Hvorfor?
Mirakelet i M'boto Kembela

Misjonærene Laila Ruth og Roger Per Grådal har nå vært misjonærer i Afrika i et år nå. De har spredd budskapet om Jesus til den primitive lokalbefolkningen, og allerede nå opplever de store mirakler. De siste par månedene har Gud nemlig velsignet denne primitive negerstammen med to helt spesielle barn.

Laila Ruth og Roger Per har vært misjonærer i Svevende Ords misjonærkorps i 12 måneder. Deres oppdrag i i landsbyen Kembela, i Kongo, er altså deres første misjonsgjerning. De traff hverandre på Svevende Ord sin misjonsskole, og giftet seg like før avreisen til Afrika. De fleste av ungdommene i menigheten vår kjenner sikkert Laila fra Verdt å vente gruppen, som formidler budskapet om at sex hører ekteskapet til.

- Det viktigste vi gjør her nede er å hjelpe de innfødte til å kontrollere sin umettelig apetitt på seksuallivets bedervelser”, forteller Laila Ruth til Herregud.com sin medarbeider i Afrika.

- Roger Per og jeg prøver å gå foran som et godt eksempel. Vi forteller dem at samleie er gaven Gud har gitt oss når vi skal lage barn, ikke et middel til egoistisk nytelse. Vi to har ingen planer om å få barn ennå, derfor priser vi Gud ved å utøve måtehold i ektesengen. Klarer vi å lære negrene dette, vil vi også kunne hindre videre oppblomstring av Aids og andre straffedommer fra Gud.

Våre to venner har kommet i nær kontakt med negrene i landsbyen. Roger Per kan fortelle at nesten halvparten av befolkningen på 400 personer har tatt i mot Jesus.

- I begynnelsen var det mange som ville høre det sanne budskapet, som vi tok med oss fra Norge. De første månedene fortsatte de å spille bongomusikk og tilbe sine egne primitive guder. Men vi ga aldri opp, for det ER makt i de foldete hender, forteller Roger Per. Med hjelp av de få innfødte som raskt tok til seg Jesus, tok misjonærene nemlig kontroll over all matdistribusjon i landsbyen. Deretter innførte de Jesusplikt i spiseteltene.

- De som ikke trodde på Jesus var helt klart opptatt av ren dyrking av Satan, og det er i mot vår politikk å gi mat til Belzebub, fortsetter Roger Per. - Satan får finne sin egen mat! Allerede etter noen uker begynte de første å tørste etter Jesus. Og siden har den ene etter den andre forstått at afrikanske guder bare er djevelsk hedenskap.

Etter dette begynte miraklene å skje. Til å begynne med bare småting, som at noen av negrene ble kvitt hudsykdommer, andre lærte å lese, og en rekke andre vanlige mirakler, som Gud utfører daglig. Gud må antagelig har blitt veldig imponert over den arbeidsinnsatsen som våre misjonærer la ned i sitt arbeide. De siste månedene har Gud nemlig velsignet landsbyen med to barn som er nesten hvite. Gud innser tydelig at landsbyen holder på å gå vekk i fra negerverdiene sine, og da er det jo flott hvis innbyggerne også kan se ut slik som oss som er utrolig kristne.

Den første ungen med lys hudfarge ble født 12.september og den andre kom til verden 1. oktober. Lignende mirakler har skjedd i andre primitive samfunn hvor Guds kvinner og menn forteller om SANNHETEN som står i Bibelen. Det blir mer og mer åpenbart at Gud støtter Svevende Ord Bibelsenter, og at det er vi som er hans favorittmenighet.

Vi ønsker misjonærekteparet lykke til videre, og takker Gud for alle miraklene han øser over misjonærene våre, som verden over jobber for å sette Jesus i førersetet. Pris Herren!


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 18223


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Mirakelet i M'boto Kembela:

Kategori: misjon
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com