, bake julekaker, åpne julekalenderen, osv. Jehova Kid(tm) kan også leveres med Jehova Family(tm), som ekstrautstyr (699,-). Mange timer med moro for store og små, når Jehova Family(tm) løper rundt i nabolaget og sprer det forhåndsprogrammerte budskap. Leveres med to årganger av medlemsbladet "Vakttårnet(tm)".
Misionary Man(tm) - Kr. 2.199,-
Dette er en kjempekjekk leke for barn i alle aldre. Missionary Man(tm) kan slippes løs i Negerlandsbyer(tm) i alle verdensdeler. Spesielt egnet i katastroferammede områder. Missionary Man(tm) deler ut mat og drikke når alle de stakkars negrene har klart å lese Fadervår og synge minst en salme. Selv de voksne kan leke med Missionary Man(tm)!
Instant Forgiver(tm) - Kr. 5.999,-
Denne dippedutten er uunnværlig for de moderne kristne! Har du syndet? Uansett hvor stor synden er, så kan Instant Forgiver(tm) hjelpe deg. Når du trykker på knappen, vil Instant Forgiver(tm) spørre deg om du kjenner Jesus(tm). Hvis du svarer ja, vil du få avspilt en melding, som bekrefter at du har fått uforbeholden tilgivelse av Gud(tm).
Men vær forsiktig! Svarer du nei, så pass på! Da ryker du rett til Helvete(tm)!
SpeiderLeder(tm) - Kr. 1.899,-
SpeiderLeder(tm) er den perfekte barnevakten. Den leveres med flott uniform og et knakende kjekt smil rund munnen. Flink med knuter og tollekniver. Speiderleder(tm) kan mange lure tricks i naturen og han klarer alltid å finne de ulike himmelretningene. Fungerer derimot svært dårlig blant voksne, og når det ikke er barn i nærheten. Noen modeller er plaget med umiddelbar ereksjon, under samkvem med barn. Tåler dessuten ikke å bli motsagt av mindreårige.
Streng Bestemor(tm) - Kr. 1.999,-
Streng Bestemor(tm) er en dukke i naturlig størrelse, som gir deg en hjelpende hånd, når du selv ikke har tid til å prente den rette lære inn i dine barn. Streng Bestemor(tm) henges over barnesengen, og den stirrer hardt på barna mens den knirker ut flotte beskjeder som er god ballast i en vanskelig barndomstid. Disse beskjedene er blant annet, "Satan(tm) spiser barn som ikke er snille!", "Husk å holde hendene over dynen, din lille rotte", "JEEEEESUS! JEEESUS! Rop høyt med meg, lille venn! JEEEEESUS! JEEEEESUS!", samt 30 andre forhåndsinnspilte meldinger. Streng Bestemor(tm) leveres med en detektor, som merker når barnet har falt i søvn. Da går dukken over i Sleeping-brainwash-mode(tm). Dukken gjentar da meldingene på et litt lavere volum, men med en mer suggerende stemme.
Erection Zapper(tm) - Kr. 99,- (Røverpris!)
Dette er en av bestselgerne i katalogen vår. Erection Zapper(tm) er en ring som plasser ved roten på det mannlige lem. En sensor merker tidlig hvis man holder på å utvikle ereksjon. Et lite batteri, som man har i lommen, er tilknyttet ringen, og 9,5 volt blir umiddelbart sendt ut i lemmet, før ereksjonen får utviklet seg. Den leveres i forskjellige størrelser. Velegnet til å kontrollere de ville tenåringshormonene, som plager selv kristne ungdommer. Batteri er ikke inkludert i prisen. Erection Zapper(tm) virker ikke på SpeiderLeder(tm).

På forsiden nå:
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com