Hvorfor?
Nytt handlesenter med høy moral

Etter initiativ fra Norske Gutters Misjonssamband og Indre Vestlandsmisjon, har Svevende Ord nå etablert en ny matvarekjede. Inri skal være et alternativ for oss som ikke ønsker å handle hos den umoralske kjøpmannen Rimi-Hagen. Nå kan vi endelig være trygge på at dagligvarene vi kjøper holder et minstekrav til kvalitet og moral.

Dessverre har Rimi vist seg å være et tempel for umoral, synd og homoseksualitet. Når Rimi-Hagen har gitt sin støtte til sodomittene, er det ikke annet å forvente at vi tar saken i egne hender. Inri vil i løpet av de nærmeste månedene ha åpnet nye butikker i alle de største byene i Norge.

Alle våre leverandører må skrive under på en erklæring som sier at verken de ansatte eller deres nærmeste familie er homofile. Vi kommer også til forby salg av umoralske varer som alkohol, kondomer, hvitløk, tamponger og tegneserier. I fruktdisken vil vi ikke selge varer som er kjent for sin seksuelle betydning. Bananer, agurker, gulrøtter, meloner og lignende matvarer vil kun selges ferdig oppkuttet.

Butikkene er tilrettelagt for bruk av IDChip som betalingsmiddel, og vi vil etter hvert ikke akseptere andre betalingsformer. Prisnivået vil nok ligge litt høyere (30-40%) enn hos Rimi og Rema, men vi vet at alle våre medlemmer og andre som er sanne kristne, gladelig vil betale litt mer når de nå får anledning til å kjøpe matvarer som er velsignet av menighetens åndelige elite, og som holder en utrolig høy moralsk kvalitet.

Øystein Blicksaus hos Norske Gutters Misjonssamband sier i en kommentar, at nå tar vi endelig rotta på den sekulære handelsstanden. Snart vil verken homofile eller masturberende alenemødre kunne handle så mye som en tomat i Norge.

Aktuelle lenker:
VG: Rimi-Hagen sponser homsekamp
VG: Kristne ledere vil boikotte Rimi


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 34222


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Nytt handlesenter med høy moral:

Kategori: samfunn
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com