Hvorfor?
Neger helbredet med bønn

Miraklenes tid er ikke omme, og dette ble virkelig demonstrert på Svevende Ord Bibelsenter denne uken. Negeren Sam Fresh oppsøkte for kort tid siden vår menighet med et oppriktig ønske om å bli hvit. Etter intens bønn og tungetale fikk han bønnesvar.

Tidligere har vi hatt stor suksess med heterofilisering av homofile, så vi var sikre på at Jesus ville gripe inn også denne gangen, slik han har gjort så mange ganger før. Som vanlig viste Jesus skikkelig innsatsvilje og mirakelbringende motivasjon, og brukte sine kjærlige krefter og forandret livet til denne stakkars negeren. Halleluja!

Metoden for arifisering av negre er utviklet av Landover Babtist Church, som er den mest kristne menigheten i USA. Vi er så fornøyde med resultatet så langt, at vi etter hvert vil prøve å helbrede fremmedkulturelle fra Midtøsten, spesielt muslimer, slik at disse kan bli skikkelige nordmenn, noe som ønskelig hvis de har planer om å fortsette å bo i dette landet.

Negrene står nå i kø utenfor porten til Svevende Ord Bibelsenter. Ryktet om Sam Fresh sin mirakuløse forvandling, har spredd seg i miljøer med mange aktive negre i Bergen. Vi kan dessverre ikke helbrede alle disse med den effektivitet som er ønskelig, men vi satser på å gi livet i gave til minst en av disse hver eneste uke, i tiden som kommer.

Det er viktig å understreke at vi respekterer negrene som mennesker, men det er også viktig at vi begrenser deres måte å leve på. Vi har en plikt å hjelpe dem. Det er ennå ikke påvist at det finnes gener som gjør at mennesker blir negre på grunn av arv. Dette er helt klart et spørsmål om miljøpåvirkning. Vi vil understreke at Svevende Ord Bibelsenter ikke er en rasistisk menighet. Å helbrede negre er ikke diskriminering av en rase. Det handler om å akseptere mennesker som de er, men samtidig som man påpeker at det ikke er gunstig å følge livsstiler som er unaturlige og syke. Det er ikke heller ikke anti-negersk å være i mot praktiserende negre. Dette er bare å være FOR norske verdier. Jesus hater synden men elsker synderen.

Følg med på Herregud.com for mer informasjon om dette spennende prosjektet. Gud er god!


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 10020


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Neger helbredet med bønn:

Kategori: kristenliv
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com