Hvorfor?
NRK-skandale: Schrödingers Katt fortsetter

I likhet med Jesus reagerte vi med glede og begeistring da NRK meldte at det såkalte vitenskapelige programmet Schrödingers katt skulle legges ned. Det er med like mye fortvilelse vi nå mottar meldingen om at NRK har latt seg presse av den ateistiske agenda. John Bernander framstår som en ryggløs feiging når han lar dette programmet fortsette å formidle vitenskapelige halvsannheter.Slik mener altså NRK at en programleder kan se ut i år 2002! Det er på tide at den moralske majoriteten av lisensbetalerne sier et klart og rungende NEI, NÅ ER DET NOK!

Schrödingers katt er noe av det farligste som sendes på norsk tv. Ungdommer som ikke har den nødvendige moralske og etiske ballasten som trengs for å motstå løgnen som "Katta" representerer lar seg lett lure. Det er kun de av oss som har Jesus som personlig redningsmann som klarer å se i gjennom de absurde løgnene som presenteres i programmet. "Katta" er nemlig en av de viktigste komponentene i den ateistiske agenda i Norge. Som vi alle vet har denne som måø å sverte Jesus og hans offer på Golgata.

En av programlederne i dette løgnens tv-program er til og med kvinne! Gry Molvær prøver tydeligvis å fortelle jenter i alle aldre at det ikke er noe galt med evolusjonsteorien eller i det å gå kledd som en babylonsk skjøge. Har NRK i det hele tatt tenkt på hvilken negativ rollemodell denne kvinnen er for unge jenter i tenårene? Vi stiller oss undrende til at ledelsen i NRK ikke har lagt press på frøken Molvær med tanke på signaleffekten hun har overfor unge kvinner. Det er jo direkte upassende at hun framdeles er i jobb, når vi vet at en kvinne i hennes alder i hovedsak burde konsentrere seg om å være mor for sine barn og hustru for sin ektemann.

Gry Molvær og Schrödingers Katt nekter å innse at det forlengst er slått fast at Gud er mer vitenskapelig enn alle vitenskapsmenn i hele verden. Gud har gitt solide beviser for sin egen eksistens. (Rom. 1,20.) Han har gitt bevis for at Jesus er hans sønn. (Rom. 1,4 og Ap.gj. 17,31.) Han har gitt oss bevis for sin egen pålitelighet. (5. Mos. 18, 21-22.) Han har gitt oss beviser for at Bibelen er en vitenskapelig dokumentasjon som ingen kan si i mot. (Joh. 7,17.) I programmet Schrödingers Katt overser man alt dette og mere til. Men hva har egentlig "vitenskapen" å stille opp mot den fasiten som alle kan lese i Bibelen?

De dominerende holdningene som presenteres i "Katta" er preget av eventyr og ønsketenkning. En samlet redaksjon er tydeligvis redd for å ta en saklig debatt. I stedet kommer de med usaklige angrep, som de kamuflerer som populærvitenskapelige banaliteter. De bruker ord som "vitenskap" og "vitenskapelig" for å kamuflere sine uholdbare påstander. Når både kristne og ikke-troende mennesker er altfor villige til å la seg bløffe, er det nettopp dette som gjør Schrödingers katt så farlig! Men de faktiske realiteter lar seg ikke endre! Det er nemlig mer berettiget å snakke om sikker viten innenfor kristendommen enn innenfor "vitenskapen". Dette har vi gjentatte ganger bevist med henvisninger til Bibelen. For mens Bibelen er på solid grunn, bygger all forskning og vitenskap på visse grunnleggende forutsetninger som det er umulig å bevise. Disse forutsetningene påvirker resultatet. Vitenskapen er med andre ord eventyr som blir oppdiktet av ateistiske "vitenskapsmenn". Det Schrödingers Katt formidler er altså ikke så pålitelig som NRK ønsker å innbille oss. Programmet forsøker å fortelle oss at Gud er død, og noe mer tullete enn dette kan man vel knapt tenke seg.

Schrödingers Katt er med andre ord bare vitenskapelig i navnet. Det påstår å søke etter vitenskapelige sannheter, men egentlig fabrikkerer det bare "sannheter" som bekrefter de teoriene som programlederne er personlige tilhengere av, enten fordi at de håper på berømmelse i vitenskapelige miljøer eller fordi de ønsker å "bevise" at det ikke finnes noen Gud. Men de fleste seriøse vitenskapsmenn vil gjennom sitt arbeide finne ugjendrivelige beviser for at Gud finnes. Siden dette er i strid med deres ateistiske overbevisning, velger de derimot å ikke gå ut med denne informasjonen.

På vegne av Jesus og som bekymrede lisensbetalere krever Svevende Ord Bibelsenter følgende dersom Schrödingers Katt skal fortsette:

 • Slutt å presentere evolusjonsteorien som om den er faktum. Denne presentasjonen er uvitenskapelig, manipulerende og virker fordummende på det akademiske miljø og forførende på ungdommen.
 • Dersom man skal snakke om evolusjonsteorien skal man alltid nevne at skapelsesteorien er et fullgodt alternativ til Darwins latterlige lære.
 • Alle innslag, ikke minst de som handler om biologiske og fysiologiske fenomener, skal respektere de etiske regler som finnes i Bibelen. Man må også se forskningen i lys av hva som generelt sett er Bibelens budskap. Hvis et innslag kan virke å være i strid med Bibelen, skal det IKKE sendes!

  Vi kommer til å vurdere kollektiv tilbakeholding av lisensavgiften for våre medlemmer dersom NRK ikke kommer til fornuft i denne saken. Endetiden nærmer seg med stormskritt og "Katta-redaksjonen" må spørre seg selv om de virkelig ønsker å fortsette sin patetiske og allerede tapte kamp mot Sannheten og mot Han som bestemmer spillereglene her på jorda. Vend om før Hans tålmodighet med dere tar slutt. Da er det plutselig ingen spøk lengre! Pris Herren!


  Skriv kommentarer til denne saken:
  Navn:
  Sted:
  Din kommentar:

  Skriv inn nummeret til høyre: 34222


  NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
  Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
  Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
  Kommentarer til NRK-skandale: Schrödingers Katt fortsetter:

 • Kategori: vitenskap
  Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com