Hvorfor?
Knallsuksess for kristen solkrem

Denne sommeren deler Svevende Ord Bibelsenter ut godkjente solprodukter til alle våre medlemmer. Det står nemlig ingenting i Bibelen om at kristne kan bruke vanlig solkrem.


Den kristne solkremen er en spesialblandinger av hudkrem, hellig vann, nøtteolje og fikenolje fra Israel. Etter omfattende forbønn, er kremen også velsignet av Jesus. Man må derfor være ganske tåpelig om man bruker solkrem med solfaktor, framfor en som har 100% Jesusfaktor!

Vi valgte ut 20 ungdommer fra Svevende Ord sin videregående skole til å teste solproduktene. Solkremen vi har laget er utviklet av i samarbeid med vitenskapsmenn som ler hjertelig av evolusjonsteorien.

Testpersonene ble sendt på en fjorten dagers solferie i Spania. Og det gikk ikke lang tid før man fikk bekreftet det mange hadde fryktet på forhånd. Resultatene viste at de ungdommene som har et problematisk forhold til Jesus også var de som ble mest solbrent. Solkremen virker nemlig bare på de som er skikkelig kristne. De ungdommene som var veldig fokusert på bading, tøysing på stranden, brusdrikking og som ønsket å være oppe til langt over normal leggetid, ble rammet av alvorlige tilfeller av solbrenthet. Noen av dem måtte etter hvert avbryte forsøket og ble sendt hjem til behandling på vårt sykehus i Bergen.

Den andre gruppen ungdommer som oppførte seg som normale mennesker, brukte mye tid på å lese i Bibelen og på kristent arbeid hos vår søsterkirke i Spania. De var også aktive med misjonering på de stedene hvor det ble drukket alkohol og hvor ateistiske ungdommer danser til musikk hele døgnet. Og denne delen av gruppen ble belønnet for sin kjærlighet til Jesus. Det var ingen av dem som ble solbrent eller som fikk åpne sår på huden.

- Det er sjelden at konklusjonen er så enkel å komme fram til, fortalte forsker Benjamin Samuelson til Herregud.com like etter at gruppen kom tilbake til Norge.

– Hvis man tror med hjertet og ikke bare med munnen, vil Jesus beskytte deg, mye bedre enn disse tullete solkremene som ateistene og abort-tilhengerne bruker. Så nå er produksjonen i full gang. De fleste av medlemmene til Svevende Ord har allerede fått tilsendt flere flasker med disse produktene.

Ja, der tenker vi ateistene fikk noe å tenke på! Så lenge man har Jesus med seg på stranden, trenger man ikke å smøre seg inn med satanistisk solkrem. Vi oppfordrer alle våre medlemmer til å stole på Jesus, for Bibelen har sagt at Han er all den beskyttelsen vi trenger.

Medlemmer av Svevende Ord som ikke ønsker å bruke den kristne soljoljen kan søke om fritak, ved å sende skriftlig søknad til Bibelsenteret i god tid før fellesferien. Disse må likevel betale for de flaskene som de har fått tilsendt. Beløpet (1.200 kroner) vil trekkes sammen med tienden for juli måned. Pris Herren!


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 18223


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Knallsuksess for kristen solkrem:

Kategori: kristenliv
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com