Hvorfor?
Jesus elsker ALLE!

Denne første dagen i den fjerde måneden, i det Herrens år 2001, har Svevende Ord Bibelsenter forstått at Jesus er en inkluderende frelser. Jesus ønsker ALLE velkommen til sitt evige rike. Det spiller ingen rolle om du er homofil, alenemor, kommunist, Pokemon-entusiast eller erfaren onanist.

APRIL!!!

Hva i alle verden er det du tror om Jesus? Vi kan ikke fatte at dere gikk på denne aprilspøken. Jesus har alltid hatt fokus på synd, og syndere som ikke angrer sine skitne handlinger, vil bli vasket i den evige ild. Sprelle i svovel og flammer skal dere gjøre fra evighet til evighet, dersom dere ikke vender om og priser Jesus for den kjærligheten som han gir oss. Jesus elsker DEG, og du må selv betale prisen om du ikke tar i mot denne nåden.


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 10014


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Jesus elsker ALLE!:

Kategori: samfunn
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com