Hvorfor?
Politikk

Gud pulveriserte Palins dør!
Sarah Palin har sagt at hun vil la Gud bestemme om hun skal stille som presidentkandidat i 2012. Gud takker for tilliten, men avviser bestemt at han har tenkt å holde noen dører åpen for Palin.
Les mer


Obama er Antikrist!
Svevende Ord Bibelsenter instruerte de medlemmene som har amerikansk bakgrunn å stemme republikansk. Men ondskapen vant og Antikrist kan dermed flytte inn i Det Hvite Hus.
Les mer

Vidar Kleppe krever grunnlovsendring for Jesus
Tidligere i vår satte Svevende Ord Bibelsenter i gang samtaler med de politikerne på Stortinget som ønsker at kristendommen framdeles skal være ledende religion i Norge. Blant annet informerte vi den tidligere FrP politikeren Vidar Kleppe om vårt syn på saken. Og denne flotte mannen, som er en av de få normale menneskene på Stortinget, ønsker nå å endre Grunnloven slik at ingen ateist eller fritenker kan bli statsminister i landet vårt.
Les mer

Israel over alle!
Mer enn noensinne trenger Israel støtten til kristne over hele verden. Et nytt Holocaust er i gang! Samtidig står den venstrevridde pressen klar til å vri på alle fakta, slik at verden igjen applauderer fra sidelinjen mens jødene blir utryddet.
Les mer

Våre medlemmer stemmer på Kristent Samlingsparti!
Etter mange ukers harde diskusjoner har ledelsen i Svevende Ord endelig tatt avgjørelsen mange har sett fram til med spenning. Nemlig hvilket parti våre medlemmer blir pålagt å stemme på ved Stortingsvalget. Ville Jesus gitt sin stemme til KrF eller er det Kristent Samlingsparti som best ivaretar hans interesser? Usikkerheten har rådet i våre koridorer. Men etter lovsang, bønn og intens tungetale vi fått klarsyn om høstens valg, og sett at det er nettopp KS som er det soleklare valget for alle som er på lag med Jesus.
Les mer

John Alvheim er en landsforæder!
Framskrittspartipolitikkeren John Alvheim har ofte vært en god representent for kristne verdier og god norsk moral, og derfor et det sjokkerende og svært upassende at han i sin tale på Cuba, påstår at disse kommunistene har et menneskesyn som er bedre enn hva vi har i Norge. Vi protesterer mot disse sinnsyke påstandene og krever at FrP umiddelbart ekskluderer denne rabiate femtekolonisten.
Les mer

På forsiden nå:

Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com