Hvorfor?
Bingo med Jesus

Ferske undersøkelser viser at 90% av ungdommene i Norge synes at det er forferdelig kjedelig å gå i kirken. Disse kommer til å bli stekt på svak varme i Helvete, men det er ikke vårt problem. Det som er problemet vårt, er den uroligheten som disse ikke-kristne skaper i kirken, fordi de lider av okkulte konsentrasjonsvansker. Derfor har vi nå laget et underholdningstilbud til disse syke ungdommene, slik at de ikke forstyrrer oss normale mennesker under gudstjenestene.

Nå som vi nærmer oss konfirmasjonsavslutninger og høysessongen for skolegudstjenester, har vi utviklet et underholdningstilbud, som kan være med å åpne de fortapte ungdommene for det kristne budskap. Jesusbingo fungerer på samme måte som vanlig, satanistisk bingo, bare at brikkene består av ord som er ofte høres i kirkesammenheng. Når presten eller prosten sier et av ordene som står på brikken, krysser man ut ordet, og når man har fått fem på rad horisontalt, vertikalt eller diagonalt, kan man reise seg og rope HALLELUJA eller JESUS, gjerne med nyfrelst klang i røsten. Den som først får bingo, kan kanskje belønnes med en liten godtepose etter gudstjenesten.

Vi håper dette kanskje kan være med å gjøre det kristne budskap mer tilgjengelig for disse ungdommene, som garantert kommer til å ende i Helvete uansett. Nå har vi i hvert fall gjort vårt for å spre de kristne ord til Norges ungdom, og til alle andre som ønsker litt mer spenning i kirken.


Trykk på bildet for å generere en bingobrikke!Skriv kommentarer til denne saken:
Navn:
Sted:
Din kommentar:

Skriv inn nummeret til høyre: 1826


NB! Alle innlegg som inneholder linker, html-koder eller script, blir slettet automatisk. Det samme gjelder innlegg med overdrevne repeteringer eller lange ord uten mellomrom.
Når du legger inn din kommentar her, godtar du også at Herregud.com eventuelt kan publisere denne kommentaren i andre sammenhenger, både elektronisk og skriftlig. Vi reserverer oss også retten til å slette meldinger.
Når du trykker på knappen for å lagre kommentaren, aksepterer du også at Jesus døde på korset for din skyld. Du samtykker da også til at Svevende Ord kan innhente dine skatte- og kredittopplysninger og andre forhold som vedrører din økonomi, opplysninger om din familie og hvor du eventuelt arbeider eller studerer. I tillegg gir du oss tilgang til å logge inn på din Nettby-, Facebook- eller Twitterkonto og bruke disse til å spre Bibelens budskap. Vi finner brukernavn og passord i RAM-registeret på din computer.
Kommentarer til Bingo med Jesus:

Flere menighetssaker:
Opphavsrett © 1999-2020 Herregud.com | Kontakt: redax@herregud.com