Hvorfor?
Menigheten

Sikkerhetsmur mot galne naboer
På grunn av ubetydelige skader som har skjedd på naboeiendommen til Svevende Ord har vi mottatt klager og trusler om politianmeldelser. Derfor har menigheten nå startet arbeidet med å sette opp et sikkerhetsgjerde som beskytter våre parkeringsinteresser og sikkerheten til våre medlemmer.
Les mer

Ville pusse vinduer - led martyrdøden
Det med sorg vi melder at Kristine Valen (17) og Sveinung Grape (21) døde av skadene de pådro seg da de skulle vinne hjerter for Jesus i forrige uke. Selv om det er trist, er deres martyrdød en seier for Jesus.
Les mer

Lydighetskurs med Jesus
Det er klart for årets siste lydighetskurs for hunder i Svevende Ord sin menighet. Vi minner derfor enda en gang om at det er en myte at hunden er menneskets beste venn. Alle skikkelige kristne vet selvsagt at det er Jesus som er den beste vennen et menneske kan ha.
Les mer

Verdenssituasjonen skremmer barna
Både hos Svevende Ord og i andre ordentlige kristne menigheter er det mange barn som er skremt over verdenssituasjonen. Fugleinfluensaen er slått tilbake, og Irak-krigen utviklet seg aldri til tredje verdenskrig. Mange unge er forvirret og lurer på når apokalypsen kommer.
Les mer

Husk å oppgi skatte- og feriepengene
Det er flere av våre medlemmer som tror at de ikke skal betale tiende av feriepenger og av det de eventuelt får tilbake på skatten. Jesus ser alt, derfor bør man ikke forsøke seg på skitne triks, fastslår pastor Flenevald Åten til Herregud.com.
Les mer

Utfor taket med Gud
Det mange måter å vise at man stoler 100% på Gud. Vi som er ekte kristne er nødt å vise at vi er sikker på at Gud vil det beste for oss. Jonas I. Valen har valgt å stadig hoppe ut i tett trafikk og å snuble utfor høye bygninger.
Les mer

Flott 17. mai-feiring for Svevende Ord
Vi har all grunn til å være stolte av innsatsen vår, mener pastor Johannessen etter at Svevende Ord også i år fikk vist bergenserne hvem som er de lykkeligste menneskene som finnes.
Les mer

Kvinne politianmelder Gud
Solveig Stanghelle anmeldte denne uken Gud til Bergen Politikammer. Hun mener å ha blitt utsatt for svindel og brutte løfter. Hun har nemlig vært trofast troende og har gitt mye i kollekt siden 1996, uten at dette har fått henne ut av rullestolen.
Les mer

Bingo med Jesus
Ferske undersøkelser viser at 90% av ungdommene i Norge synes at det er forferdelig kjedelig å gå i kirken. Disse kommer til å bli stekt på svak varme i Helvete, men det er ikke vårt problem. Det som er problemet vårt, er den uroligheten som disse ikke-kristne skaper i kirken, fordi de lider av okkulte konsentrasjonsvansker. Derfor har vi nå laget et underholdningstilbud til disse syke ungdommene, slik at de ikke forstyrrer oss normale mennesker under gudstjenestene.
Les mer

Jesu tilbakekomst endte som nyttårskatastrofe
Nyttårsfeiringen skulle markere overgangen til året hvor Jesus garantert ville komme tilbake for å dømme levende og døde. Vi ønsket å markere dette med et datastyrt rakettshow i Jesu navn. Fyrverkeriet ble skutt opp nøyaktig klokken 23:59:59, noe som viste seg å få katastrofale følger. Det som skulle være kvelden hvor alle mennesker skulle få oppleve at Guds sønn tok jorden tilbake for å opprette sitt nye evige kongedømme, ble i stedet en nattlig tragedie uten sidestykke.
Les mer

Flere menighetssaker:
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com