Hvorfor?
Onani må bekjempes

Det er med glede vi registrerer at debatten rundt masturbasjon endelig kommer på banen igjen. Over hele verden utfører millioner av unge mennesker denne skitne handlingen regelmessig. Men onani gir ingen tilfredsstillelse. Den eneste som kan gi det, er Jesus.

De færreste tenker over at Gud blir veldig lei seg når noen berører sine egne kjønnsorganer med vellyst. Dette gjelder når en mann berører sin egen penis eller en når dame stryker seg på vagina - og samtidig finner en slags syk glede i dette.

Bibelen forteller oss at seksualiteten kun skal eksistere innefor ekteskapets trygge rammer. Derfor er det viktig at våre unge lærer å undertrykke lystene som kan være veldig sterke, hvis man ikke er på lag med Jesus.
Svevende Ord Bibelsenter har i lang tid forkynnet at det finnes mange hjelpemidler mot onani. De viktigste er gode venner, arbeid, bønn og fysiske hjelpemidler som hindrer selvstimulering.

I Sverige opplever man den reneste Anti-onani-bølgen etter at vår brodermenighet Livade Ord satte fokus mot forherligelse av egne kjønnsorganer. Vi applauderer Runar Sörgaard når han nå tar del i dette viktige informasjonsarbeidet. Vår menighet har omvendt mer enn 60 praktiserende onanister det siste året. Av disse er det kun i underkant av 20 personer som har fått sterke psykoser eller som avreagerer ved å plage småunger eller dyr.

Amputering – Drastisk, men effektivt
Det finnes enkelte mennesker som ikke klarer å slutte med onani, selv om de har venner, arbeid og er flittige med å be til Gud. Dette skyldes oftest at de er for svake i sin tro, noe de garantert kommer til å svi for senere. Men heldigvis har Jesus fortalt hva man skal gjøre i slike tilfeller. Vi refererer til Matteus 5:30:

Og dersom din høyre hånd frister deg, da hugg den av og kast den fra deg! for det er bedre for deg at ett av dine lemmer går tapt enn at hele ditt legeme kommer i helvete.


Vår private helseklinikk har gjennomført flere vellykkete amputeringer av hender de siste årene. Ofte etter forespørsel fra bekymrede foreldre som har tatt sine barn på fersken. Disse ungdommene får utlevert helt moderne håndproteser som gjør at de nesten ikke merker forskjell når de utfører skrivearbeid eller skal gjøre hverdagslige oppgaver.

Fordelen er at mor og far kan konfiskere protesene når det nærmer seg sengetid, eller for eksempel hvis tenåringen skal være alene hjemme over lengre tid.

I nestekjærlighetens navn er det veldig viktig å legge forholdene til rette for dem som har gått i gjennom et kirurgisk inngrep som dette. De unge må forstå at vi ikke bare gjør dette for at de skal få leve sammen med Jesus i Himmelen, men fordi vi som foreldre også tar ansvar og verner om deres mentale og fysiske helse. Kjærligheten seirer hver gang!

Vi trener i disse dager opp hunder som er spesialister i å snuse seg fram til hender med spor av sædrester eller vaginale sekreter. Våre sikkerhetsvakter vil gå inspeksjonsrunder på både på ungdomsskolen vår og på det videregående trinnet. Når hundene blir urolig vil vaktene slippe dem løs, slik at hunden lett kan spore opp den som har hatt seksuell utfoldelse utenfor ekteskapet (se bildet).

Til slutt ønsker vi å påpeke at mennesker må selv få lov å bestemme hvordan de ønsker å leve sine liv. Kristendommen handler ikke om tvang eller forbud, men kun om den herligheten vi skal få lov å oppleve, når vi som er Guds favorittmennesker skal komme hjem til Jesus. Pris Herren!


Aktuelle lenker:
Kjemper mot onani - VG
Onani skal bekjempes - NRK
Man får inte låta onanin ta överhanden - Aftonbladet


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 10019


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Onani må bekjempes:

Kategori: sex og samliv
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com