Hvorfor?
Holdningskampanjer gir resultater

Flere av våre unge medlemmer er ungdommer som kommer fra bygdemiljøer¨, hvor man naturligvis ikke har kunnskap om homofile. Derfor har de ofte et feilaktig tolerant syn på denne seksuelle legningen.


Spaning på kveldstid: "I Jesu navn! Du er arrestert!" Denne mannen ble pågrepet i Byparken av en av våre sikkerhetsvakter og ført til Bibelsenteret for samtale og bønn, etter at han hadde besøkt homsestedet Finchen.
Homofili er ikke lengre bare en sykdom, men også en motesak. I disse dager skal jo alle "hippe" mennesker enten være homofil eller bifil. Det vil neppe ta lang tid før det også blir stuerent å være pedofil eller tilhenger av dyresex. Vi lever tross alt i år 2001, det er på tide at denne galskapen blir kastet på historiens skraphaug. Det er i tillegg valgår i år, så nå har politikerne anledning til å virkelig markere seg i denne saken. Vi ble skapt til mann og kvinne for at vi skulle utfylle hverandre innenfor ekteskapet. Alle andre former for seksualitet er uønsket i Jesu øyne! Hvis samfunnet vårt snart ikke gjør slik som Jesus befaler, vil framtidige generasjoner se tilbake med avsky på oss som hadde mulighet til å ta det onde ved roten.

Derfor har Svevende Ord startet en holdningskampanje som skal få disse ungdommene til å innse at homofili er avskyelig i Guds øyne. Denne kampanjen har nå gitt merkbare resultater i homomiljøet i Bergen, ikke minst for Café Finchen, som er som er en av de mest populære møteplassene for perverse mennesker i denne byen.

Sodomittene i Bergen har i alt for mange år hatt en samlingsplass på denne avskyelige uteplassen i Nygårdsgaten, som vi siden Svevende Ord ble etablert i 1993, har hatt som et av våre hovedmål når det gjelder å frelse syndere i Bergen by. Ved gjentatte anledninger har vi arrangert uroaksjoner for å vise de homofile at det de driver på med ikke blir godtatt av Jesus. Det er for lengst bevist at homofile ikke kan lage barn sammen. Våre ungdommer har mange ganger stått utenfor denne vulgaritetens café og ropt ut Sannhetens ord, men likevel insisterer de homofile på å drive med sine syke aktiviteter. De homofile ignorerer altså Jesu vilje, og på den måten håner de skaperverket som Vår Hellige Fader har skapt på syv dager.

Spørsmålet som alle normale mennesker må stille seg er hvor lenge vi kan fortsette å godta homohysteriet som har rammet samfunnet vårt!

Når en mann ligger hos en annen mann som en ligger hos en kvinne, da har de begge gjort en vederstyggelig gjerning, de skal utryddes av sitt folk, deres blod være over dem!
3. Mosebok 20:13


Uroaksjon i Nygårds-
gaten:
"Jesus elsker dere, men dere skal brenne i Helvete!", roper Odd Elias Svovelson til disse mennnene, som ble pågrepet og ført til en ventende bil ved Grieghallen.
Etter at vi sendte samtlige av våre sikkerhetsvakter ned i Nygårdsgaten for å foreta sivile arrestasjoner av personer som kom ut fra Café Finchen og for å slå ned på åpenbare brudd på normal folkeskikk, gjorde vi regne med at eierne av Finchen ville gi opp og legge ned sin syndige bule. Men det viser seg at de som har Satan i sin tarmkanal også har en ekstra kraftig vilje til å stå i mot Jesu kjærlighet. Men en hver som oppriktig søker sannheten vil før eller siden erkjenne at denne kun kan gå via Jesus og hans ufattelige kjærlighet. Dette bevises og verifiseres også gjennom verdenshistorien. Det er ennå ingen som har klart å motbevise at kristne har rett i de fleste tilfeller.

Utover høsten vil Svevende Ord sin ungdomsavdeling arrangere flere turer ned i Nygårdsgaten, slik at nye medlemmer kan få se hvordan en praktiserende sodomitt ser ut i virkeligheten. Det vil selvsagt bli mulig å kaste sten, slik det beskrives så herlig i Bibelen, på cafévinduene og på folk som kommer ut fra lokalene. Kun ved å la folk få et innblikk i hvordan de homofile lever, kan man få bekreftet det ubehaget man i utgangspunktet har til dette griseriet.


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 10014


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Holdningskampanjer gir resultater:

Kategori: samfunn
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com