Hvorfor?
Vil du bli millionær med Satan?

Mørke skyer samler seg over gamlelandet, nå som høstens oversikt over underholdningen på landets TV-kanaler er presentert. Allerede i juni kunne vi avsløre for våre medlemmer at nye episoder av programmet ”Vil du bli millionær?” på TV 2, kom til å bli vist på norske tv-skjermer nå til høsten.Fritjof Wilborn er programleder for "Vil du bli millionær?" på TV 2. Men nok er nok, Wilborn! Denne galskapen må stoppes!

Selv etter flere henvendelser fra vår Svevende Ord Bibelsenter vil produsentene fortsatt tillate kvinner å delta i programmet. Det er en synd og det er en skam. Ledelsen i kringkastingskanalen som har hovedsete i Bergen, forstår ikke at dette er i strid med Bibelen og dermed er en moralsk skamplett for hele landet.

For de av våre medlemmer som ennå ikke har hørt om dette programmet, kan vi avsløre at det hele er et svært enkelt spill, men likevel et av de mest poplulære programmene som har blitt vist på norsk TV de siste årene. Hver enkelte deltager blir stilt et spørsmål, og får fire svaralternativer. Så lenge deltageren svarer riktig på spørsmålene øker premien med flere tusen kroner, inntil det er 2 millioner kroner i potten. Hvis spilleren er usikker kan han få datamaskinen til å fjerne to av de feile alternativene, han kan spørre publikum om råd eller han kan ringe en venn for å få hjelp.

Det er Fritjof Wilborn som er programleder for dette TV-showet. De fleste nordmenn mener at denne Wilborn er en anstendig og hyggelig mann og at programmet hans er ganske så uskyldig. Men i følge Bibelen er dette et tv-program som er i lommene på Satan. Vi presenterer de sjokkerende bevisene!

TV 2 vil ikke nekte kvinner å delta i programmet.
Det er sjokkerende og det er utrolig. Kvinner kommer ikke til å bli nektet å delta i dette programmet denne høsten, selv om vi ved gjentatte ganger har påpekt at Bibelen forteller oss at kvinner skal være stille i forsamlinger, og at det er bestemte regler for hvordan de skal tilegne seg kunnskap. I et av Paulus sine brev står disse vakre formuleringene:

Likesom i alle de helliges menigheter, skal eders kvinner tie i forsamlingene; for det tillates dem ikke å tale, men de skal underordne seg, som også loven sier. Men vil de få rede på noget, da skal de spørre sine egne menn hjemme; for det sømmer seg ikke for en kvinne å tale i forsamlingen.
(1. Korinterbrev 14:34.35)

En kvinne skal la seg lære i stillhet, med all lydighet; men jeg tillater ikke en kvinne å være lærer eller å være mannens herre, hun skal være i stillhet.

(1. Timoteus 2:11-12)

Kvinner som er med i dette spørre-showet pleier ofte å surre med svarene. Når kvinnen relativt raskt kommer til et spørsmål, hvor hun føler at hun trenger hjelp for å komme seg videre, kan også hun spørre publikum. Hun kan også få fjernet to av de gale alternativene! Eller hun kan ringe en venn for å få hjelp. Hun får derimot ikke anledning til å dra hjem for å spørre sin ektemann, slik Bibelen befaler! Heller lærer hun ikke i stillhet slik som Gud forventer av henne! Tvert i mot pleier disse kvinnene å rope ut i glede når de svarer riktig på et spørsmål. Publikum gir henne applaus, og mange tusen mennesker ser henne på tv-skjermen og jubler med, mens Wilborn, galskapens programleder, gratulerer henne på det hjertligste. Dette er ikke stillhet!

Uansett hva kvinnen velger å gjøre, så tar hun til seg lærdom når hun får vite hva svaret er. Det som verre er, er at publikum og tv-seerne faktisk får kunnskap av å høre på den kvinnlige deltageren. Når kvinnen gir sitt svar til Juritzen, får jo hele landet lære noe av denne kvinnen! Dette er ikke annet enn komplett galskap og djevelsk fandenskap!
Timoteus 2:12 forteller at kvinner ikke har lov å være lærere. Det er et velkjent fakta at den økte ungdomskriminaliteten i Norges land skyldes de mange kvinnelige lærerne i skoleverket. Nå som dette programmet fortsetter på TV 2, er det ingen tvil om at voldsspiralen vil fortsette å øke i samfunnet vårt. Så lenge kvinner får lov å være med i tv-programmer som dette, vil man aldri få bukt med gatevolden i Oslo og andre deler av vårt land.

Vi oppfordrer alle normale nordmenn til å be til Gud om snarlig inngripen mot TV 2 og Fritjof Wilborn. Vi vil også nok en gang oppfordre TV 2 om å gi opp sin patetiske kamp mot Gud og la Svevende Ord få ta over kanalens redaksjonelle ansvar og profil. Det er ingen vei til frelsen om man ikke blir kamerat med Jesus! Gud har fått nok av galskapen som dere sprer på våre tv-skjermer! Nok er nok! Sannheten vil seire! Pris Herren!


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 18223


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Vil du bli millionær med Satan?:

Kategori: kultur
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com