Hvorfor?
Misjon

Med Jesus og flesk til Israel
Juletid er ikke bare en tid for bønn og meditasjon, men også god for mat. Svinekjøtt er en viktig del av kostholdet for alle mennesker som tror på Jesus.
Les mer

Mirakelet i M'boto Kembela
Misjonærene Laila Ruth og Roger Per Grådal har nå vært misjonærer i Afrika i et år nå. De har spredd budskapet om Jesus til den primitive lokalbefolkningen, og allerede nå opplever de store mirakler. De siste par månedene har Gud nemlig velsignet denne primitive negerstammen med to helt spesielle barn.
Les mer

Islam - bedre enn sitt rykte?
Muslimene annerkjenner ikke at Jesus døde for våre synder. Derfor skal de møte evig fortapelse. Når muslimene stener Amina Lawal til døde i Nigeria, må vi i Svevende Ord likevel innrømme at vi har mer til felles med muhammedanerne enn hva vi tidligere har vært villige til å innrømme.
Les mer

Jesu ord er nå formidlet til alle folkeslag
Det er med stolthet og glede vi nå kan formidle at alle etniske grupper og ulike folkeslag i hele verden nå har fått formidlet budskapet om Jesu herlighet. Det har tatt flere hundre år, og jobben har krevd tusenvis av martyroffer. Men nå er budskapet formidlet, og derfor begynner Jesus nå å gjøre seg klar til sin store tilbakekomst.
Les mer

Navnet Jesus skal forkynnes i hele Universet
Ateister over hele verden har i lang tid godtet seg over at kristendommen ennå ikke er blitt formidlet ut i verdensrommet og mot andre stjerner i vår galakse. Det er så godt som sikkert at det ikke finnes liv på andre planeter i Universet, men dersom det er noen der ute, må også disse ta i mot gledens budskap dersom de ønsker å leve i paradiset sammen med Jesus.
Les mer

Radiosendinger skal få Nepal til å ta til vettet
I urettferdighetens navn er en norsk misjonær blitt fengslet i Nepal fordi han ønsket å bringe Jesus til dette rare landet. Fengslingen er selvsagt i strid med sunn fornuft og kristne verdier.
Les mer

Vi benekter delaktighet i stridigheter i Indonesia
De siste dagene har vi opplevd en strøm av henvendelser fra journalister og politikere som ber oss avklare vårt engasjement på øyene Seram, Buru og Lombok i Indonesia. Vi vil på det sterkeste avvise alle ryktene om at det er vi som har startet den hellige krigen mot de hedenske muslimene på de såkalte Krydderøyene.
Les mer

Sultrammede får høre om Jesus
Svevende Ords Forening for Nødhjelp og Spredning av Jesu Omdømme har etablert seg i nok et sultkatastrofeområde. M’boto Kembele har i over 5 år vært preget av en av de verste sultkatastrofer i Afrika i dette århundret. Det har også stått svært dårlig til med de åndelige verdiene i området. Vi sendte en intervensjonsgruppe til M’boto Kembele som skulle sørge for at flest mulig ville få høre Herrens Budskap, før de kreperte av sult.
Les mer

Frelse til hedningene
- Hvorfor vi gjør dette? Fordi det ville være for egoistisk av oss å holde Guds ord for oss selv, sier Josef Rinnan om sin misjonærvirksomhet i Amazonas. Sammen med åtte andre misjonærer reiser han til de dype skoger i Amazonas for å spre Det Eneste Rette Budskap til laverestående mennesker.
Les mer

På forsiden nå:

Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com