Hvorfor?
Godt nyttår fra Herregud.com!

År 2000 har vært en velsignet år for Herregud.com og Svevende Ord Bibelsenter. I det løpet av dette første året vi har vært på nettet, har mer enn 300.000 besøkende tatt del i det glade budskap som presenteres på våre sider. Veldig mange har blitt sjokkerte og provoserte av innholdet på Herregud.com, men enda flere har tatt i mot budskapet med glede, begeistring og engasjert tungetale.

Herregud.com foretok en undersøkelse blant noen av de som tidligere har kommet med tilbakemeldinger, og blant noen av de faste gjestene på vår irc-kanal, #herregud, på Undernet. Disse leserne mente at dette var de 5 beste sakene på Herregud.com i år 2000:

  1. Jesus var ekstremt slank
  2. Homoseksuell hund ble avlivet
  3. Vi benekter delaktighet i stridigheter i Indonesia
  4. Meteorologene er Satans yngel!
  5. Luftfartsverket motarbeider Svevende Ord
De som var med å stemme er tildelt forbi-køen-kort, som sikrer dem kjapp ekspedering i Perleporten og påfølgende evighetet i Paradiset.

Jeg takker for de tusenvis av mailene jeg har fått i løpet av året, enten dette har vært spørsmål til Gud, flammende hatbrev eller ros og klapp på skulderen. Herregud.com kommer til å fortsette å spre den eneste sanne sannheten som er sann i år 2001. Jeg ønsker dere alle et godt nyttår!

Einar Irjan Ananiassen
Webmaster - Herregud.com


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 10014


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Godt nyttår fra Herregud.com!:

Kategori: samfunn
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com