Hvorfor?
Våre medlemmer stemmer på Kristent Samlingsparti!

Etter mange ukers harde diskusjoner har ledelsen i Svevende Ord endelig tatt avgjørelsen mange har sett fram til med spenning. Nemlig hvilket parti våre medlemmer blir pålagt å stemme på ved Stortingsvalget. Ville Jesus gitt sin stemme til KrF eller er det Kristent Samlingsparti som best ivaretar hans interesser? Usikkerheten har rådet i våre koridorer. Men etter lovsang, bønn og intens tungetale vi fått klarsyn om høstens valg, og sett at det er nettopp KS som er det soleklare valget for alle som er på lag med Jesus.

Kristent Samlingsparti er det eneste politiske partiet som har vist knallhard vilje til å stå på for at Jesus skal tilbake i politikken, hvor han har vært en naturlig del de siste 1000 årene her i landet. Arbeiderpartiet har klart å hjernevaske folk til å tro på sine sosialistiske ideer, som ikke på noen måte kan godtas av sannhetssøkende mennesker med intellektuelt fundament i Bibelen. Dessverre har KrF ikke lengre noen moralske troverdighet, siden partiet de siste årene har kommet på vikende front i homofilispørsmålet og når det gjelder kvinnens stilling i familie, samfunn og næringsliv. Siden Kjell Magne Bondevik og hans partifeller tilsynelatende er villig til å inngå kompromisser i øst og vest for å komme i regjeringsposisjon, trengs det nå et parti som sier et klart og tydelig NEI! til Satan og hans medløpere på Løvebakken. KrF har heller ikke utelukket et samarbeid med Høyre, hvor den praktiserende sodomitt Per Kristian Foss får fritt lov å komme med sine avskyelige meninger.

Artikler fra KS sin nettside:
 • SATAN STJELER FRA DE HOMOSEKSUELLE!
 • Takk til NSB!
 • Kvinnens stilling i samfunnet
 • Hurra for ekteskapet!
 • Skyt rovdyrene!!!
 • Ivar Kristianslund er mannen som dette landet trenger, dersom vi ønsker å se at samfunnet vårt kan bli normalt igjen. Etter at Arbeiderpartitet tilrøvet seg makten i først i 1914 og så i 1945 har likestillingsideologien vært en sentral tankebygning. I tillegg har vi opplevd en total omlegging av all familielovgivning i Norge. Her finner vi røttene til skilsmissene, fosterdrapet og homofilien.

  Det er ingen tvil om at de bibelske verdiene har lidd et foreløpig nederlag i vårt kjære fedreland. Men det er likevel sikkert at Jesus har en plan for landet vårt! Men Gud vil at vi skal gi vår stemme til KS, fordi at dette valget handler ikke bare om hvem som skal styre landet vårt de neste fire årene, men også hvilken regjeringskonstellasjon som skal offisielt ta i mot den tilbakevendte Jesus Kristus. Det er nemlig garantert at han vil komme tilbake i løpet av den kommende fireårsperioden. Det ville vært en skam om Jesus skulle komme tilbake til jorden, og en sosialistisk, homovennlig og fosterdrapstøttende regjering skulle stå som politisk velkomstkomité, etter at Jesus har gjort unna ankomstaktivitetene her på Bibelsenteret.

  UTDRAG FRA KS SITT PARTIPROGRAM

  Førstkommende mandag vil representanter for Svevende Ord oppholde seg i de forskjellige valgkretsene hvor vi har medlemmer i Bergen. Disse vil hjelpe til slik at medlemmene våre ikke stemmer på feilt parti ved en forglemmelse eller annen tilfeldighet. Vi vil også vifte med Bibelen og tale i tunger til andre som skal avgi sin stemme, slik at også de vil innse at det er galt å stemme på partier som IKKE inngår i Jesus sin hellige plan for Norge. Konvolutter med korrekt stemmeseddel oppi kan også hentes i resepsjonen på Bibelsenteret i løpet av helgen og fram til valglokalene stenger mandag kveld. Gud er med oss! Med Bibelen og Grunnloven i hånden skal vi på mandag vise nasjonen hvem som VIRKELIG har makten i Norge! PRIS HERREN!!!


  Skriv kommentarer til denne saken:
  Navn:
  Sted:
  Din kommentar:

  Skriv inn nummeret til høyre: 10019


  NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
  Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
  Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
  Kommentarer til Våre medlemmer stemmer på Kristent Samlingsparti!:

  Kategori: politikk
  Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com