Hvorfor?
Navnet Jesus skal forkynnes i hele Universet

Ateister over hele verden har i lang tid godtet seg over at kristendommen ennå ikke er blitt formidlet ut i verdensrommet og mot andre stjerner i vår galakse. Det er så godt som sikkert at det ikke finnes liv på andre planeter i Universet, men dersom det er noen der ute, må også disse ta i mot gledens budskap dersom de ønsker å leve i paradiset sammen med Jesus.

Bibelen forteller oss ingenting om liv på andre planeter, og vi kan derfor med 98% sikkerhet slå fast at det dermed ikke eksisterer mennesker eller lignende vesener på andre planeter. Norske ungdommer ledes i dag til å tro at det allerede er romvesener som er på besøk på Jorden, ikke minst gjennom ateistiske tv-serier som Star Treks og X-file. Det er derimot svært logisk at dette ikke er tilfelle. Dersom det finnes fremmede romvesener på jorda ville Jesus visst om dette, og han ville ikke holdt dette hemmelig for de mange tusenvis av mennesker som har fått profetiske nådegaver, over hele verden.

Men vi kan ikke utelukke at det finnes liv andre steder i verdensrommet, derfor er vi forpliktet til å nå disse med kjærlighetens budskap. Jesus ønsker ikke at noen skal komme til Helvete, og da må vi ta hans ord på alvor og sette Bibelen på dagsordenen der hvor noen er i stand til å ta i mot frelse og nåde. Det er grunn til å tro at dersom det finnes liv der ute, så vil også disse vesene være sterkt involvert i synd. Og er det noe vi har lært, så er det at det er ingen som er så orientert rundt synd som Jesus.

I hovedsak er vi bekymret for om det praktiseres homofili og utstrakt masturbasjon på andre planeter i vår galakse. Jesus liker ikke slikt på jorden, og da er han neppe begeistret for slike handlinger dersom den utføres i andre deler av hans herlige skaperverk. Gud forventer at alle hans barn skal bades i Jesu blod. Gud er ren, og dersom vi ønsker å være med Ham, må også vi være rene. En hedning vil være en hedning, uansett om denne befinner seg på jorda eller eventuelt på en annen planet i verdensrommet.

Kristne menigheter samler i disse dager inn penger for å rette misjonsfokuset ut i verdensrommet. Det varer ikke lenge før absolutt alle folkeslag har hørt om Jesus, og da må vi være forberedt på å finne nye sjeler som trenger å frelses fra synd og undergang. Er du interessert i å støtte denne spennende nysatsingen med økonomiske midler, ta kontakt med vår Avdeling for Donasjon og Kollekt på Bibelsenteret i Bergen. Pris Herren!


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 10019


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Navnet Jesus skal forkynnes i hele Universet:

Kategori: misjon
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com