Hvorfor?
Big Father - den virkelige virkeligheten

Norge rammes i disse dager av fjernsynssendinger som ikke er noe annet enn en studie i umoral, ondskap og perversjoner. Noen kaller det virkelighets-tv, men Big Brother har ingenting med virkeligheten å gjøre.

Som en motvekt til denne galskapen lanseres nå Bigfather.no(tm). Denne nettsiden har som mål å fortelle folk at det er Gud som holder et øye med oss 24 timer i døgnet. Det er IKKE Arve Juritzen som overvåker alt vi tenker og alt vi gjør. Christer Falch har ingen sønn som ble korsfestet for våre synder.

Det eneste fnugg av virkelighet disse sendingene har med virkeligheten å gjøre, er at alle som ser på dem, alle som deltar og alle som på noen måte medvirker til galskapen, VIRKELIG har problemer med Gud.

Vi applauderer derfor organisasjonen Gospelsearch når de nå lanserer Bigfather.no(tm), og på den måten får klargjort et par ting når det gjelder døgnbasert overvåkning. Det er ingen fjernsynstasjoner som kan måle seg med Gud, uansett hvor mange kameraer eller mikrofoner de plasserer rundt omkring. Vi oppfordrer derfor alle som produserer såkalt realityserier til å gi opp kampen først som sist.

Gud er den eneste som har mulighet til å overvåke hver eneste person på hele jorden. Han overvåker deg 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, hver dag hele året. Han vet hva du tenker, hva du drømmer, hva du begjærer og hver eneste handling du utfører. Og Han er IKKE imponert! Vend om nå før det er for sent. Vi lever i endetiden, og det er på tide å velge side. Gud seirer på alle fronter. Djevelen har allerede tapt slaget. Vil du være på lag med taperne eller vinnerne? Det er det virkelighetens virkelighet virkelig dreier seg om.


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 32320


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Big Father - den virkelige virkeligheten:

Kategori: samfunn
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com