Hvorfor?
Jesu tilbakekomst endte som nyttårskatastrofe

Nyttårsfeiringen skulle markere overgangen til året hvor Jesus garantert ville komme tilbake for å dømme levende og døde. Vi ønsket å markere dette med et datastyrt rakettshow i Jesu navn. Fyrverkeriet ble skutt opp nøyaktig klokken 23:59:59, noe som viste seg å få katastrofale følger. Det som skulle være kvelden hvor alle mennesker skulle få oppleve at Guds sønn tok jorden tilbake for å opprette sitt nye evige kongedømme, ble i stedet en nattlig tragedie uten sidestykke.

Siden november har vår menighet hatt ulike innsamlinger av penger og klær til fattige og andre dårlige mennesker, for å finansiere denne spektakulære fyrverkerioppvisningen. Mange mennesker har vært grepet av julens budskap og gitt rikelig til våre utsendte bøssebærere, som har vært godt synlige i julegatene og på kjøpesentrene i Bergen denne julen. Det storslåtte fyrverkeriet skulle sette Jesus i fokus, på det noen ateistiske galninger mente var egentlige overgangen til det nye millenniet. For å sette disse syke menneskenes hedenske nyttårsfeiring i skyggen, ville vi vise dem at det er Jesus som må være det naturlige midtpunktet i enhver festlig sammenkomst.

Flere hundre mennesker var samlet på parkeringsplassen og på taket vårt da nedtellingen til det nye året var godt i gang. Da fyrverkerishowet startet, noen få sekunder før midnatt, begynte det å skje store ting på nattehimmelen over Bibelsenteret. Flere av øyevitnene kunne fortelle at det var akkurat som om Himmelen åpnet seg! Et vakkert lys åpenbarte seg for oss som elsker Gud, og ut av dette herlige lyset kom Jesus med åpne armer og et kjærlighetens smil i sitt lyse, vakre, nordiske ansikt. Men i det samme eksploderte raketter for mangfoldige tusener av kroner akkurat der hvor man kunne se at Jesus viste sitt åsyn.

For to av våre medlemmer, som stod på takterrasen, ble entusiasmen så enorm at de løp mot Jesus med hendene løftet mot Himmelen. Katrine Laukeland ble grepet av Guds ufattelige kjærlighet og kastet seg utfor taket, mens hun ropte "Grip meg Jesus!". Det samme gjorde Ingar Lundjordet. Det er en viss uenighet om hva han ropte før også han klasket i asfalten 15 meter lengre nede, men de fleste øyenvitnene er enige om at han ropte noe med at "menneskesønnen endelig er tilbake og at kontrollen nå er i Jesu hender".

Men dessverre var Jesus i dette øyeblikk opptatt med å forsøke å slippe unna de mange hundre nyttårsraketter som eksploderte i hans umiddelbare, guddommelige nærhet. Det hele utviklet seg til en heller pinlig affære. Den kan ikke karakteriseres som spesielt heldig for oss, som så langt har vært Guds favorittmennesker. Dessverre endte det med at Jesus vendte tilbake til Himmelen og satte en foreløpig stopper for sin storslåtte tilbakekomst.

Vi har lenge gjort regne med at Jesus ville komme dalende ned over Svevende Ord Bibelsenter i disse dager, men dessverre hadde vi ikke forutsett den ankomsten som Gud hadde planlagt for sin sønn, og at dette skulle skje på et så uheldig tidspunkt.

Det lyktes Herregud.com å komme i kontakt med Jesus på 1. nyttårsdag, og han kunne fortelle at han ikke kunne gjøre noe annet enn å tilgi medlemmene av Svevende Ord Bibelsenter. Han ønsket å understreke at Gud framdeles mente at det er denne forsamlingen som er hans utvalgte menighet. Jesus tok dessuten selvkritikk og fortalte at han neste gang vil planlegge sin storslåtte tilbakekomst litt bedre, og sørge for at den ikke faller sammen med slike spektakulære fyrverkerishow.


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 34222


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Jesu tilbakekomst endte som nyttårskatastrofe:

Flere menighetssaker:
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com