Hvorfor?
Haren - et dyr på ville veier

Det vakte stor ståhei og sorg i menigheten da ledelsen i Svevende Ord kunne legge fram sjokkerende fakta om harene. Ved å nekte å være drøvtyggere, slik som Bibelen vitterlig sier at de er, står disse gnagerne som et hinder mellom ateistiske kranglefanter og Jesus Kristus. Etter å ha forsket i lang tid har kristne vitenskapsmenn derfor slått fast at alle harer må utryddes fra jordens overflate.Pastor Johannessen lot seg rive med av engasjert tungetale da han skulle overtale haren til å spise drøv.

I 3. mosebok, kapittel 11 står det klart og tydelig at haren er en drøvtygger. Etter å ha forsket på harer i flere år slår Markus Songstad nå fast at det er umulig å få dagens harer til å tygge drøv, slik de gjorde da Gud skapte dem.

- Harene har tydeligvis bestemt seg for å gjøre et opprør mot Gud, og derfor bør de ikke lengre få lov å hoppe rundt på jordens overflate, fortalte Songstad til Herregud.com. Det er på tide at kristne over hele verden roper ut mot de som spotter Guds ord!

Gud har selv garantert for at hele Bibelen er sann (johs. 7:17), fra første til siste bokstav. Derfor kan man ikke akseptere at disse skadedyrene tråkker på Guds ord ved å nekte å følge det som står i Bibelen. Vi har prøvd med forbønn og vi har prøvd med tungetale, men harene vi brukte i forsøkene var fremdeles mest begeistret for friske gulrøtter og salatblader. Noe oppgulpet drøv ville de ikke ha i sin munn! Akk og ve!

Og Herren talte til Moses og Aron og sa til dem: Tal til Israels barn og si: Dette er de dyr som I kan ete av alle firføtte dyr på jorden:
Alle de firføtte dyr som har klover og har klovene kløvd helt igjennom, og som tygger drøv, dem kan I ete. (...) Det er bare disse I ikke skal ete blandt dem som tygger drøv, og blandt dem som har klover: kamelen, for den tygger vel drøv, men den har ikke klover, den skal være uren for eder, og haren, for den tygger vel drøv, men har ikke klover, den skal være uren for eder (...) For jeg er Herren, som førte dere opp fra Egyptens land for å være deres Gud, og dere skal være hellige, for jeg er hellig.


Da det ikke hjalp med tungetale, forsøkte Johannessen å i Jesus navn kommandere haren til å spise drøv. Haren lot seg heller ikke imponere da det ble lest fra 3. mosebok kapittel 11!
Den 21. april arrangerte Svevende Ord Bibelsenter et møte hvor vi skulle prøve å gjøre et siste forsøk på å helbrede en hare og få denne til å innse at den var en drøvtygger. Dessverre er disse dyrene så sterke i sin motvilje mot Jesus at det hele var forgjeves. Vår kjære pastor Bjarne Belsasar Johannessen holdt en vakker tale om at alle dyra i hele verden innser at Bibelen er det absolutte symbolet på Guds vilje og plan for skaperverket. Du vil aldri finne en hest som går på to ben. Ei heller en fisk som kan fly! Det står nemlig ingenting om slike ting i Bibelen. Når harene nekter å følge den planen som Gud har lagt ned for dem, blir dette syke innfallet derfor ekstra tydelig.

Samtidig som kristne over hele verden nå har begynt avlivingen, ønsker våre forskere å genmanipulere harer ved å lage harekloner som er tilsatt gener fra kyr. Kuen er som kjent en drøvtygger som ikke gjør opprør mot Gud. Når vi har fått erstattet mesteparten av dagens harer med de nye harene som er godkjent av Jesus, vil ateistene få store problemer med å påpeke feil i Bibelen, som tross alt er 100% feilfri. Pris Herren!


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 34222


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Haren - et dyr på ville veier:

Kategori: vitenskap
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com