Hvorfor?
Da evolusjonsteorien fikk nådeskuddet

Evolusjonsteorien blir stadig motbevist av engasjerte kristne som har Jesus i blodet. Et av de kraftigste slagene mot denne latterlige teorien ble levert av Stian Plummesen i 1995. Det har gått mer 5 år siden denne modige mann sa seg villig til å risikere sitt eget liv, for å vise at det er Bibelen som er den eneste autoriteten på livets opprinnelse. Og fram til i dag er det ingen evolusjonist som har klart å komme med en eneste forklaring som kan slå tilbake på det offeret som denne mannen gjorde for så mange år siden.

Et av de viktigste premissene for evolusjonen, er teorien om at ultrafiolett stråling kan føre til mutasjoner på levende vesener. Med andre ord, hvis en ape blir utsatt for en tilstrekkelig dose med ultrafiolett stråling, kan dette dyret bli forvandlet til et menneske i løpet av en viss tid. Denne ideen er jo latterlig! Men likevel tror ateistiske forskere over hele verden på dette vissvasset. I mer enn hundre år har den sekulære vitenskapen prøvd å utvide dette konseptet for å angripe kristendommen. Men takket være personer som Stian Plummesen og andre ekte kristne, som ikke vil godta at Jesus havner i glemmeboken, kommer vitenskapen stadig til å feile i sine patetiske forsøk på å undergrave Jesus.

I 1995 la Stian Plummesen seg inn i slags kistelignende kasse, som er konstruert for å sende ut ultrafiolett stråling (se bildet). I denne konstruksjonen lot han seg utsette for uv-stråling i nesten fem timer. Da hans medhjelper åpnet lokket, reiste Plummesen seg opp med et smil rundt munnen. Ingen forandring hadde skjedd! For å bli påført like mye uv-stråling som vitenskapen påstår er nødvendig å påføre en apefamilie over flere generasjoner for at disse skal utvikle seg til mennesker, lot Plummesen seg gå igjennom denne behandlingen 5 dager på rad. Selv om han etter hvert fikk stygge brannsår på huden, kunne han studere sine armer og sine ben, og vi kunne alle konstatere at han var akkurat den samme mannen som han var før han startet sine forsøk. Stikk i strid mot ”vitenskapelige” prognoser, forvandlet ikke strålingen ham til en ape. Den førte ikke til noen evolusjon, han var framdeles den gladkristne mannen som vi alle hadde lært å elske og sette pris på, og som vi nå måtte beundre enda mer siden han egenhendig hadde motbevist hele evolusjonsteorien.

Maria Plummesen, Stians trofaste kone gjennom 15 år, kan i dag fortelle til Herregud.com at hun visste at mannen hennes var enormt stolt over det han gjorde den gangen, selv om han døde av skadene bare noen få år etter sitt vitenskapelige forsøk. "Rett før han krøp inn i dette apparatet hvisket min kjære Stian til meg at han ønsket å bli donert til Dyreparken i Kristiansand dersom han virkelig skulle utvikle seg til en ape. Han hadde alltid syntes det var så morsomt med de koselige dyrene, spesielt Julius. Jeg tror nok at han bare spøkte, men jeg ble i hvert fall veldig redd akkurat da. Jeg antar at jeg var svak i min tro på den tiden, men da han kom hjem etter eksperimentet, ble jeg født på ny i Jesus. Fra da var det aldri noen tvil i mitt hjerte om at Bibelen har rett!"

Bare et par år etter at Stian Plummesen gikk i gjennom sine banebrytende eksperimenter, ble det konstatert at han hadde blitt rammet av en uhelbredelig hudkreft. Gud kaller ofte de beste hjem først, og vi er ikke i tvil om at Stian sitter i Guds innerste krets og ler hjertelig over ateistene som ennå tror at en fisk kan utvikle seg til en gris, som kan utvikle seg til en ape, som til sist forvandles til et menneske.

Det er i disse dager 5 år siden Stian døde og vi kommer alle til å hedre hans minne førstkommende søndag, når Svevende Ord holder festmøte for å hylle denne mannen som døde for den Sanne Sannheten. Hans offer vil aldri bli glemt. Evolusjonen er en myte, men Jesus blod er vår håndgripelige virkelighet. Pris Herren!


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 34222


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Da evolusjonsteorien fikk nådeskuddet:

Kategori: vitenskap
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com