Det som aldri måtte få skje har hendt! Fra sin bolig i Jerusalem kunne Herregud.com sin utenrikskorrespondent, Marcelo Jönsson rapportere at det berømte likkledet i Torino nærmest har blitt tilintetgjort i møtet med en overivrig vaskekone. Dette kledet ble pakket rundt Jesu legeme da han ble lagt i graven etter korsfestelsen. Destruksjonen av denne kulturskatten er et tap for alle kristne mennesker.">
Hvorfor?
Likkledet i Torino vasket av rabiat vaskekone

Det som aldri måtte få skje har hendt! Fra sin bolig i Jerusalem kunne Herregud.com sin utenrikskorrespondent, Marcelo Jönsson rapportere at det berømte likkledet i Torino nærmest har blitt tilintetgjort i møtet med en overivrig vaskekone. Dette kledet ble pakket rundt Jesu legeme da han ble lagt i graven etter korsfestelsen. Destruksjonen av denne kulturskatten er et tap for alle kristne mennesker.

Likkledet i Torino er blitt en kjær skatt for alle anstendige kristne over hele verden. Blod og smuss fra Jesu legeme satte et avtrykk, da dette kledet ble pakket rundt Menneskesønnen, før han ble lagt inn i graven. Da graven ble åpnet tre dager senere var Jesus forsvunnet, men likkledet lå igjen, som et taust vitne på at Gud kallte sin sønn tilbake fra dødsriket, slik at de kunne gjenforenes i Himmelens hellige palass.

Torsdag 4. januar slengte en ikke navngitt rengjøringshjelp likkledet i vaskemaskinen sammen med noen skitne håndklær, undertøy og tørkekluter. Som man selvfølgelig kan forestille seg, var det svært lite igjen av trekkene til Jesus på likkledet, etter at det hadde blitt vasket på 60 grader i over en halvtime.

”Jeg hadde gjort det samme en gang til”, påstod den ivrige vaskedamen, da hun ble konfrontert med vanvittige ugjerningen etter at den ble oppdaget av en kardinal ved Vatikanet. ”Dette var det skitneste plagget jeg noensinne har sett. Hvis Jesus er så full av skit at han setter merker på tøyet han har på seg, er han ikke et bra forbilde for våre barn. Hadde han vært min sønn skulle jeg jammen lært han å bruke såpe og vann! Ja, en god runde med skrubben skulle han fått!”, skal kvinnen ha erklært høylydt mens hun ble satt i kirkearrest av sikkerhetsvaktene.

Det meldes fra Roma at et massivt restaureringsarbeide allerede er satt i gang, og at man håper å få kledet i like god stand i løpet av de neste 5 årene.


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 32321


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Likkledet i Torino vasket av rabiat vaskekone:

Kategori: samfunn
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com