Hvorfor?
Märtha og Ari Behn vekker bekymring

Til tross for at de fleste av våre medlemmer ikke har anledning til å lese vanlige aviser, har meldingen om det forestående bryllupet mellom prinsesse Märtha og den såkalte forfatteren Ari Behn blitt godt kjent i menigheten. Vi registrerer at en samlet presse jubler over frieriet, uten ta hensyn til at mange kristne stiller seg skeptiske til den moralen som både Märtha og Behn har framvist de siste årene.


Reaksjon mot synd: Hunden Thomas er trent til å oppdage personer som ikke er kristne eller som gjør ting som Jesus ikke ville gjort. Som vi kan se hadde Thomas en hektisk dag foran fjernsynsapparatet på grunn av alle ekstrasendingene til TV 2.

Svevende Ord Bibelsenter har på ingen måte vært imponert over den livsførselen som prinsesse Märtha har ført de siste årene. Det er en skandale at en ung dame som har fått alle muligheter opp i hendene, som har gått på et kristen gymnasium, og som også er i publikums søkelys hele tiden, ikke innser at det følger plikter med disse godene. Det har provosert mange her i menigheten at hun drevet med idrett, mens hun heller burde funnet seg en ektemann på et mye tidligere tidspunkt.

Som prinsesse har hun et særskilt ansvar å være en rollemodell for landets unge kvinner. Det er ingen tvil at det ville hatt en god signaleffekt dersom Märtha hadde vært gift og blitt mamma i god tid før hun fylte 23 år.

Men framfor dette har hun prioritert sine egne behov og hun har hatt forhold med flere menn! Den siste tiden har enda mer framstått som kongefamiliens sorte får. Nå er Märtha nemlig også kjent som "eventyrprinsessen"! Hun har lansert cd-plater og videoer hvor hun leser såkalte "folkeeventyr", beregnet for barn. Eventyrene inneholder historier om troll, nisser og andre okkulte figurer. Dette bekymrer tydeligvis ikke prinsessen! Man er naiv hvis man ikke innser at barn ofte vil tro at dette er vesener som hører hjemme i en uskyldig eventyrverden. Men i likhet med bøkene om Harry Potter, fungerer disse eventyrene som en introduksjon til et satanistisk univers av overtro, demoner, spiritisme, naturmedisin og astrologi. Det en kjensgjerning at nisser og troll er demoner som prøver å få folk til å forkaste Sannheten her i landet. Satan jobber på alle de måter han kan for å lede oss bort fra Jesus. Derfor må Märtha innse at hun har et samfunnsansvar! Det mest naturlige hadde jo vært om hun hadde gitt ut videoer hvor hun leser høyt i fra Barnas Bibel, eller fra andre bøker som handler om Jesus.

Når det gjelder Ari Behn, så framstår han ikke som noen verdig ektemann, verken for prinsesser eller andre kvinner av høy rang. Mannen har langt på vei vært en av de fremste eksponentene for bedervet moral her til lands. Gjennom tv-programmer han har vært med å produsere og ikke minst gjennom hans bok "Trist som faen", får vi innblikk i et fordervet bohem- og forfattersinn. Tittelen sier jo alt om hvilken moralsk standard Behn sitter inne med. Nå har vi ennå ikke lest "Trist som faen", men det sier jo seg selv at en bok som heter noe slikt, umulig kan inneholde noe av litterær verdi.

Det som ryster nasjonen mest er jo at Ari Behn nylig laget et tv-program om folk i Afghanistan. Han uttalte at han har fått en fascinasjon for afghanerne, som han vistnok ser på som svært imøtekommende! Behn har tydeligvis ikke insett at nordmenn har et spesielt ansvar for å formidle Bibelens budskap når treffer mennesker i land med absurde religioner. Etter det vi erfarer har unge Behn ikke gjort noe forsøk på å fortelle om Jesus på sine reiser i muslimske "land" i Midtøsten.

Man må også huske at Behn har vært kjæreste med Anne-Kat Herland, som antageligvis er den ondeste kvinnen i hele Nord-Europa. Det skal altså ikke mye fantasi til før man innser at Jesus ikke er fornøyd med Ari Behn. Snarere kan man vel slå fast at Jesus IKKE er imponert over at Behn har kastet bort sitt talent og sin sjel, på noe som garantert vil føre til evig fortapelse.

Selv om Jesus er tilfreds med at paret endelig formaliserer sitt forhold, skal det mer til for å gjøre Ham imponert. På vegne av Jesus krever vi derfor at Behn umiddelbart avklarer sitt forhold til muslimer, narkotika, homofile kunstnere og narsissistiske bohemer. Märtha må så snart som mulig erklære at hun tar avstand fra "folkeeventyrene" som hun har leflet med. Det forventes også at videoene som er sendt ut til butikker over hele landet, så fort som mulig trekkes tilbake fra markedet. Som medlem av kongehuset bør hun også erklære at hun er bibeltro kristen. På denne måten kan hun begynne å bygge opp det moralske fundamentet hun trenger, dersom hun skal være et fullverdig forbilde for det norske folk.


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 18223


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Märtha og Ari Behn vekker bekymring:

Kategori: samfunn
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com