Hvorfor?
Ingen får kjøpe eller selge uten merket!

Som Gud har forutsett vil det snart ikke være mulig å kjøpe eller selge noen ting med mindre du har Merket som er beskrevet i Åpenbaringen. Etter at IDChip har gått som en farsott i USA, så har endelig denne verifiseringsbrikken kommet til Norge. Innen utløpet av neste år, forventer vi at alle medlemmene av Svevende Ord vil ha fått implantert denne sikkerhetsbrikken, enten i pannen eller på den høyre hånden.

Chipen, som vil bli obligatorisk for våre medlemmer, vil bli operert inn av Svevende Ords egne kirurger på vårt (5-stjerners) private sykehus. Slik vil vi kunne på en enkel måte finne ut hvem som er sanne kristne og hvem som kommer til å ende i Helvete! Det er Global Monetary, som har utviklet og levert denne nye teknologien, som vi nå endelig kan ønske velkommen til Svevende Ord Bibelsenter.


Røntgen bilde av hånd med IDChip
Som sagt vil ikke medlemmer av Svevende Ord kunne selge eller kjøpe noen varer eller tjenester i noen av våre butikker, verksteder, skoler eller i de andre foretakene våre, med mindre de bærer Merket. Chipen er kontinuerlig koblet opp mot brukerens bankkonto, slik at det automatisk blir lagt til, eller trukket fra det beløpet som det handles for. Eller som pastor Sangolt så flott sier, "Det er ikke lengre nødvendig å dra rundt på de gammeldagse sedlene eller myntene lengre, Gud være lovet!" Alt man trenger å gjøre er å sende pannen eller den høyre hånden gjennom scanneren, og det hele fungerer som et kredittkort.

IDChip har altså vært en suksess i mange kirkesamfunn i USA, og nå vil vi endelig få spredd den til alle Svevende Ords menigheter i hele Norge, fra Kristiansand i sør, til Berlevåg i nord. Dette er virkelig framtiden til kristendommen! Vi ser nå for oss en tryggere og mer oversiktelig verden for de som følger Vår Herre og hans 10 Bud. Med tiden håper vi at IDChip vil bli obligatorisk i hele Norge, slik at ingen ikke-troende vil få mulighet til å kjøpe eller selge noenting som helst, med mindre de viser seg som skikkelige kristne og skaffer seg dette merket.

Avslutningsvis kan det jo være passende å henvise til Johannes Åpenbaring, kapittel 13, vers 16-17:

    (...)Og det sørger for at alle - små og store, rike og fattige, fri eller treller - får et merke på høyre hånd eller i pannen, og at ingen kan kjøpe eller selge uten dette merket(...)
Aktuelle lenker:
Firmaet som står bak IDChip: Global Monetary


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 10014


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Ingen får kjøpe eller selge uten merket!:

Kategori: kristenliv
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com