Hvorfor?
Med Jesus og flesk til Israel

Juletid er ikke bare en tid for bønn og meditasjon, men også god for mat. Svinekjøtt er en viktig del av kostholdet for alle mennesker som tror på Jesus.

Ekte kristne mennesker spiser en viss mengde svinekjøtt i julen, for å markere at Jesus sluttet å være jøde, og heller ble kristen. Jødene vil alltid ha en spesiell plass i Guds skaperverk, men de er nødt å akseptere at Jesus døde for dem - og begynne å spise grisekjøtt for å komme til Paradiset. Vi har hatt stor suksess på frelsefronten ved å lure mengder av flesk og svor inn i en rekke israelere nå i førjulstiden. Pris Herren!

Det finnes hundrevis av dokumenterte tilfeller hvor jøder har begynt å spise svinekjøtt, etter at de har blitt kristne. Ledelsen i Svevende Ord Bibelsenter ville derfor prøve en teori som sier at jøder som spiser bacon og andre svineprodukter, dermed også vil innse at Jesus er Guds sønn. Det var mange ateister som lo av denne hypotesen, men siden vi har Gud på vår side er selvfølgelig denne teorien vitenskapelig korrekt.

Allerede i begynnelsen av november 2002 sendte vi de første kontainerne med mat til Israel. Dette var tradisjonelle israelske matretter, som hadde finmalt svinekjøtt som hemmelig ingrediens. For å få fart på distribusjonen av svinekjøtt opprettet vi en liten restaurant i Jerusalem hvor vi serverte lokal koshermat til en særdeles billig penge. På grunn av de rimelige prisene har denne restauranten på kort tid blitt en populær spiseplass i Jerusalem.

På høyttaleranlegget spiller vi populære jødiske poplåter. Men vi har selvsagt lagt inn skjulte meldinger i det høyfrekvente området, som øret ikke kan oppfatte, men som likevel fanges opp av underbevisstheten. Her fortelles det at Jesus er jødenes rette frelser og at Det Nye Testamentet er like viktig som resten av Bibelen. Vi legger selvsagt ikke skjul på bitterheten over av at det faktisk var jødene som lot Jesus bli korsfestet, men får selvsagt fram at vi tilgir dem om de vender om og aksepterer Jesus som sin frelser.

På kort tid har vi opplevd at vår misjonering i Jerusalem har gitt flotte resultater. En familie som spiste på vår restaurant opplevde at sønnen deres døde samme kveld. Men det viste seg at han like etterpå våknet til live igjen. Dette beviser at ateistene tar så latterlig feil når det gjelder oppstandelse fra de døde. Jesus er ekspert på slike mirakler, det er nå slått fast en gang for alle! Halleluja!

Vi kommer selvsagt til å intensivere denne typen misjonering, nå som det er slått fast at svin bringer Jesus til jødene. Vi kommer derfor til å foreta en innsamling av denne type kjøtt de nærmeste ukene i menigheten. Vi har også opprettet et samarbeid med kristne bønder i Norge, som sender oss griser som har dødd av seg selv, og som de derfor ikke får solgt her i landet. Noen vil muligens synes at dette er litt ekkelt, men Gud har selv gitt følgende befaling:

"Du skal ikke ete selvdøde dyr; du kan gi det til den fremmede som bor hos deg, slik at han kan ete det, eller du kan selge det til en utlending. For et hellig folk er du for Herren din Gud. (5. mosebok 14:21).

Kollekten på de neste bibelmøtene vil i sin helhet gå til innkjøp og transport av svinekjøtt til Israel. Det er ingen tvil om at dette arbeidet vil få fortgang i Jesu tilbakekomst, siden det nå er flere og flere jøder som innser at det var feil å spikre Guds sønn til korset. Vi gjør oppmerksom på at innsamlingen av ullklær og kjøp av Bibler til sultne barn i Afrika ikke kommer til å bli utsatt av denne nye satsingen i Israel.


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 18223


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Med Jesus og flesk til Israel:

Kategori: misjon
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com