Hvorfor?
Paven talte homofestivalen i Roma midt i mot

I forrige uke herjet sodomitene på gater og torg i Roma, meddelte Luciano Y. Grönvall, som var vår svenske brodermenighet Livade Ord sin utsendte til denne djevelens parade. Grönvall er selv halvt italiener, halvt svenske og helt kristen. Han var veldig sjokkert over at menn i parykker og kvinner i militærboots fikk lov å lire av seg et uhørt leven, mens de vist nok krevde å få like rettigheter som oss normale mennesker! Til slutt så selveste Paven seg nødt å gå ut på balkongen sin for å hysje på disse vandalene.

Svevende Ord Bibelsenter mener at Paven representerer en falsk versjon av kristendommen, og at den katolske kirke er et hån mot Jesus, som selvfølgelig er en ekte protestant. Men vi er likevel på lag med Paven når han tar opp det stadig økende homoproblemet, som nå tydeligvis også har slått ut i full blomst i Italia.

"Klokken er kvart over ti", ropte Johannes Paul II (Jonnemann blant venner) sint ned til den homofile folkemengden, og klemte hardt på sin hellige teddybjørn (se bildet). "Jeg og alle mine kardinaler forsøker å sover her oppe! Denne varmen gjørt det i utgangspunktet ikke så lett å få i gang snorkeren, og det blir slett ikke bedre når dere har spiller så høy musikk!", fortsatte Paven og hyttet med neven så det klirret i de hellige gullarmbåndene.

"Hvis dere ikke nå holder kjeft og demper musikken, så havner dere alle i Helvete! Det skal jeg, for pokker, selv sørge for!", hylte den enda mer hysteriske "Vicarius Fili Dei", da det var tydelig at ingen av homoaktivistene hørte på ham, noe som antageligvis skyldes at støyen fra den neger-orienterte musikken var så høy, og at alle lo og hujet og skrek i en orgie som Lucifer selv hadde organisert.

"Dere er unaturlige og syke! Dere er vemmelige og jeg avskyr dere!", hylte Paven videre, da i en falsett som endelig klarte å overdøve satanstøyen fra gaten. Da ble det, som ved et Guds mirakel, helt stille. Alle de forskrekkede homofile ansiktene vendte seg nå mot Paven, som da tydeligvis ble litt usikker. Han fiklet litt med kanten på kjolen sin og smøg seg nervøst tilbake til sengekammeret sitt igjen.

Den militante homobevegelsen, som bare tenker på sex og forlanger å få lover og rettigheter, som bare er til fordel for dem selv og som undergaver kjernefamilien og smitter folk med Aids, ble tydeligvis veldig provoset av Pavens utfall. Ledende praktiserende homofile planlegger nå å stå og skrike og bråke utenfor Pavens vindu helt til han ber om unnskyld. Dette er en skremmende trussel som Pave Johannes Paul II bør ta alvorlig. Jødiske musikanter klarte å tvinge paven til å uttrykte han sorg over de kristnes århundrelange forfølgelse av jødene, ved å spille bråkete klezmermusikk i veldig mange år. Pavemakten bør sette inn alle tiltak for å hindre pederastene i å utøve denne type press i århundrer framover, for å tvinge fram en beklagelse fra den katolske kirke sitt overhode.

Svevende Ord Bibelsenter og Livade Ord Bibelsenter vil fortsette med å legge hindringer i sodomitene framferd, både i Skandinavia og i resten av verden. Alle monetære bidrag, små og store, mottas med takknemlighet.

Aktuelle lenker:
Nettavisen: Paven bitter på homofestival


Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 10020


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Paven talte homofestivalen i Roma midt i mot:

Kategori: sex og samliv
Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com