Hvorfor?
Kvisebefengte ungdommer fikk straff som fortjent

Vi har nå opplevd stor pågang fra Satan sine representanter i lokalpressen, etter at det ble avslørt at fire elever på ungdomsskolen vår ble fysisk avstraffet på grunn av kviser. Den ikke-kristne delen av samfunnet godtar tydeligvis den ateistiske propagandaen, som sier at kviser er like normalt som homofili, kvinnefotball og sosialisme. Vi som er utrolig kristne er av den oppfatning at dette er et av de tydelige tegnene på at dommedag er like rundt hjørnet.

Dyveke Vågsbunnen, Henrik Holbergstuen, Sophie Wessel og Marianne Gularsen, alle 15 år, ble etter å ha blitt innkalt til konferanse hos rektor rett før påske, og ble like etter avstraffet med til sammen 13 Kristne Ultramontanistiske Klessinger (K.U.K.), som er en velegnet avstraffingsmetode for folk med hudsykdommer, som skyldes ikke noe annet enn synd og bedervete holdninger. Henrik, Sophie og Marianne fikk tre K.U.K. hver, mens Dyveke fikk en ekstra siden huden hennes vitnet om ekstra mye umoral og onani. Dyveke skal også være svært glad i popmusikk som er basert på neger-rytmer.

Bibelen er også helt tydelig når det gjelder kviser, og det er en gåte for oss hvordan samfunnet har akseptert denne satanistiske hudsykdommen som noe naturlig. Når hudleger påstår at dette ikke har noe med onani, syndige tanker eller urenslighet å gjøre, så trasker disse sjarlatanene i Belzebubs ærend, med den hensikt å få våre unge ut i homofili, okkultisme og narkotikamisbruk.

I tredje Mosebok sier Guds ord følgende om kviser:

 • Når presten da ser på ham og finner at utslettet har bredt seg videre ut på huden, da skal han si ham uren. (13:8)

 • Og når presten ser på ham og finner at stedet ser dypere ut enn huden ellers, og at hårene på det er blitt hvite, da skal presten si ham uren (13:20)

 • Men dersom presten, når han ser på infeksjonen, finner at den ikke ser dypere ut enn huden ellers, men at det ikke er sorte hår på den, da skal presten holde den som har infeksjonen, innestengt i syv dager. (13:32)

  De fire ungdommene som ble straffet sist uke har alle angret sine synder etter at vi nå holdt dem innesperret i syv dager, slik som Bibelen befaler. Vi kommer til å følge opp den videre utvikling, og kommer til å jobbe i tett samarbeid med foreldrene til disse unge synderne.
  I verste fall vil det muligens bli aktuelt med demonutdrivelse, som har vist seg å være det eneste middelet som hjelper mot vedvarende kviser. Med tid og stunder, vil disse fire barna kanskje kunne utvikle seg til anstendige mennesker som hater synd, og som lever i pakt med Guds ord.

  Vi vil advare våre unge lesere mot å prøve å fjerne kviser med Clerasilprodukter eller lignende produkter for "rensing" av hud. Dere klarer ikke å lure Gud med slike skitne tricks. Han ser dere og kommer til å slå ned på alle forsøk på å skjule de okkulte kvisene deres. Kviser kan kun fjernes med Bibelens ord og handling!


  Skriv kommentarer til denne saken:
  Navn:
  Sted:
  Din kommentar:

  Skriv inn nummeret til høyre: 10014


  NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
  Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
  Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
  Kommentarer til Kvisebefengte ungdommer fikk straff som fortjent:

 • Kategori: kristenliv
  Opphavsrett © 1999-2021 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com