Hvorfor?
Sex og samliv

Kristne ektepar gir opp sex
De homofile kan nå både gifte seg og adoptere barn. Dermed er det meningsløst for heterofile å ha sex med ektefellene sine.
Les mer

Amputerte ungdommer nekter å godta offerstempel
Etter at mange bloggere videreformidlet at ungdom hos Svevende Ord frivillig har amputert armer for å unngå synd, har det vært en storm av henvendelser fra sinte mennesker som tydeligvis ikke tar Bibelen på alvor.
Les mer

Psykiatri kan ikke hjelpe homofile
Det finnes mange løsninger mot homofili, men når man anbefaler psykiatrisk behandling viser man manglende respekt mot både homofile og de kirurger som med suksess har kurert homofili i mange generasjoner.
Les mer

Onani må bekjempes
Det er med glede vi registrerer at debatten rundt masturbasjon endelig kommer på banen igjen. Over hele verden utfører millioner av unge mennesker denne skitne handlingen regelmessig. Men onani gir ingen tilfredsstillelse. Den eneste som kan gi det, er Jesus.
Les mer

Onani - Galskapen kan stoppes!
Mange unge menn sliter med ereksjon utenfor ekteskapet, og i noen tilfeller fører dette til tvangshandlinger som onani og selvmord. For å bli et normalt menneske igjen, har Morten Sæle (24) valgt å la seg behandle slik Bibelen befaler.
Les mer

Jesus ønsker ikke en analfiksert kirke!
Det overrasker ikke at Arbeiderpartietønsker nå ønsker å bestemme hvordan kirken skal styres. Dette såkalte politiske partiet setter som vanlig alle kluter til for å få fortgang i landets moralske forfall. Femtekolonistene ønsker å fjerne loven som holder homofili utenfor kirkens dører, og vi kan trygt slå fast at Jesus er sjokkert over denne galskapen!
Les mer

Kategori: sex og samliv
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com