Hvorfor?
Kylling-Jesus kuppet mirakelmøte

Opprømte møtedeltagere fikk denne uken oppleve at Jesus plutselig åpenbarte seg på Svevende Ord Bibelsenter. Dette skjedde under det ukentlige mirakelmøtet, hvor pastor Johannessen som vanlig imponerte med helbredelse av syke. Gleden ble snart snudd til sjokk og vantro da det viste seg at Jesus var utkledd som en kylling og kun hadde til hensikt å sabotere.Ja, nå skal vi være hellige", kaklet Jesus i kyllingdrakten sin.

Pastor Johannessen hadde akkurat fått de første som skulle helbredes i Jesu navn opp på scenen, da urolighetene startet. Marie og Fredrik Kjekling skulle akkurat til å bli helbredet for samlivsproblemene sine da Jesus brøt inn i seremonien.

- Jeg hadde akkurat lagt hendene mine på ekteparet Kjekling, forteller Johannessen til Herregud.com. - Jeg ble oppmerksom på at det kom en kar kledd i gult bort til oss, og gjett om jeg fikk sjokk da jeg innså at det ikke var noen andre enn selveste Jesus. Johannessen tenkte å overlate showet til Jesus da det gikk opp for ham at Guds sønn faktisk drev og spankulerte i en kyllingdrakt. Og da Jesus begynte å kakle "nå skal vi være hellige, bakk bakk bakk", mens han løp fram og tilbake på podiet, var skandalen et faktum.

- Det gikk noen sekunder før jeg forstod at Jesus faktisk drev og saboterte møtet mitt. Etter å ha løpt fram og tilbake på scenen, tok Jesus sikte mot bassenget hvor vi døper folk. - Sjekk denne bomben da!, hylte Jesus da han krøket seg sammen som en kule og laget et gigantisk plask oppi døpebassenget. Deretter moonwalket han fram og tilbake på vannet, inntil noen sikkerhetsvakter fikk overbevist Jesus at det kanskje var best å roe litt ned før noen ble skadet. - Jeg må si at jeg er sjokkert over dette og jeg kommer til å ta det opp med Gud i aftenbønnen min i kveld, forteller pastor Johannessen videre.

Det er ingen tvil om at dette er mer en sak for Gud enn for ledelsen på Bibelsenteret. Flere medlemmer har reagert med avsky og alle synes at dette var usmakelig og utidig av Jesus. I ettertid skal Jesus ha beklaget opptrinnet og sagt at det hele kun var et forsøk på å vise hvor dumt det er når folk ligger på knær og okker seg og ber om unnskyld hele tiden.

I en kommentar til Herregud.com forteller Gud at han syntes at dette var unødvendig av Jesus. - Dette var barnslig! Jeg tror guttungen har drevet og gjort om vann til vin igjen, og det skulle ikke forundre meg om han har forsynt seg litt for mye av godsakene denne gangen også. Vi skal ha et oppvaskmøte i morgen, så får vi se hvilke konsekvenser dette får for Jesus.


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 34222


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Kylling-Jesus kuppet mirakelmøte :

Flere menighetssaker:
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com