Hvorfor?
Sultrammede får høre om Jesus

Svevende Ords Forening for Nødhjelp og Spredning av Jesu Omdømme har etablert seg i nok et sultkatastrofeområde. M’boto Kembele har i over 5 år vært preget av en av de verste sultkatastrofer i Afrika i dette århundret. Det har også stått svært dårlig til med de åndelige verdiene i området. Vi sendte en intervensjonsgruppe til M’boto Kembele som skulle sørge for at flest mulig ville få høre Herrens Budskap, før de kreperte av sult.

Vi følte at det var viktig at disse menneskene fikk vite at Jesus døde for dem på korset, sier Wenche Gutenhielfe midt under de verste strabasene. - Det dør over 300 barn hver dag og vi er bare 15 personer som kan fortelle dem Det Glade Budskap.

Etter hvert fikk vi heldigvis flydd inn et stort lydanlegg, med slike store høytalere som man bruker på rockekonserter. Da kunne vi nå nesten alle menneskene som var samlet i området.

”Kjære Negre! Hvis det ikke var for at dere var så primitive og sultne, ville vi aldri vært her i dag og fortalt dere at Jesus døde på korset, også for dere som bor her langt ute i bushen. Takk for at dere gir oss denne muligheten! Jesus elsker helt sikkert dere også!” Det var en av de beskjedene vi fikk formidlet over høyttaleranlegget, og det virket på oss som om de satte pris på å bli fortalt dette. Dessverre døde jo mange av dem før de kunne vise oss sin takknemlighet.


Selfølgelig fikk vi oss litt sol på kroppen!
- Var det bare elendighet dere fikk oppleve der nede?
- Nei da, det var jo et flott vær! Mange av oss synes det var deilig å slippe vekk fra regn og kulde, og vi fikk selvsagt benyttet anledningen til å få oss litt sol på kroppen. Det er jo også litt artig å se hvordan man har det i forskjellige primitive kulturer. Jeg har problemer med å forstå hvorfor de heller ikke begynner å jobbe, framfor å drive dank hele dagen slik man gjør i Afrika. Innføring av frie markedskrefter og etablering av et privat næringsliv ville jo åpenbart vært løsningen. Da ville de jo ikke sulte lengre?
- Hva skjer med dette prosjektet nå da? - Strømaggregatet vi brukte der nede fungerte svært dårlig, og etter at vi koblet til lydanlegget, var det ikke nok strøm til kjøleskapene våre. Vi måtte altså etter hvert drikke varm Coca Cola, og det er jo ikke noe spesielt godt! Vi kommer nå til å foreta en innsamling i menigheten, slik at vi kan få lagt inn strømforsyning til dette området. Vi trenger bare ca. 400.000 kroner for å koble oss til det nasjonale nettet, som har en stasjon bare 150 kilometer fra der hvor vi har opprettet misjonssenteret. Vi vet at alle i menigheten vil være med å bidra, slik at vi kan få opplyst selv de mørkeste, primitive menneskene i Afrika. Som vanlig kan pengegaver settes inn på vår konto. Husk at det viktigste er ikke at du gir, men hvor mye du gir.


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 10020


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Sultrammede får høre om Jesus:

Kategori: misjon
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com