Hvorfor?
Vil du bli misjonær - På STV

Det er klart for en ny spennende helg på Svevende Ord Bibelsenter, og som vanlig vil det skje mye lått og løye.

På lørdag arrangerer vi for første gang konkurransen "Vil du bli misjonær?", som også blir direkte overført SO-TV. Vi innrømmer at konkurransen på mange måter er inspirert av et lignende program, som sendes på TV 2., men i motsetning til originalen vil vår utgave være direkte inspirert av Bibelen. Dermed vil også Jesus synes at dette er god underholdning. Desverre finnes det flere syndige underholdningstilbud, enn det finnes kristne alternativer. Vår konseptutvikler Nils L. Dahl har laget en konkurranse, som ikke har homofile eller feministiske grunnverdier, slik som underholdningsprogrammet på den andre tv-kanalen. Vi har også en mye bedre programleder, siden Ludvig Nessa har takket ja til å lede tv-showet. Her er en oversikt over øvelsene som skal gjennomføre på lørdag:

VIL DU BLI MISJONÆR ??

Øvelse 1:
Presisjonssteining
En av menighetens ulyde ungdommer bindes fast til en stolpe. Den kristne deltakeren skal gjennom forskjellige steiningsøvelser forsøke å oppnå flest mulig poeng. Øvelsene varieres ved at steinenes størrelse, form og tyngde varierer, samt at avstanden til hedningen og kastestillingen varieres. Eksempel på øvelse:
"Steining med rund stein, vekt 170 gram, avstand 30 meter, sidesittende stilling med halvhøy dekning"

Øvelse 2:
Stafett med Jesus
I denne øvelsen (som er en lagøvelse, hvor deltageren plukker laget sitt fra publikum) skal det altså løpes stafett. Som stafettpinne benyttes et kors av den typen Jesus ble snekret fast til, i skala 1:1. En hedning (eller ungdom som ble brukt i øvelse 1) spikres fast til korset. Distanse er 4 X 300 meter, med innlagte hekker (tornekratt).

Øvelse 3:
Fornektelse
Denne øvelsen går på tid. Programleder stiller deltakeren spørsmålet "Kjenner du Jesus". Dette vil være en prøvelse for ekte kristne, men her skal man svare "NEI". Svarer man ja, medfører dette 100 minuspoeng. Etter en liten pause stilles det samme spørsmålet igjen. Deltakeren blir da forståelig nok mistenksom, og lurer på om dette er en felle, men riktig svar er fortsatt nei. Spørsmålet stilles en tredje gang, og "nei" vil være det riktige svaret denne gangen også.
Hvis deltakeren rekker å svare "nei" 3 ganger før hanen galer, oppnåes plusspoeng.

Øvelse 4:
Slag på kinnet
Før øvelsen starter snurres deltakeren rundt sin egen akse ca. 40 ganger. Tilstanden deltakeren nå befinner seg i, skal simulere den forvirringen, som kan oppstå når ateister forsøker å overbevise oss om at det er galt å moralisere overfor hedninger, at homofile også bør være velkommen i kirken, at Bibelen inneholder selvmotsigelser etc. Poenget med øvelsen er å vise at man selv i en slik forvirret tilstand klarer å snu det annet kinn til. Deltakeren mottar i forholdsvis hurtig rekkefølge kraftige klaps på kinnet. Han skal da øyeblikkelig snu DET ANDRE kinnet til. Hvis feil kinn vendes mot den som slår, eller deltakeren blir fristet til å slå tilbake, benyttes deltakeren som hedning i øvelse 1 og 2 ved en senere anledning.

Øvelse 5:
Tungetalegjenkjenning
I denne øvelsen skal deltakeren gjenkjenne og tolke tungetale. Tre eksempler på tungetale avspilles fra kassettbånd for deltakeren, og han skal tolke disse. Det deltakeren ikke vet på forhånd er at bare ett av eksemplene er ekte tungetale. De andre er en Judas Priest-sang avspilt baklengs og deler av engasjerte samtaler tatt opp på bånd under et TupperWare-party hos en av våre kvinnelige medlemmer. Deltakeren skal være i stand til å skille mellom disse 3 tilfellene, og korrekt oversette det opptaket som er et virkelig tilfelle av tungetale. I tillegg skal han korrekt kunne gjengi prisen på TupperWare rørebolle og Ellipse med rødt lokk.

En spennende konkurranse har også spennende premier. Vinneren vil få et 12 måneders opphold i Ak'Bakha'aRaka. Her vil vedkommende få muligheten til å fungere som misjonær blant 250.000 humørsyke muslimer. Disse venter i spenning på å få høre hva vinneren har å fortelle om den ENESTE SANNE GUD, og hvor de eventuelt kan stappe den tåpelige guden de i dag tror på. I tillegg til dette vil Gud utføre et mirakel etter vinnerens ønske. Dette kan for eksempel være økonomiske, romantiske eller helsemessige mirakler. Gud er eskpert på disse tingene!!! På toppen av dette vil vinneren få et forbi-køen-kort, som vil kunne framvises ved ankomst til Himmelen, når vedkommende en dag skal hjem til Jesus. Halleluja!

Arramgementet startet klokken 15:00 på lørdag, og fra klokken 19:00 vil denne konkurransen bli sendt ut over tv-nettet i hele Bergen. Vi oppfordrer alle våre medlemmer å stille med godt humør. Herregud.com spanderer vafler på alle som er kamerater med Jesus! De som ønsker å være deltagere kan levere inn påmeldingskuponger innen fredag. Kupongene finnes i alle våre INRI-butikker og må leveres inn i resepsjonen på Bibelsenteret før kl. 15:30.


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 10020


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Vil du bli misjonær - På STV:

Kategori: kultur
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com