Hvorfor?
Kultur

Knausgård og Jesus i rollebytte
Jesus erkjenner utydelig skille mellom ham selv og Karl Ove Knausgård. Det får stor betydning for både kristne og litteraturinteresserte i tiden framover.
Les mer

Kristne kaprer Tokio Hotel-konsert
Tokio Hotel-konserten er nå utsolgt. Men heldigvis vil nesten ingen unge få glede av dette. Kristne organisasjoner har nemlig handlet inn tusenvis av billetter for å hindre ungdommer i å oppleve denne okkulte hardrocken på nært hold.
Les mer

Advarer mot Tokio Hotel!
Det herjer en pest blant tenåringene på Svevende Ord sin Bibelskole. Igjen har Satan festet grepet på ungdommene i menigheten. Nå gjelder det å begrense skadene før enda flere barn blir fanget i den kulturelle kloakken som blir representert av band som My Chemical Romance og Tokio Hotel.
Les mer


Bønn seiret over Ringenes Herre
Dessverre klarte vi ikke å hindre Tolkin å fullføre den okkulte triologien sin, men bønneaksjonen har uansett gitt resultater. Etter at vi begynte å be Gud gripe inn mot denne forfatteren, har det kommet oss for orde at han nå er død.
Les mer

Bluesfestival? Nei takk!
Svevende Ord kommer denne våren til å protestere høyt og kraftig mot de mange musikkfestivalene som skal arrangeres i Bergen. Spesielt negative er vi til den såkalte Ole Bluesfestivalen. Blues er en musikkform som bygger på sex, anarki og opprør mot autoriteter, derfor vil vi på vegne av Jesus rope et varsku mot denne onde musikken.
Les mer

Bønn mot Ringenes Herre
Den engelske ”forfatteren” JR Tolkin har nettopp fullført enda en film i sin serie Ringenes Herre. Skandalefilmen har premiere denne uken, til tross for at Svevende Ord grundig har dokumentert, for både politiet og for de ansvarlige på Bergen Kino, at Two towers flørter like mye med okkultisme som den første filmen.
Les mer

Trusselen mot Jespersen trekkes tilbake
Desverre viser det seg at patronen som ble sendt til Otto Jespersen stammer fra et medlem av Svevende Ord Bibelsenter. Dette er pinlig for hele menigheten, siden vår åndelige ledelse hadde bestemt at Jespersen skal avrettes ved stening, ikke ved skyting slik alle nå tror.
Les mer

Aksjon mot onde komikere
Sjokk og sinne er noen av de mildeste reaksjonene som bekymrede lisensbetalere har mot Torsdagsklubben på TV 2. Men heldigvis har Gud vist at det straffer seg å rakke ned på kristne autoriteter.
Les mer

Kategori: kultur
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com