Hvorfor?
Vidar Kleppe krever grunnlovsendring for Jesus

Tidligere i vår satte Svevende Ord Bibelsenter i gang samtaler med de politikerne på Stortinget som ønsker at kristendommen framdeles skal være ledende religion i Norge. Blant annet informerte vi den tidligere FrP politikeren Vidar Kleppe om vårt syn på saken. Og denne flotte mannen, som er en av de få normale menneskene på Stortinget, ønsker nå å endre Grunnloven slik at ingen ateist eller fritenker kan bli statsminister i landet vårt.

Vidar Kleppe sier til Herregud.com at dette dreier seg om den kristne kulturarv og vår nasjonale identitet. Skal vi fortsatt skal være et kristent land eller skal vi alle ende opp som muslimske negre? Dette er kanskje siste mulighet til å ordne dette på en fredelig måte, før vi er nødt å sette inn gammeltestamentlige virkemidler for å få landet tilbake til Jesus. Hver gang jeg hører ordet ateist, griper jeg etter min pistol, spøkte Vidar Kleppe til slutt, da han møtte pressen utenfor Stortinget i går.


- Siden Arbeiderpartiet overtok etter Sentrumsregjeringen, har vi ved gjentatte anledninger gitt klart uttrykk for at Jesus slett ikke er fornøyd med den konstellasjonen av homovennlige ateister som nå regjerer landet vårt, uttalte Gunvor Herrem til Herregud.com. Hun er leder for Svevende Ord sin Anti-ateist-kampanje, hvor Kleppe har observatørstatus.

- Jens Stoltenberg, som liksom skal være landets statsminister, har OFFENTLIG uttalt at han er en ateist og at han ikke er medlem av statskirken. Dette er en uhørt skandale som har rystet de fleste normale mennesker i Norge. På grunnlag av dette krever vi, i samarbeid med Vidar Kleppe, at Stortinget snarest vedtar en lovendring som kan få fjernet denne hedningen fra den viktigste politiske posisjonen i Norge.

Vi er overbeviste om at grunnlovsendringen vil bli vedtatt i løpet av vinteren, og vi har allerede nå startet å planlegge den neste, som vil gjøre at politikere, som ikke er kristne, ikke vil kunne få plass i Stortinget eller i regjeringen. For det er også uhørt at Kong Harald skal være nødt å være i samme rom som ateister og agnostikere, når han utfører sine viktige plikter i statsråd. På sikt ser vi også for oss at kun medlemmer av statskirken eller andre kristne kirkesamfunn vil få anledning til å stemme ved stortingsvalgene.

For de av våre medlemmer som ønsker å gjøre noe positivt i ferien, opplyser Gunvor Herrem at det stadig er behov for frivillige som an være med å spre plakater og løpesedler rundt i forskjellige nabolag. Slik vil vi at alle som ikke er kristne skal få en mulighet til å innse sannheten i denne viktige saken. Kollekten nå på søndag vil i sin helhet bli donert til Vidar Kleppe. Pris Herren!
----------------------------------------------------------------
Aktuelle lenker:
VG: - Statsministeren må være kristen


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 10020


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Vidar Kleppe krever grunnlovsendring for Jesus:

Kategori: politikk
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com