Hvorfor?
Ny rockegruppe sjokkerer kristensamfunnet i Norge

Denne uken ble en av elevene på Svevende Ord sin ungdomsskole tatt med anti-kristen musikk på sin bærbare kassettspiller under en rutinekontroll. Da denne kassetten ble kontrollert av ledelsen i menigheten, var det mange som reagerte med sjokk og vantro. Gruppen het Rage Against Machines og innholdet i tekstene til dette bandet var mildt sagt vanvittige.

Rage Against Machines har gitt ut en plate som heter Evil Empire, noe som tydeligvis viser at de ønsker at Satan skal lage et Ondskapens Imperium her på jordkloden. Eleven som var i besittelse av kassetten med denne syke musikken, avslørte dessuten at bandet også var tilhenger av marxismen, som kanskje er enda ondere enn satanismen.

Da vi hørte på denne kassetten med musikk fra Evil Empire platen, hørte vi sanger som het Killing The Names og Bullets In the Heads. Bullets In the Heads handler mest sannsynligvis om hva tilhengerne av dette bandet ønsker å gjøre med alle kristne som ikke godtar Satan sin økende påvirkning i dagens samfunn. I sangen som het Killing the Names skrek vokalisten ut et skremmende budskap som ikke var noe annet enn en oppfordring til å brenne kors. Rage Against Machines frykter tydeligvis Jesus og den kraften han representerer, så mye at de ønsker å brenne alle kors, for å på den måten prøve å stoppe Jesus sin tilbakekomst. Men vi har en melding til disse syke rockemusikantene som har solgt sin sjel til Mørkets Fyrste, og til alle perverse ungdommer som finner en psykotisk glede i å høre på slik vanvittig musikk. Jesus ser dere, og han er IKKE fornøyd med det han skuer.

Nå som vi for lengst har gått inn i et nytt årtusen, synes vi at det er sjokkerende at man framdeles tillater onde musikere å spre sitt budskap, som kun har til hensikt å rive opp de moralske verdiene i samfunnet. Folk respekterer ikke de eldre lengre, man respekterer ikke de kristne verdiene som har bygget Norge og man respekterer ikke lengre misjonsarbeidet vi utfører i land over hele verden. Vi synes ikke noe om mennesker som har mistet respekten for de positive verdiene, som kun kan komme via Jesus. Noe må skje! Hvis foreldre ønsker å redde sine barn fra evig tortur i Helvetes flammer, må de sette ned foten og si at nok er nok. NOK ER NOK! Nå må man ta rev i seilene og finne tilbake til Jesus. Alle andre veier fører til Satan.

Vi i Svevende Ord Bibelsenter vil fortsette å kartlegge de nye trendene innenfor underholdningsbransjen, vi vil fortsette å avsløre nye rockegrupper etterhvert som de dukker opp. Rage Against Machines er nok ikke det siste nye rockebandet som blir konfrontert med SANNHETEN her i denne menigheten.


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 18223


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Ny rockegruppe sjokkerer kristensamfunnet i Norge:

Kategori: kultur
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com