Hvorfor?
Israel over alle!

Mer enn noensinne trenger Israel støtten til kristne over hele verden. Et nytt Holocaust er i gang! Samtidig står den venstrevridde pressen klar til å vri på alle fakta, slik at verden igjen applauderer fra sidelinjen mens jødene blir utryddet.

Verdens makter og nasjoner står igjen mot Guds folk. Selv enkelte mennesker som kaller seg kristne har avslørt seg selv om jødehatere. Disse svikerne er forledet av Satan og sammen med sosialistene står de i kø for å hylle selvmordsbombere og rabiate steinkastende unger.

Det kommer stadig redselsfulle og rystende meldinger fra kampsonen i Jenin og i andre byer som er okkupert av arabere på Vestbredden. I snitt har de ”palestinske” galningene drept minst en israelsk soldat hver måned i dette syke opprøret mot Israel. Flere soldater har også fått muskelslitasje og skrubbsår når de klatrer over ruinene i Jenin!

Selv om heltemodige soldater fra den israelske vernemakten klarer å ødelegge mange private boliger, som i virkeligheten er infrastrukturen for terror, og å ta livet av de som støtter terroristene, eller som kjenner noen som er i familie med dem, så innser ikke muslimene at de må gi opp sine ideer om en selvstendig stat. Om nødvendig må Israel knuse hver eneste ”palestinsk” by på Vestbredden og Gazastripen, dersom det er dette som må til.

Det er meningsløst å forlange at Israel skal trekke sine styrker ut av de ”okkuperte” områdene, når Bibelen klart og tydelig forteller at det ikke skal komme fred i Midtøsten før Fredsfyrsten kommer igjen.

Folk som ikke har kjennskap til Bibelen eller til andre historiske fakta, har lett for å overse at profeten Jabadaia ofret sin førstefødte geit på toppen av Mount Shamael. Derfor lovet Gud at Isak skulle få se sine sønner dyrke jorden på Olivensletten ved Afrats utløp. I tillegg ble jo Hosaia-brødrene rørt av Herrens engel da de slo i hjel 65.000 filistere, etter å ha skåret av deres forhud, mens de samtidig ga sitt ord på at de aldri mer skulle spise fiken av det forbannete tre i Jeriko. Når man tar dette i betraktning er det absurd å forlange at Israel skal avstå så mye som en kvadratmeter til de såkallte "palestinerne".

En palestinsk stat er med andre ord utenkelig. Dette ”landet” vil kun bli et trygt hjem for nye opprørere som ikke innser at Israel trenger armslag, eller Lebensraum om man vil. Judea og Samaria er dessuten steder som Gud hadde tiltenkt israelittene allerede fra før han skapte Adam og Eva. Vestbredden er et gammelt jødisk kjerneland. Påstander om at det finnes et palestinsk folk er en direkte løgn. De er arabere, derfor finnes det ingen palestinere, noe som hele verden vil måtte innse. Å påstå det motsatte er igjen å gå i mot Gud og de planer som han har for oss. Men heldigvis så skal vi som kjenner Sannheten skinne som solen, når Lammet sender alle de løgnaktige hedningene til sjøen som brenner av ild og svovel. Et land - et folk! Landet er Israel og folket et israels barn! Halleluja i det høyeste!


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 18223


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Israel over alle!:

Kategori: politikk
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com